İÇKİ İÇİP İÇMEDİĞİNİZİ SORMUYORUM! SORUYU DOĞRU DÜZGÜN OKUYUN!
Eski sağlam içicilerden kim kaldı?
İÇKİ İÇİP İÇMEDİĞİNİZİ SORMUYORUM! SORUYU DOĞRU DÜZGÜN OKUYUN!
Yanlış Kızla Yarışan Genconun Patates Olması Cezmi Kalorifer (@cezmikalorifer)'in paylaştığı bir gönderi (5 Tem, 2018, 2:24ös PDT)Bazı insanların alkole verdiği tepkime bünyeye göre değişkenlik gösterir.
şeyi sevmiyorum yakıştıramıyorum yani sarhoşluk imajı kadın bedeninde ne iğreti maymunluktur ya? ayılıp bayılıp b. kunu çıkaran tayfadan intizar ediyorum.
ahbabım, dostum, kanımın kaynamadigi hiç kimseyle aynı masada oturup içmedim. zehir gibi hatta köpek gibi içerim, baktım şarkı mırıldanıyorum kalkar giderim ortamdan. sınırımı biliyorum o kota 1 kereye mahsus aşılmıştır ötesi de olmadi.
tekila en fazla peşpeşe 8 shot kendime güvenemiyorum. gerisi gelsin bildiği gibi.
dozunu kaçıran 1 hatun arkadaşım mevcut. katiyen kendisiyle oturup içmem. yuksek ses ile gelmişimize geçmişimize imame tesbihi dizmişti mekânda. kendi kendime bozuntuya vermedim gittim yüzünü yıkadım ama o günü unutmam. başkası olsaydı coktan tokatlamıştım sabirsizim ben.
Kendini sınırını bilmek önemli, ben mesela vodka, bira iyi içerim ama şarabın fazlası çarpar. Hele ki herşeyi karıştırınca...
Sadece vodka içsem en az 7-8 shot içerim.
Kendi sınırını bilmeyip çok içerim deyip sonra pert olan insanları sarhoş olunca toparlamak çok zor oluyor. İçmesini bilmeyen içmemeli.
Direncim bu konuda yüksektir. Karşımdakinin de aynı şekilde olmasını tercih ederim, keyfi öyle çıkıyor çünkü.
Ben iyi içiciyimdir. Bir demlik çayı önüme alır limon sıka sıka kıtlama çay içerim 👋
Cevap
0Cevap
Ben içkiyi “gevşemek” icin icenlere üzülüyorum yani tam o kadar olmazsa yazık yani bide ertesi gün ne yaşadığını bilmemek veya kafan sonklamazsı 😱😱 ben icmedende eğlenen biriyim 🤓
Evet tamam buda soruna cevap değildi belki ama şöyle deyim icmeyi denedim ve yan etkileri beni etkiledi tövbe dedim
Kendini bilen içiciyim. Cakirkeyf olacak kadar içerim onun kaç bardakla kaç şişeyle olacağını bilirim.
Olması gereken de bu aslında.
Ickının saglamıda varmıs ıctıkce bunama baslıyor😕
Elbette öyle her şeyin azı yarar fazlası zarar.
Alkolün de faydaları var. Açın okuyun.
😃 eski sağlam icicilerden ikimiz kaldık @kermit_
Direncimiz ,, direnişe karşı hepp ayakta 😉
@kermit_ ne diyosun😅
Kokusundan bile sarhoş olabilirim 😂
İçkiyi pek sevmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar