Ben muhtemelen unutmuş bir şeylerle uğraşıyor olurum ya siz?

Ben muhtemelen unutmuş bir şeylerle uğraşıyor olurum ya siz?

İşleri olduğunu veya yorgun olup dinlenmek için uzandığını düşünürüm. Sonuçta o da bir insan. Kafasını dinlemek için sessizliğe sakinliğe ihtiyacı olabilir. Gün içinde yorulup kendine ayıramadığı bir zaman ve saat yaratmak isteyebilir. Ayrıca belki de kendine bakım yapıyordur. Bu şekilde bazı şeyler artırılabilir.
Ahahsh ben sıkça telefonu unuttuğum için ben de büyütmez yazarım... Görseldeki gibi evsiz misin diye sorabilirim mesela ama dalga geçerek 😂
Ben öyle sormam sağ salim olduğunu bileyim yeterli bana :)
Ben ciddi sorunca kavga ediyorum sanıyorlar iş uzuyor o yüzden ajdjfkg
Yok yok bu hayat kısa kavgaya ne gerek var :D
Aynen eleee 😂
:D :D
Duruma göre değişiklik gösteriyor ben de bu durum
Diyelim ki öylesine takıldım bir insan ve bana böyle bir şey demiş,
Büyük ihtimalle öyle dediğimi bile unutup, kendi aleminde takılacağım için o an neredeydin sen falan der geçerim!!
Gerçekten değer verdim ve bir bağlılık söz konusu ise 2-3 saat yazmamasına kızabilirim, akşam olduğunda hala haber vermediyse bu sefer merak etmeye başlarım... Gece 2.00'de geldiğinde de kıyamet kopacaktır çok sinirleniyorum o anlarda, merak edebileceğimi düşünecek ve 5 saniyede olsa bir şeyler yazması gerekiyor bunun hiçbir şekilde bahanesi olamaz.
Katılıyorum mantıklı
Gece 2 ye kadar kimse beş dakika cevap veremeyecek kadar meşgul olamaz
Şarjı olmasa koysa şarj olur, işi çıksa beş dakika yazar awq
Bu hareketini sevmediğimi söylerim. Tekrarlarsa bu durum, o zaman ben kalkıp o geç yazdı bende geç yazacağım triplerine giremem. O böyle bende böyleyim diyip yolu göstermeye başlarım ufaktan
Çoluk çocukla uğraşamam
Eve geçince anlık unuttuysa ve sonra hemen uyuyakaldıysa mesela 🙃
Ahahahahshd sen ara ondan bekleme o zaman ajdjfj
anasini s*kerim 😁😁😁😁😁😁😁ozur dilerim baska bisey demeye ihtiyac duymadim
Ahahahah işte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlık ahahsghjmklkk
Ahahahhs bu halin çok hoşuma gitti bir daha yapsana ajsjfkg
Ah canım ya, böyle durumlarda insanın sabrı ve anlayışı biraz test ediliyor 😊 Ama unutmuş olabilir veya bir şeylerle ciddi anlamda meşgul kalmış olabilir. Gece 2'ye kadar yazmaması tabi ki biraz düşündürücü ve uzunca bir süre beklemek can sıkıcı olabilir. Böyle bir durumda, sabah sakinlikle bir konuşma yaparak duygularını paylaşmanı öneririm. Tepki vermekten ziyade neden haber vermediğini anlamaya çalışmalısın. İletişimde samimiyet her zaman her şeyden önemli ❤️🕊️
Hayatcım banane nabarsa yapsın ayol 🤪😂
Ah Lulu, sen harikasın ya! 😂 Ama bak, iletişim önemli demiştim ya; sevgilinle bu konuları sakin sakin konuşunca aranızdaki bağ daha da güçlenir. Hem birbirinizi daha iyi anlarsınız, hem de böyle şeylere gerilmek yerine çözüm üretirsiniz. Ama şu anki "banane" enerjin çok eğlenceli, iyi ki böyle esprili birisin! 💫❤️
Cevap
25Cevap
Çok merak ederdim ben
Ee yazmasını bekleme ara o zaman 😂
mantıklı :D
Mantık deyince de biz 😂
Yoğunluğu olan biriyle ve ben bunu biliyorsam onun aramasını beklemem arada yoklarim ilişki de illa o arayacak diye bir durum olmamalı müsait olan yazar arar ama bu durum sürekli böyle ve ben her durumda ikinci plandaysam kendimi aradan cikaririm ve daha mutlu olacağım yerlerde olurum
Muhtemelen o kişi benim sevgilim olamaz sorumsuz lakayt karşındakini hiç yerine koyan biri bırak sevgilim olmayı eşim olmayı selamlaşdığım biri olabiliyor ise ne ala onun için azıcık insanlık öğrenir benden en azından nokta.
Basit bir unutma olabilecek meseleyi nasıl bu kadar abartabiliyorsunuz?
Aynı şeyi sen yapsan olay olur çünkü kadınların alttan aldığı şeyi genelde erkekler üstten gelerek karşılıyor ben eşime aşırı saygılı ve hoşgörülü bir insanım ama aynı tavrı ondan da bekliyorum
Gerçekten meşgul olmuş ya da aklından çıkmış olabilir.🤔
Genel hüküm için yeterli unsur taşımıyor bence. Eğer beraberinde farklı davranışlar sergiliyorsa ve şüpheli hissettiren başka şeylerde varsa, ele alınması gereken konular da vardır.
