Asla evi arabası olmayan bir erkekle evlenmeyin asla tamam mı?

azimli olur yapar eder ilerde ya da bu ekonomide ev alamaz edemez birlikte çalışır ederiz diye düşünüp sakın evi arabası olmayan biriyle evlenmeyin ben evlendim evde durmam gözüne battı. Babamın 10 dairesi var bu yüzden gözüme tok bu istekler zamanla olur dedim ama. O sürekli annem çalışıyor bak sen sen hi bir şey yapmıyorsun diye evdeki emeğimi küçümsedi. Yengem çalışmıyor diye abimler ev alamıyor diye ezikledi mühendis olcam okut beni diye para istedi bu yaşına kadar yapmadığın şeylerden ben sorumlu değilim deyip baba evine döndüm. Asla erkeklere güvenmeyin evi arabası olmayanlarla asla evlenmeyin kızlar kendi eksiklerine bakmadan size suç atacaklarŞimdi anlıyorum kadınların senelerce evi arabası olmayan bi erkekle evlenmek istememelerini

Güncellemeler
1 yıl
Kök ailenizin durumu olsa da olmasa da asla kendinizi ev arabası olmayan bir erkeğe layık görmeyin sevgi kırıntıları için. Size aynısını bende bekliyorum diyen bir erkeğe mecbur değilsiniz bu erkekler eril değil. Bunu düşünen erkek sizi sevmiyordur ve kocam gibi olan erkek zihniyetleri böyle.
Güncellemeler
1 yıl
bir kaç sene sonra zaten evlenecek kadın bulamayacaksınız çünkü kadınlar sizin eşitlik adı altındaki manuplasyonlarınız yüzünden yanındaki asalaga artık ihtiyaç duymuyor.
Asla evi arabası olmayan bir erkekle evlenmeyin asla tamam mı?