Kocam sizce niye böyle yapıyor?

Ben 25 yaşındayım kocam da 25 eşimle abisinin ortak bir dükkanı var. benim eşim dükkanı sabah açıyor akşam kapatıyor. bende çalışıyorum hemşireyim belki birbirimizi akşam 2 3 saat görüyoruz eşime diyorum ki sen açıyorsun o da kapatsın bana vakit ayır biraz hayır ben çalışmayı seviyorum diyor parayı sevmiyor çalışmaya aşık bir canım senin trilyonların olsa benim umrumda değil diyorum ya bana biraz zaman ayır en azından bazen de o kapatsın eve erken gel diyorum yok hafta sonu ben uyumak istiyorum 7.30 da yanımdan kalkıp gidiyor bende bugun senin ayrımadığın zamanı başkası verir senin göstermediğin ilgiyi başkası gösterir dedim canım dedi gitti umrunda bile değil ben ne yapayım ya lütfen birileri görsün.

Güncellemeler
1 yıl
Kocamı aldattım falan yok zaten ben onu çok seviyorum zoruma giden şey abisi karısının yanında canı ne zaman isterse ozaman işe gidiyor benimki de SLK tek başına çalışıp duruyor eve akşam kaçta geldiği belli değil borcu falan da yok çok da parası var ama para beni mutlu etmiyor istemiyorum yani
Kocam sizce niye böyle yapıyor?