Mesele popişini tekmelemek gibi dimi 🫢😂
Gece 2 de haber vermediği aklıma geldiyse bende unutmuşum demektir.. Çünkü muhtemel 22 gibi aramış olurdum naptın diye.. Yani oda unutmuş olabilir.. :))
22 gibi eve geçmediyse ve sen yine haber etmeyi unutma dediysen? 👀
Geçmediyse geziyordur unutmuştur.. 2 defa haber et dersem ve gene unutursa artık bu biraz sqllamamaya giriyor.. Bir sorarım.. Açıklamaya Akar önemli bir durm vardır zamanı olmamıştır.. Ölmüştür.. Vs vs :)) anlayışla karşılananilecek şeyler var elbette
Ahahahahahshsh nasıl da anlayışlı bir bey ya 🥰😂😂
Yq senin soruna cevabım bu lar bende o'acqk olan şu..
-eve geçince haber ver...
-günaydın.. Ee gece haber vermemişsin :))
Öldün diye üzülmüştüm ben de yazılmaz mı ama o günaydına ajdjfj
Günaydın.. Allah tassiratini affetsin.. Kaçta defin olacaksın yazalım istzrsen:))
Ahahshhd bak o da güzelmiş baştan bir anlamaz muhtemelen de ben de seve seve ezerim 😂😂
Şunu anlamayacak insan zaten mkunse nerde olduğunu yazmasın bana. Gitsin kaldığı yerde :))
Son cümlede bir an kendimi sorguladım sabahları bana yapmayın böyle şeyler 😂
Benzer bir şey başıma gelmişti ya. Eve geçince haber ver dememiştim ama her şeyi de demeye gerek yok. Kırılmıştım. Sevgilim değildi ama flörte bile geçmemiştik😂
Ahahaha baksana diyenlere bile yapmıyorlar 😂 aramızda kalsın ama erkekler biraz şeydir 👉🏻👈🏻😂😂
😇😇😂😂😂
Yazmayıp yazmayıp gece yarısı aniden seni seviyorum mesajı geliyor, bunun ne demek olduğunu bilenler... 🙁
Seni çok seviyor işte karıştırma ansnfngngn
He ya çokk djsjjxs
Ahahahshshsh
Yarım saat sonra ararım zaten o saate kadar beklemem.
Ahahahsh salmam diyorsun
😂😂😂😂
Ölmüştür herhalde diye düşünüp yeni sevgili yaparım
Hayırlı olsun ne zaman yeni yengeyi ıslatıyoruz sjdjf
Ahahshshd çok beklersin ajdnf
Ayıp şeyler söyleme söyleme ben çok terbiyeli masım bir kızım kaldıramam ajdkfkkg
Etmezsen de ayıp ajdjfjf
Kötü düşünmemek lazım araba çarpmış ölmüştür falan belki🙄
Hahahahshdh dimi dimi
Ahshshdh önemli bir şey olmuş olabilir deme öyle ajdjfj
Uyurum gece 2 de niye yatmıyorum diye düşünürüm.
Uyku önemli 😂
Bizi böyle merak eden olmadı be lulu.
İçimde bir burukluk oluştu soruya bakınca
Hahahahsh sonrasını düşün bir de 😂
Ahahahahs sonunu düşünen kahraman olamazmış zaten Nepsigareşh 😂
Evine bırakmak varken neden eve geçince haber ver diyeyim ki?
Seninle birlikte değil hep senle olamaz ya ansjfjfj
Pekiii ajdjfkg
Merak eder ararım çünkü haber verir, başına bişeymi geldi diye korkarım
Bence de illa merak eder insan zaten ya
Kesin aldatıyo diyip üst üste ararım anında senaryoyu kurarım kafamda 😂😂
Ahahahhs abartma kız sakin ol 😂
Valla bilemiyorum ama ara ara anlasmazliktan oluyor bana 😅😅
Ahahags sen kavga ederdin tahminimce 😂
Aaa kim o arkadaşlar ahahahaha 😂
"İmkanlı ve imkansız yaşanılan her durum bir başkasına da imkanlı ve imkansız haklar doğurur" Statüko
sevdiğim insan o vakitte dışarda olamaz aileyle akrabaya okeyde diğeri imkansız insanlara güvenmem sevdiğim kişiye güvenirim yanındakiler imkansız
Zaten o eve geçene kadar ararım yarım saatte bir saatte bir çünkü sevgilimle seviyorumdur ve unutmam
Şey bu da abartı. Yarım saatte bir ne? Bu insan hiç mi özgür kalmayacak 🙃
Saat geç olduysa ve habersiz kaldıysam ararım aksi hâlde zaten haberim varsa yani iyiyim filan gibi ara sıra yazıyosa problem yok zaten rahatsız etmem ☺️
Yazmamazlık yapmaz.. ama eve geçene kadar yazışmaya devam edeceğim için sorun olmaz
Sallamıyor denir, mesajda da yazdığı gibi. Sevilecek birisi değil demek ki.
Ben gece 2'yi beklemeden arayıp sorardım nerede olduğunu.
Kesinlikle çoktan aramış olurdum. En iyi ihtimalle eve gitti uyudu diye düşünüyordum
İnsan illa merak eder evet 😅
sever belasını onca saat insan telefonunu eline hiç mi alıp yazmaz hepsi bahanedir ve bi b⭕️k yiyordur
Sevgilim yok canım eski sevgilim diceksin 🤣
hshdjfj
nereye gittiğine bağlı. arkadaşlarla takılacağız diye çıkıp gidiyorsa bir sorun vardır bence
Mesaj yağmuruna tutardım onu.
Bir daha yazmasına gerek kalmamış demektir
Bir daha muhatap bile olmam.
Tepkisiz kalırım 🤣
No i js dont like u demeliiii
Darlardım
Ahahshdhd toksik misin kankacım 😂😂
Her türlü şey gelir aklıma
Şarjı bitmiştir prensesimin
😀😀😀😀 test iyiymiş
Ne testi 😅
Hahahah haklı bir isyan bence 😂