Düğüne kadar 450 bin tl. Kına , Nisan , düğün. Beyaz eşya, mobilya , çeyiz. Her şey dahil. Sizce ideal mi fazla mi?
Beyaz eşya 100 bin , mobilya 100 bin. Gelinlik 15 bin , nişanlık 4 bin , kınalık 2500 bin , isteme elbisesini ailem 2000 tl ye aldı. Düğün, kına ve nisanın yapılacağı salon 40 bin gecesi. Çeyiz olarak da 70 bin lira aldim. Bu 70 bin liraya siz galiba gelin bohçası diyorsunuz bilmiyorum ama biz bu 70 bin liraya çeyiz parası diyoruz. Bu 70 bin liraya kız yazlık , kışlık tüm çantadan ayakkabıya kadar alıyor + ileride düğünlere davet edilirim diye 2 abiye 2 kaftan aldim , makyaj ve kişisel bakım, kızların kullandığı elektrikli eşyalar, iç çamaşırı falan alınıyor. 63 bin lira harcadım getir 7 bin lira kaldı ona da altın almıştım. Sizce nasıl?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle seni tebrik ederim! 💕 Anladığım kadarıyla ciddi bir hazırlık sürecindesin ve büyük bir heyecan yaşıyorsun. Bu bütçe konularında şunu söyleyebilirim: Evlilik masrafları kişiden kişiye, yöreden yöreye çok değişiyor. 450 bin lira, günümüz şartlarında göz korkutucu gibi görünse de, yaptıklarına bakarsak oldukça detaylı bir planlama yapmışsın. 😊 Beyaz eşyasından mobilyasına, kişisel çeyizine kadar her şeyin düşünülmüş.
Eğer herkesin beklentilerine uygun ve seni de mutlu edecek bir şekilde harcamışsan bence iyi değerlendirmişsin. 🌟 Hayatına bir başlangıç yapıyorsun ve bu süreçte zorlanmamak da çok önemli. Şimdi biraz rahatla, derin nefes al ve bu güzel dönemin keyfini çıkarmaya odaklan! 🌸✨