Anneler neden büyük kızlarına böyle davranır, lütfen tavye verin aklım yakında uçucak?

Ailemle aram bozuk ama bu sıralar daha da çoğaldı. Neden böyle aklım almıyor, iyi düşünmeye çalışıyorum olmuyor. Annem sürekli eksik olduğum noktaları vurguluyor ve benim çabalamaktan canım çıkıyor babamda tüm stresini kelimelerle benden çıkarıyor. Evde en küçük şey benden biliniyor. Çok fazla stres yapan bir insanım ve bu stres normal bir boyutta değil yataktan çıkamadığım, hastaneye gittiğim ve hiç bir tedavi işe yaramadan geri döndüğüm bir boyutta. Psikoloğa gittim anksiyetem olduğu için, çözülmesini istediğim bir çok şey düzeldi ama ASIL SORUN OLAN STRES VE AİLEM İLE ARAM DÜZELMİYOR. Psikolog stres için psikiyatriye gitmem gerektiğini söyledi ama ailem izin vermiyor. Ben küçüklüğümden beri annemle aram bozuk. Sürekli suçlanıyorum ve suçlandığım şeylerde onlara sarılamam, öpememem ve seni seviyorum diyememem (başka şeylerde var tabiki) bunları ben kimseye yapamıyorum, diyemiyorum elimde değil. Dün eve misafir gelicekti, beni sonradan aradı saat dört gibi söyledi ve evin her tarafı dağınıktı ciddi ciddi toplu hiç bir yer yoktu (bende o sıra da babaannemdeydim beni çağırmıştı) sonra eve gittim ve toplamaya başladım her yeri toparladım bir tek süpürme ve mutfakta bir kaç kısım kalmıştı ama yetiştiremedim eve geldiğinde hiç haketmediğim şeyleri işittim hem annemden hemde babamdan sonra hiç bir şey olmamış gibi davrandılar. Normalde söylediği sözleri umursamam çünkü kendimin öyle olmadığını biliyorum ama ben küçüklüğümden beri "beni sevmiyorlar, sevmeleri için bir şey yapmam gerek"kafasıyla büyüdüm. Okulda diğer çocukların anneleri onları öpüp yanlarında olurken ben melül melül bakıyordum. Hatta çok iyi hatırlıyorum sınıf annesi kendi kızını öpmüştü bende çok imrenerek bakmıştım sonra beni fark edince gelip yanıma beni de öptü. Anneme ne desem bana inanmıyor, anlatamadığım daha çok şey yaşadım ve neredeyse bir çoğunda benim yanımda olmadı, hissedemedim. Regl olduğumda bir çok şeyi bana başkaları anlattı. genç kızlık hakkında bir şey anlatmadı sonra suçlu ben oldum. Az öncede geldi sen neden böylesin diye saçma sapan şeyler söyledi, hatalıysam hatalısın de dedi ama ben ona bunu söylesem aramız düzelmez. Benimle tartıştığında haklı olduğunu anladığı zaman bile özür dilemeyip bana elini öptürürdü, şimdi ben böyle bir insana ne diye bilirim. Lütfen yardim edin, akıl verin vazgeçmeyi seven bir insan değilim, her şeye olumlu bakarım ama artık yoruldum, sevgisiz kalmaktan, anlaşılmamaktan yoruldum.

Anneler neden büyük kızlarına böyle davranır, lütfen tavye verin aklım yakında uçucak?