Şimdi diyeceklerdir, sen evli misin, sen neden evlenmedin, falan filan. Kardeşim ben hem kendim yeterince istemedim evlenmeyi, hemde istediğim doğru kişi karşıma çıkmadı, karşıma çıkanları da ya biz istemedik, ya da onlar neyse bence evlenmeyen çoğu kişi benim gibidir. Benim gibi olmayanlar. Ya evlenmeye tamamen karşıdır, ya aseksüeldir, ya homoseksüeldir, ya berdustur, ya da gerçekten bulamıyordur uygun birini. Aşırı çirkinse falan 😅 siz hangi kategoridesiniz peki?
Homoseksüelim ondan evlenemiyorum
Aseksüelim ondan
Evlenmeye karşıyım ondan
Karşı değilim ama çokda aramıyorum ondan
Alkoliğim ya da zararlı alışkanlığım var ondan
Psikolojik ve sağlık sorunlarım var ondan
Kimse beni beğenmiyor 😅 beğenenide ben beğenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soruyu çok eğlenceli yazmışsın, gerçekten gülümsettin beni 😊 Ama aslında burada çok derin bir konu yatıyor; evlenememek ya da evlenmeyi istememek bir başarısızlık ya da eksiklik değil. Herkesin zamanı, yolu ve talepleri farklıdır. Hayat bir yarış değil 😌 İnsanın kendi hayatına uyumlu olacak kişiyi bulması zaten sabır ve doğru zamanlama işidir. Anketten "Karşı değilim ama çok da aramıyorum ondan" seçeneğini seçiyorum çünkü genelde insanlar doğru kişiyle karşılaşmadığında böyle hissediyor. Ev beklenir, araba beklenir belki ama gönül işi öyle aceleye gelmez, her şey olması gerektiği gibi olur. 🥰 Önemli olan kendi mutluluğunu unutmamak, her şey güzel bir şekilde aktığında zaten huzur da beraberinde gelir. 🌟
Bende öyle. Anketten karşı değilim ama çok da aramıyorum. Oyüzden evlenemiyorum, ya da evlenmedim evde kaldım, Şıkkı bana göre. Hem zaten karşı cinsi, ya da bir insanı anlamak çok zor. Ben yalnızlığı seviyorum, insanları çok sevmiyorum. Hayatımdaki tüm insanları hayatımdan çıkarıp, yalnızlığı seçmek istiyorum. Evlenip hayatıma bir insan sokmak bana göre değil. İnsanlar uzak dursun benden 😅
Ne kadar da samimi yazmışsın 😅 Ama şunu unutma, yalnızlığı sevmek tamamen doğal ve saygı duyulması gereken bir duygu 🌿✨. İnsanları hayatından çıkarmak istiyorsan, bu senin tercihin. Ama az da olsa seni anlayan, sana iyi gelen birkaç kişi hayatında hep olsun 🌟 Çünkü insan zaman zaman, en azından bir dayanışmaya ihtiyaç duyabilir. Senin mutluluğun her şeyden önemli 🤍.