Kızlarda genelde 16 yaşta boy uzaması durur uzarsa en fazla 1 cm uzar ama erkeklerde 19-20 ye kadar sürüyormuş boy uzatma egzersizlerine falan bak belki 5-6 cm bile uzarsın belli olmaz
Vay bir cocuklugumuz bitmedi ilkokul çocuk ortaokul çocuk lise bitiyo abla ne çocuğu hem en fazla aramızda 3 4 yaş var görende 30 35 yaşında sancak seni
Abla tm senin üzerinden gidelim eniste ile düğüne gidiyon enişte senden kısa hem kötü gözükecek hemde biliyon bizim milleti malca konuşur da senin boyun kac
Mal emin misin diye soruyor. Tıbbi açıdan mümkün değil.
Soran
+1 yıl
Abla ne kizyon babası 1.90 annesi 1.65
Cevap sahibi
+1 yıl
Uzamış uzayacağı kadar, belli bir yaştan sonra uzamaz.
Cevap sahibi
+1 yıl
Erkeklerde tam tersi, 20 yaşa kadar uzar. Egzersizlerle desteklersen
Soran
+1 yıl
İnşallah dediğin gibidir abla uzamasın ztn uzun kadınmı var Tc de yeter ona 1.70 d
Soran
+1 yıl
Beni geçer deye 2.5 haftadır egzersizlerle başladım ama hala aynıyım uzamadım
Cevap sahibi
+1 yıl
Biirader ne kadar kafaya takıyorsun, 2.5 haftada hemen etkisini göstermez herhalde. YouTube'da boy uzatma egzersizleri var, doğrusunu yapmaya çalış. En azından birkaç cm uzarsın.
Soran
+1 yıl
Youtube dan bakmiyom da boy uzatma egzersizi adında uygulama var ondan yapiyom ve takmam gayet normal beni geçmesi kötü olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
boyu uzun olunca ne yapıcaksın ki sen sabit olunca ne yapıcaksın?
Of be knk y kuzenim değil sevgilim bende 17 o ise 16 yaşında şu an boyu 1.70 bende 1.72 yim beni gecmesinden endişe ediyom
Sen niye umursuyon ki bu kadar shsjshsh kujenini mi çeviyon çeen şenin boyun kaç
Ya kuzenim değil sevgilim ben 17 o ise 16 yaşında şu an boyu 1.70 bende 1.72 yim beni gecmesinden endişe ediyom
Hmm uzamaz herhalde ya kolay kolay
Bu arada biraz egzersiz falan yaparsan sen uzayabilirsin 2-3 cm 18-19 yaşına kadar herhalde biraz araştır istersen
Babası 1.90 annesi 1.65 ve 16 yaşında artık boy atma ihtimali var mı
Egzersize başladım da bakalım işe yarayacakmı
Kızlarda genelde 16 yaşta boy uzaması durur uzarsa en fazla 1 cm uzar ama erkeklerde 19-20 ye kadar sürüyormuş boy uzatma egzersizlerine falan bak belki 5-6 cm bile uzarsın belli olmaz
İnşallah onun boy uzmasi durmuştur yoksa beni geçerse mecbur ayrilicam
Sevgiye baaak be xbskbdjsjs daha çocuksunuz siz büyüyünce farklı kişileri seveceksiniz zaten takma
Vay bir cocuklugumuz bitmedi ilkokul çocuk ortaokul çocuk lise bitiyo abla ne çocuğu hem en fazla aramızda 3 4 yaş var görende 30 35 yaşında sancak seni
22 yaşındayım 5 yaş var boya takılıp ayrılmak çocukça seven böyle bir şeye takılmaz.
Abla tm senin üzerinden gidelim eniste ile düğüne gidiyon enişte senden kısa hem kötü gözükecek hemde biliyon bizim milleti malca konuşur da senin boyun kac
169 da benim boyum ne alaka shhahshs
15 16 yaşından beri böyle sabitmi kaldın
Galiba 16-17 yaşımda durdu
O zmn şimdi uzamaz dicem de ablası 1.75 ve çıktığım kızın ikizi var ikizi ise 1.65
(Anne yaşı baba yaşı)/2 -6.5
Beklenen boy
Anlamadım
(190 +165)/2 -6.5=171
Kızın beklenen boyu 171 knk
Kızlarda regl olduktan sonra uzama olmaz.
Eminmisin
Mal emin misin diye soruyor. Tıbbi açıdan mümkün değil.
Abla ne kizyon babası 1.90 annesi 1.65
Uzamış uzayacağı kadar, belli bir yaştan sonra uzamaz.
Erkeklerde tam tersi, 20 yaşa kadar uzar. Egzersizlerle desteklersen
İnşallah dediğin gibidir abla uzamasın ztn uzun kadınmı var Tc de yeter ona 1.70 d
Beni geçer deye 2.5 haftadır egzersizlerle başladım ama hala aynıyım uzamadım
Biirader ne kadar kafaya takıyorsun, 2.5 haftada hemen etkisini göstermez herhalde. YouTube'da boy uzatma egzersizleri var, doğrusunu yapmaya çalış. En azından birkaç cm uzarsın.
Youtube dan bakmiyom da boy uzatma egzersizi adında uygulama var ondan yapiyom ve takmam gayet normal beni geçmesi kötü olur