Diğer Eskilerden kimler hala burada? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Afrolevent, Allahsızhollandalı, Disco, cumburloping, sekizincirep... Vs.nerdesiniz lan? Eskilerden kimler hala burada? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı. afroyu ben de merak ediyorum acaba buralarda mıdır :) 0 4 Yorumla Afrolevent +1 yıl Buradayım kral :D Yorumla HayatAynaSnYansımazı +1 yıl @Afrolevent vayyyyy kardeşim :D en son restoranınla ilgilenmek için ara vermek zorunda kaldın 5 - 6 yıl geçti belki daha fazla :D seni gördüğüme inan çok sevindim :) dilerim iyisindir ve mutlusundur.>) Yorumla Afrolevent +1 yıl Valla iş güç bi de okul işlerine girdim mesai uzadı hshshsh bende gördüğüme sevindim. İyiyim ya çok şükür sen nasılsın iyi misin kral? Yorumla HayatAynaSnYansımazı +1 yıl çok sevindim ustam :) dilerim hayatında her şey istediğin dilediğin gibi olur .>) ben de iyiyim sağolasın güvenlik işinde yaşlanıp gidiyoruz :D yoktum bayadır , dedim bakim kiö var kim yok ne var ne yok :) malum tilki nin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı :D dilerim tekrar görüşüz ustam kendine çok iyi bak Allah a emanet bayramın mübarek olsun :) iyi akşamlar Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 748 cevap paylaştı. Allahsızhollandalı beni bulsun dinsiz sanırım benim gibi iyi anlaşırız. 0 0 Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Bunlar kim la butonuyum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Basalım bakalım:) Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 758 cevap paylaştı. Ben kaldım kardeş, ben kaldım 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl maalesef hiçbiri ben değilim :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
afroyu ben de merak ediyorum acaba buralarda mıdır :)
Buradayım kral :D
@Afrolevent vayyyyy kardeşim :D
en son restoranınla ilgilenmek için ara vermek zorunda kaldın 5 - 6 yıl geçti belki daha fazla :D
seni gördüğüme inan çok sevindim :) dilerim iyisindir ve mutlusundur.>)
Valla iş güç bi de okul işlerine girdim mesai uzadı hshshsh bende gördüğüme sevindim. İyiyim ya çok şükür sen nasılsın iyi misin kral?
çok sevindim ustam :) dilerim hayatında her şey istediğin dilediğin gibi olur .>)
ben de iyiyim sağolasın güvenlik işinde yaşlanıp gidiyoruz :D
yoktum bayadır , dedim bakim kiö var kim yok ne var ne yok :) malum tilki nin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı :D
dilerim tekrar görüşüz ustam kendine çok iyi bak Allah a emanet bayramın mübarek olsun :) iyi akşamlar
Allahsızhollandalı beni bulsun dinsiz sanırım benim gibi iyi anlaşırız.
Bunlar kim la butonuyum
Basalım bakalım:)
onlar yoklar :)
uzaklara gittiler
Ben kaldım kardeş, ben kaldım
maalesef hiçbiri ben değilim :)
oo baya eskileri bilenlerdensin.. :)
Ben buradayım, siz kimsiniz?
Ben varim kanka 😀😀😀
Nickler komik
Burdayım ben
Ben ben ben