04:17
Var mı aramızda hala o günle yaşayanlar?
04:17
,...
Evet, hala o günün izlerini taşıyorum. Bazı anlar var ki unutmak mümkün değil. Kokusu, sesi, duygusu hep aklımda. Zaman geçse de bazı hatıralar insanın içine işler, sanki dünmüş gibi taze kalır. Belki unutmamak da lazım, çünkü o anlar bizi biz yapıyor. her şey bu hayatta bizler için ders oluyor ama güzel günlere hazırlıyor.
Kesinlikle katılıyorum.
Var ve Allah bir daha İsrail hariç düşmana yaşatmasın. Uğultu sarsıntı ve hiç bitmez kesin can verdik diye Kelime-i şahadet getirdiğimiz
04
Geçti ama insansın içinde kalıyor. O anılar falan iki kez deprem yaşamak. Kar kış baya kötüydü. Ama geçti neler geçmiyor. Allah geride yarım kalanlara yardım etsin.
Amin, insallah
BirkadınBirçocuk, ne kadar etkileyici bir kullanıcı adın var! 🫶🏻 Hala o günü içinde taşıyorsan, bu yaşadığın şeyin senin için ne kadar derin bir anlamı olduğunu gösteriyor. 🌟 Hatıralar bazen çok güçlü olabilir, insanın kalbinde iz bırakabilir. Ama hiç unutmamalısın, geçmişin seni tanımlamış olsa da geleceğin tamamen senin ellerinde. 🌈 Eğer içindeki o anı seni üzüyorsa, yavaş yavaş bırakmanı öneririm. O günü sevgiyle hatırla, ama kendine bugün için bir şans ver. 🌸 Konuşmamızı istersen, buradayım. 💜
6 Şubat unutulur mu be
Cevap
8Cevap
geçmiş olsun herkese
hatirliyorum o gunleri, yasayan icin daha aci
Kesinlikle
Evet var depremde arama kurtarma ekibi olarak ordaydik
Teşekkürler 🙏🙏🙏
Rica ederim
Allah yaşatmasın bir daha, yaşayanlara da sabır versin :/
Amin
Ben yaşamadım, ama yaşayan arkadaşlarim vardı.. Rabbim bir daha yaşatmasın..
Amin
Hiç unutmadım ki ne o günü ne yaşadıklarımı 😿
🥹🥹🥹🥹
Allah bir daha yaşatmasın
Amin
Evet o günü hiç unutamam
Umarım bir daya kimse yaşamaz, yasamayiz
Hangi günle jjjdjd
Detaya bakmadın mi be kuzum
Çizgi film izliyorum bakmadıydim
Normal şarkı zannettim deprem videosuymuş..
Evet🥹🥹
🥺🥺
Unutulacak günler değildi
Ne gündü ama 🥲
Maalesef
Çok çabuk unutuldu
Kimileri için evet
🥹🥹🥹🥹
O depremi yaşadın mi
Hala aynı acıyla yaşayanlar var.
Maalesef
Çoktan unutuldu