@zeynepxxxl söyle zeynep o zaman açık giyinen bir kız başka hangi partiden olur haksızsam CHP bu güne kadar bu halka ne fayda sağladı en son ne zaman iktidar oldu
@zeynepxxxl ciddiye alman için dindar olman gerekirdi zeynep zaten ben senin gibi düşünmek CHP'li solcu olmak zorunda değilim kadınlar açık giyinince erkeklerin gözünde değeri düşüyor islam yasaklıyor açık giymeyi
@yenisekmekapatıldı bu ulke islam ulkesi degil, laik bir ulke git kendi dinini kendine sakla senin allahin beni ilgilendirmiyor sen din cercevesinde yorum yapamazsin
@yenisekmekapatıldı O zaman gelip de kızlara burada salça olmayacaksın burada ki hiçbir kızın suçu yok gelip sen salça oldun kızlara beyefendi ol birazcık ya
Beyefendi olmayı namuslu düzgün kızlara karşı gayet yapıyorum zaten hakedene sadece bu laflarınız zaten tam CHP seçmeni olduğunuzun kanıtı hiçbir AKP'li böyle ahlaksız ağzı bozuk değil
benim hangi partiye oy verecegim kimin yaninda oldugum ne giydigim dinim seni ilgilendirmiyor namuslu kizlara yapiyomussun kim dedi sana gel de burada ot diye 🙏🏿
@yenisekmekapatıldı bak din le ilgili bir konu yok burada biz burada senin saçma yorumundan bahsediyoruz kızın kıyafeti seni ilgilendirmiyor ayrıca açık giyinmek kızların deyerini düşürmüyor bunu sen uyduruyorsun bence boş yapıyorsun kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ama yapamadığın için kızın özel hayatıyla ilgili yorum yapıyorsun farkındamısın bilmiyorum ama bu seni daha küçük duruma düşürüyor ve seni Kayla almıyoruz çünkü aşırı boş ve alakasız konuşuyorsun bence hemen ikile burdan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pirzola partisi varsa pirzola yeriz, ete hasret kaldık
Dalga geçiyorsunuz ama inanın seçim çok önemli
Chp kesinlikle
Giyim tarzından belli oluyor chpli olduğun
giyim tarzim seni ilgilendirmiyor?
Kuzum Allah aşkına şu mala cevap verme adam yerine koyup da belli ki akp nin paralı köpeği
@Ceylan600 haklisin 🙂
@yenisekmekapatıldı Pırofilinden belli gey olduğun ne alakası var kızın kıyafetiyle beyin yoksunu
@zeynepxxxl gey değilim
Açık giyinen kızlar CHP'li oluyor haksız mıyım?
@yenisekmekapatıldı Kızın giyim tarzından sanane a* odunu
@yenisekmekapatıldı belli oluyor
@yenisekmekapatıldı haksızsın
@yenisekmekapatıldı sizin nesliniz tukenmedi mi hala ya😄
Genç olan herkes seküler mi olmak zorunda ne demek nesliniz tükenmedi mi
@yenisekmekapatıldı senin söylediğin şeye geri kafalılık deniyor o milattan önce kalma beynini değiştirde cittiye alalım seni
@zeynepxxxl söyle zeynep o zaman açık giyinen bir kız başka hangi partiden olur haksızsam CHP bu güne kadar bu halka ne fayda sağladı en son ne zaman iktidar oldu
@Ceylan600 hahahahaha bencede
Hahahahaha 😂😂
@zeynepxxxl ciddiye alman için dindar olman gerekirdi zeynep zaten ben senin gibi düşünmek CHP'li solcu olmak zorunda değilim kadınlar açık giyinince erkeklerin gözünde değeri düşüyor islam yasaklıyor açık giymeyi
@yeniswkmekapatıldı sadece CHP li kızlar mı açık giyiniyor neyin kafasını yaşıyorsun sen
@zeynepxxxl tamam başka hangi partiden kızlar açık giyinir bana bunu söyle mesela AKP'li kızlar giyinir mi
@yenisekmekapatıldı bu ulke islam ulkesi degil, laik bir ulke git kendi dinini kendine sakla senin allahin beni ilgilendirmiyor sen din cercevesinde yorum yapamazsin
Emiri aramaya devam et seni kullanıp bırakmış
laf etmeye birsey bulamadin buna mi salladin GQQFGQFFWFQGS komiksin 😄
@yenisekmekapatıldı O zaman gelip de kızlara burada salça olmayacaksın burada ki hiçbir kızın suçu yok gelip sen salça oldun kızlara beyefendi ol birazcık ya
Dindar olan kimse CHP'ye atmaz zaten islam ülkesinde CHP bu yüzden iktidar olamıyor seçmeni dindar değil çünkü
Beyefendi olmayı namuslu düzgün kızlara karşı gayet yapıyorum zaten hakedene sadece bu laflarınız zaten tam CHP seçmeni olduğunuzun kanıtı hiçbir AKP'li böyle ahlaksız ağzı bozuk değil
benim hangi partiye oy verecegim kimin yaninda oldugum ne giydigim dinim seni ilgilendirmiyor namuslu kizlara yapiyomussun kim dedi sana gel de burada ot diye 🙏🏿
@yenisekmekapatıldı Abicim sanane isteyen chp ye oy verir isteyen akpye sanane düşün kızların artık yakasından a* ya
AKP'ye oy atana salça olan da sizsiniz ona ne dicen şurda yaşasın erdoğan diye yorum atsam altına bir sürü solcu dolar
İlgilendiriyor demedim ssdece ne halt olduğunu yüzüne vurdum okey
sizsiniz derken ben gelip de sana yorum yapmadim kimsenin sana geldigi yok cahillere yazmaya merakli degiliz bos yapma aq git artik
ne halt oldugum da seni ilgilendirmiyo bcnshcnshc harbi gitsene sen artik
Cahil olsam chpli olurdum en son ne zaman iktidar oldunuz bana bunun cevabını ver susucam
@yenisekmekapatıldı bak din le ilgili bir konu yok burada biz burada senin saçma yorumundan bahsediyoruz kızın kıyafeti seni ilgilendirmiyor ayrıca açık giyinmek kızların deyerini düşürmüyor bunu sen uyduruyorsun bence boş yapıyorsun kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ama yapamadığın için kızın özel hayatıyla ilgili yorum yapıyorsun farkındamısın bilmiyorum ama bu seni daha küçük duruma düşürüyor ve seni Kayla almıyoruz çünkü aşırı boş ve alakasız konuşuyorsun bence hemen ikile burdan
@zeynepxxxl kayla ve deyer diyen birisisin önce konuşmayı öğren sonra chpli olursun kankacım
@yenisekmekapatıldı bak biz sana salça olmadık gelip sen bulaştın bize kızların ne suçu var ya senin sorunun benimle kızları rahat bırak
@yenisekmekapatıldı ayrıca sen bunca söylediğim şeyden bunu cımbızla mı çekip aldın söylediklerime cevap bile veremiyorsun
AKP kazanırsa yuhhh derim artık
Bende gerçekten yuhhhh derim yani
demi değişmesi lazım artık
Geç bile kalındı
Chp kurtarır ülkeyi kesin aynen aynen
Sanane verdiğim oy dan işine bak hadi güzelim
Boş yapma sayfama gelip
AKP'ye oy atanlara karışmazsan istediğin gibi CHP'ye atabilirsin en son ne zaman iktidar oldunuz kanki
Mangal partisi
CHP ye oy ver
Ahp ye vereceğim
Vermiyorum kimseye
Hiçbirine