İnternet & Teknoloji Biri sizi durduk yere engellerse ne yaparsınız? Starskyx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yaw bilmiyorum niye engelledi ki üzüldüm başka hesapm açıp sorsam mı diyorum ama engellediğine göre önemsizim herhalde hüü kimse beni sevmiyor Biri sizi durduk yere engellerse ne yaparsınız? Cevapla Sevgi Soruları Engel Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rawad_dem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bilmiyorum 2 gün önce sevdiğim kız engelledi beni neden bilmiyorum.önceki gün az aktif oldu bende merak ettim sordum. Sonra gelip canım öyle istiyor dedi. beni engelledi 2 gündür ses yok 😞😞😓😓 1 0 Yorumla
Fanboyblink Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Beni engelleyeni bende engellerim at engeli geç bence 1 0 Yorumla
Cherrytanuki Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sebepsiz yere engelleyen insanın karşısındakine saygısı yoktur, engellerse gönlü bilir bir daha benimle konuşamaz. 0 0 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Amaan sormaya bile değmez boşver 1 4 Yorumla Starskyx +1 yıl kimse beni sevmiyor diye ağlıycam şimdi Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Ben seni seviyorum <3 Yorumla Starskyx +1 yıl yaa teşekkür ederimm <3 Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Rica. d Yorumla