Bu yuzden estetik sektoru cok cogaldi. Kozmetiklere harcanan paranin haddi hesabi yok. Erkeklerin begenmedigi kadinla arkadas dahi olmadigini, tanisma lutfunda bile bulunmadigini bizzat deneyimledim.
Simdi ben acikcasi cirkin biriydim. Bu ozguvensizlikte olusturuyordu. Hani diyorlar ya turk erkekleri icin kadin nefes alsin yeter. Yok abi. Belki dunyada en sekilci erkek milletine sahibiz. Oyle nefes alana gittikleri falan yok.
Bu yasima kadar erkek sinek olmadi etrafimda. Benimle tanışmadılar, gorusmediler yan masadan yan gozle dahi bakmadilar. Yurumediler bile. Hic sevgilim olmadi, gelip yuruyen erkek olmadi.
Ergenlikten beri sivilcelerim gecmedi. 22 yasinda tedavi almaya basladim (yasim Şu an 24) cildimi duzelttim.
Dislerim caprasik, yamukta yine bu iki yil icinde bu konuda da tedavi aldım. Makyaj yapmayi öğrendim. Sacimin dogru rengini buldum tenime, gozlerime gidecek rengini.
Sivilcelerim gectiginden beri yuz yogası yapiyorum toparlandi gibi yuzum. Daha sıkı, parlak duruyor, gıdım falan eridi. Spora gidiyorum fizigim de Şu an eskisinden daha iyi. Kaşımı guzelce aldırdım yuzume yakisan sekli verdik. Estetigim yok ama burnumda dolgu var. Yandan duz dursun diye. Önden de iyi duruyor.
Cok guzel mi oldum hayir. Ama ortalama bir sey oldum. Ha bu kadar seyle bile ne oldu biliyor musunuz? Talep artti bana. Cafelerde beni kesenler olmaya basladi. Masama kahve soyleyen oldu. Tanismak isteyen oldu, bircok yerde daha kibar davranmaya basladi erkekler. Onceden yuzume kapatilan kapilar ben geceyim diye tanimadigim erkek tarafindan tutulur oldu.
Cevirmelerde dahi erkek trafik memurlari daha kibar anlayisli oluverdi. Önceden i* gibi davrandiklari ben elim yuzum duzgun diye degerli oldum.
Simdi de hicbir erkekle olamiyorum biliyor musunuz? Bu yasadigim sey o kadar samimiyetsiz ki. Bana dis paket icin gelen erkekler o kadar samimiyetsiz ki. Kizlara para icin geliyor derler, kendileri kadinda az bucuk guzellik olmadan o kadinlara teget bile gecmiyorlar.
Beni kabul edip seven, diger halimi de gorup sevebilmeliydi bence. Guzeli herkes sever. Zor olan zaten cirkin olan da guzellik aramak ve bulmaya calismak degil midir? Ama herkes kolayin hazirin pesinde.
Onceki benle ayni her sey. Sadece biraz düzeltme yaptim fizik ve yuz olarak. Toparladim kendimi. Ama toplumda ve toplumun karsi cinsinde gordugum şu fark bile bana o kadar sey öğretti ki.
Yahu bana ilk gorucu bu sene, bu halimle geldi. Dahanonce yasamadigim seyler yine bunlar. Kac yildir ayni düğünlerde olup, yuz yuze geldigimiz eleman beni daha yeni, bu halimle evlenecek kadin kategorisine simdilerde koydu da geldi karsima. Cok degismissin, cok guzel olmussun demeyi de ihmal etmedi.
Cirkin, tipsiz erkeklerin yaninda cok guzel kizlar gorursunuz de kadinda guzellik yoksa erkege ne sunarsaniz sunun para, ahlak edep, sadakat vs ne sunarsaniz sunun, kadinin dışını ele alabilir bulmuyorlarsa yanasmiyorlar gercek bu maalesef. Cok adice ama gercek bu.
Simdi de bu durum samimiyetsiz geldigi icin iliski kuramıyorum erkeklerle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer