Acilen bana lütfen yardım edin?

Arkadaşlar merhaba sizce babamın problemi nedir? Ben 24 yaşındayım üniversite mezunuyum çalışmıyorum. Yanlış anlamayın ama çalışmaya enerjim, motivasyonumda yok ve önümü, geleceğimi göremiyorum. Konuya gelirsek diyelim evde birisi ışığı açık bıraktı ‘’ben bırakmadığımı biliyorum’’ babam gelip bana ışığı neden açık bıraktın diyor ona benim açık bırakmadığımı söylüyorum bana bağırarak yalan söyleme diyor. Allah'ın üzerine yemin ediyorum açık bırakmadığıma dair yemin etme boşuna açık bıraktın diyor. Saçma sapan ufacık şeyler. Kumandayı sehpanın üzerine neden koydun diyor ben koymadım diyorum gözümle gördüm çocuk yalan söyleme bana diye bağırıyor halbuki yok böyle bir şey. Beni geçen aramış o sırada uyuyordum duymadım bana Whatsapp'dan sesli mesaj atmış küfürler ediyor telefonu neden meşgule atıyorum diye. Halbuki meşgule atmıyorum uyuyorum nasıl meşgule atayım telefonda odanın bir ucunda. Bunun dışında evde temizlik yapıyorum inanır mısınız en ince ayrıntısına kadar temizliyorum eve geliyor ve diyor ki ne yaptın bütün gün yattın diyor diyorum ki temizlik yaptım. Bana hani ne yapmışsın ki diyor. Aklımla alay ediyor ve beni hep yalancılıkla suçluyor. Son 6 aydır böyle. Hep evdeyim haftanın bir günü dışarı çıkmak istiyorum arkadaşım da yok kardeşimle çıkmak istiyorum doğal olarak para istiyoruz (babamın maddi durumu çok iyi bu arada) bağırıp çağırıyor bu ne sürekli para istiyorsunuz bencilsiniz diye bağırıp duruyor. Babamdan para istemeyeceksem kimden isteyeceğim kaldı ki ben gecelere kadar takılan, her gün dışarı çıkan bir kadın da değilim. Eğer ki tonla para kazanıp çocuğuna gelince paylaşmıyorsa babalığın amacı nedir? Bunun dışında kilo aldım bana etmediği hakaret kalmadı zaten kendimle barışık birisi değilim. Yanlış anlamayın ama ben kadın olduğum için erkekten farklı olarak ihtiyacım fazla olabilir milletin babası kızına para veriyor düzenli ihtiyacını alsın açıkta kalmasın diye babam ise tonla laf yapıyor. Kendi odam var izinsiz girip duruyor ona kapıyı vurarak girmesini söylüyorum burası benim evim istediğim gibi girerim diyor. Annemde git gide babama benzemeye başladı. Önümü göremiyorum aklıma inth düşünceleri gelebiliyor. Babam özellikle benimle hep bir yarışma halinde. Ben 24 yaşındayım ve hala dışarı çıkıp çıkmamama babam karar veriyor en sonunda evden kaçacağım. Bana lütfen akıl verin ne yapabilirim ve babamın bu psikolojik problemi sizce ne?

Acilen bana lütfen yardım edin?