Ekonomi dersinde bir çocuk vardı. Zevklerimiz, hobilerimiz, hayat görüşümüz falan aynı. İskandinav mitolojisi okuduğunu ve kült korku filmleri aşığı olduğunu öğrendiğim an vurulmuştum zaten ona. Uzun zaman onu facebooktan stalkladım. Tanrım, müzik zevkimiz bile aynıydı! Benim jenerasyonumda olup Pearl Jam, Devil's Anvil, Fleetwood Mac dinleyen biri! O da benim gibi kurtlara takıntılıydı. O da benim gibi online oyun (Dota) oynuyordu. Son derece derin, renkli ve gizemli biriydi ve ona iyice tutulmaya başlamıştım. İlk adımı atmaya karar verdim, derste yanına oturdum, tanıştık. Konu konuyu açıyordu var ya, sanki aradığım erkeği bulmuş gibiydim. Onu akşam eve Dota oynamaya çağırdım. O akşam bir kaç el attık, ben lig yükseldim falan. mutluydum.
O günden sonra hep yanına oturdum onun. Köpeğinin adı Fenrir'miş. İnanmıyorum benim de ölen köpeğimin adı Fenrir'di! resmen aynı ruhu taşıyoruz gibi hissediyordum. Biraz acele ile artık flört etmemin zamanı gelmişti.
O an korkunç bir şey oldu. Aynı bölümden olduğumuz, uzun boylu uzun bacaklı "güzel" arkadaşımın adını ve "sevgilisi olup olmadığını" sordu. Hayal kırıklığına uğramıştım. Bir an benimle, sırf onunla tanışabilmek için takıldığını bile düşündüm. Tam anlamıyla uyduğunuz ruhunuzun puzzle parçası olan birine tercih eder miydiniz daha uzun ve güzel bir kızı?
O günden sonra hep yanına oturdum onun. Köpeğinin adı Fenrir'miş. İnanmıyorum benim de ölen köpeğimin adı Fenrir'di! resmen aynı ruhu taşıyoruz gibi hissediyordum. Biraz acele ile artık flört etmemin zamanı gelmişti.
O an korkunç bir şey oldu. Aynı bölümden olduğumuz, uzun boylu uzun bacaklı "güzel" arkadaşımın adını ve "sevgilisi olup olmadığını" sordu. Hayal kırıklığına uğramıştım. Bir an benimle, sırf onunla tanışabilmek için takıldığını bile düşündüm. Tam anlamıyla uyduğunuz ruhunuzun puzzle parçası olan birine tercih eder miydiniz daha uzun ve güzel bir kızı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çocukluğumdan beri kişinin asıl güzelliğinin ruhu olduğu öğretilerek büyüdüm. Annem bana hep "sen ruhu güzel bir kızsın. beden sadece ambalajıdır" derdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer