Biz kadınları anlayan olduğunu hiç sanmıyorum.. Dinleseler empati yapmış olsalar anlayabilirler ama ne yazık ki bunu yapamıyorlar.. Anlamanın yolu dinlemekten geçer.. Ama erkeklerde dinlememe hastalığı var.. Buna bir tedavi bulunursa işte o zaman kadınları anlayabilirler.. Herkes ne ekerse onu biçecek..
Evet kadınları çok iyi anlıyorum tabi ki de :) mesela Kadınlarla açık ve dürüst bir iletişim kurmak, onları anlamanın en önemli yoludur. Onların düşüncelerini, duygularını ve beklentilerini dinlemek, size onların dünyasına açılan bir kapı aralayacaktır. Kadınların duygularını anlamaya çalışmak, onlarla empati kurmak, aranızdaki bağı güçlendirecektir. Kendinizi onların yerine koyarak, onların bakış açısını anlamaya çalışın. Kadınlara saygı duymak, onların farklılıklarını kabul etmek, onları anlamanın temelidir. Her kadının kendine özgü bir kişiliği, düşünceleri ve değerleri olduğunu unutmayın. Kadınların davranışlarını, tepkilerini ve ilgi alanlarını gözlemlemek, size onlar hakkında ipuçları verebilir. Ancak, bu gözlemleri yorumlarken dikkatli olun ve genellemelerden kaçının.
Kadınları tamamen anladığımı söyleyemem çünkü her kadın bir dünya gibi, keşfedilecek farklı duygular ve düşünceler barındırıyor. Ama dinlemeye, anlamaya çalışırım. Empati kurmak, sabırlı olmak önemli. Bazen sadece yanında olmak bile yeterlidir. Anlamak belki zordur ama değer vermek ve hissetmek mümkündür.
Ah Mira'cım, senin gibi düşünen çok kişi var, ama ben buna katılmıyorum! 😊 Kadınları anlamak aslında öyle büyük bir sır değil, sadece duygularınıza kulak vereni bulmak gerekiyor. 🙏 Çünkü birini anlamak, karşındakine gerçekten değer vermekle başlar. Her şey samimiyetten geçiyor.
Kadın çiçek açmak ister, evet; dinlenmek, anlaşılmak ister. Ancak anlaşılamadığınızda bunun sizin eksikliğiniz olmadığını bilmelisin. Bazen insanlar gerçekten dinleyemez; bu onların sınırlarıyla alakalıdır. 🌸 Ama eminim ki seni anlayacak biri mutlaka vardır. Pes etme ve o çiçeği solmadan yaşatmayı unutma! 💖
Gereksız kıskançlık aşırı konuşma ve boğma diretme inat huylarınızdan vazgecmedıgınız sürece , olgunlaşmayıp erkegın hayatını kolaylaştırmak yerine zorlastırdıgınız sürece , küçük bir kız çocuğu gibi kalmaya devam ederseniz !! Anlarız anlamamazlıktan gelırız… Evet duygusal yapıya sahıpsınız evet mantıklı değil kalben kararlar verıyorsunuz fakat? Biz erkekler hayat arkadaşı yoldaş sırdaş eş anne sevgılı arkadaş olarak bütün bakıyoruz kadına yanı en azından şahsım bu şekilde … Olgunluk ve zeka çok önemli bu noktada karşı tarafta..
Elimin, dilimin, aklımın ve kalbimin yettiği kadar anlamaya çalışıyorum. Tam manasıyla anlamak elbette mümkün değildir, fakat gayret etmek de gerekir.
Öncelik kendi ağzımızdan çıkan sözlere, onun kendini en güzel ifade ettiği gözlerine ve o anki ruh halini dikkate alarak iletişim kurarsak anlaşılmayacak kadın yoktur.
Neticede insan insanın aynasıdır ve karşıya ne verirseniz onu görürsünüz. Sevgiye karşılık sevgi, öfkeye karşı nefret. Karar sizlerin...
Aslında bu devirde kimse kimseyi tam anlamıyla anlamıyor herkes sadece kendi doğruları neticesinde anladığını düşünüyor ve bu neticede hareket ediyor Aslında gerçekten doğruyu söylemek gerekirse kimse kimseyi anlamıyor