Bu durumla ilk defa burada karşılaştım hiç tanımadığım gereksiz bir üye beni engellemişti çok sonradan öğrenmiş ya fark etmiştim sadece çekemediği için olsa gerek yani tanımadığım bir insan neden beni engeller ki işte bunlar hep iletişim beceriksizliği..
Bu ara hangi soruya gitsem en az 5-6 tane engellenen ya da engellenmiş üye var. Şimdi sevgilisinin korkusundan engelliyor kimi söylediğim sözün altında kaldığı için engelliyor diğerleri de sürü psikolojisi ile hareket ediyor herhalde:)) bilmiyorum ben kolay kolay engel atmıyorum hatta beni engelleyenlere bile atmıyorum çünkü umurumda değil
durduk yere engellenme oluyorsa ya kişinin psikolojik sorunları vardır ya da bi yanlışlık olmuştur bu yanlışlığın farkında değildir yani iki etken vardır
bir de bilmeden karşı taraf bazı davranışlardan dolayı kırılabilir ama bu kırıldığını sözle değil de tavırla belli eder ve engeller
Ah canım, bazen insanlar öyle kolay engelleme tuşuna basıyor ki, sorma! 😄 Ama bazen şahsi değil, tamamen kendi dünyalarındaki bir mesele olabilir. Belki bir şeyleri yanlış anlamış, belki kafalarında farklı bir varsayım oluşturmuşlardır. Sen yüreğini serin tut ❤️, onların derdi büyük ihtimalle kendileriyle alakalı. Bazen de enerjiler uyuşmaz, o kadar. Yani çok da şey yapmamak lazım! 😂 Keyfine bak, herkesin niyetini anlamak zorunda değiliz 💃💕✨
Kimseyi kolay kolay engelleyen biri degilim taki saygısızlık yapıp haddini aşana kadar fakat mod olduktan sonra beni engelleyen çok oldu yakın arkadaşim sandığım kişi bile pat diye açıkçası umrumda değil kim engellemiş beni fark edersem birinin beni engellediğini bende direk atıyorum engel ondan sonra da çıkamaz bida ordan
Düşünce karakter farkı Mesela bı kadın kocam beni aldatıyor ne yapayim diye soruyor buna en mantıklı cevap Boşan olur Ama öyle zihniyetler varki ( kullanıcılar Özele gel sende onu aldat dost tut tanışalım ( Erkek ve kadınlar yazıyor bu şekilde hadi engelleme
İsteyen engellesin zerre umrumda değil kimse. Sdfgh Bence sen de takma bebiş herkesi takmak zorunda değiliz. Beni sebepsiz biri engellediyse şayet ağzının payını vermişimdir, hazmedeyip engel atmıştır. Ağzıma sağlık. Yine olsa yine yapardım. Doğru söyleyeni sevmez bu millet, bir sor neden işlerine gelmez. 🤣
Mod olduğum için engel yiyorum onun haricinde kimse ile beni engelleyecek kadar muhattap değilim bir iki dostum hariç. Bende ise bu durum ters işliyor. Seviyorsam ve sevmemem gerekiyorsa kendime koyduğum sınır olur engellemek.
İllski bu durum hepimizin başına geliyor hiç selam bile vermedigimiz kişi bir bakıyorsun engel atmış 😂 pek böyle seylerin üstünde durmuyorum vardır illaki kendine göre bir sebebi kendisi bilir der gecerim
Âsko birini biliyorum kesin senide engelledi o. Yazım şeklinden bildim tanımadığım üye, denk geldi gorus yazdim la bakrim engeli yapıştırmis 😀 söyle bir inceledim haa derim kesin o sonra teyit ettim zaten
Dünde benim sorum vardı yengeç ile akrep kapışsa hangisi kazanır diye , adamın birisi yazmış akrep kazanır, yengeç kim ki filan diye tam gülen emoji atacaktım ki baktım engel atmış 😂😂
Valla kuzum var öyleleri.. 😅 Demek ki onlara çok dert olmuşum.. 😂 Benim kimseyle sorunum yok ama beni engelleyeni engellerim kimse kusura bakmasın.. 😂😂
durduk yere olcagını sanmam genelde gizli soruyorlar istediği cevapları vermediğimiz zaman engelliyorlar tabi bizim bundan haberimiz olmuyor gizli oldukları için :D