Cirkin bi kiz değilim 22 yaşındayım ben artık birine aşık olmak istiyorum bugun, bir çocuk ile tanıştık sohbet ettik baya hani hoşlandım diyebilirim, çocuk benim yanımda tinder dan eşleştigi birini arabayla gidip aldı ve sürekli ilişkilerimde aldatıldım ne eksik yapıyorum ben
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yanlış insanla karlılaşmıssın benim başımda cok geldi merak etme dogru insanı illa bulursun
Umarım tesekkur ederim yorumun için
Aşık olmak için acele etme zor karakter oyna
Illa ki olmuştur sana da aşık olmak hayata bağlıyor insanı ben artık güvenmek istiyorum tam buldum diyorum digerleri gibi çıkıyor acele de etmiyorum aslında bilmiyorum
Hiç ilişki yasadınmı
Evettt 4 kez oldu 2 kez oldu 2 de aldatıldım
2 kez oldu ikisinde de aldatıldım
Peki bunlarla hiç yattığın oldumu beraber olduğum erkeklerin neredeyse hepsi işi yatağa sürüklediler hiç ciddi düşünene rastlamadım amaa halada bekliyorum
Yok hiç biriyle yatmadım
Ciddi olduklarını söylediler genelde ama
Hep ole olur zaten
Bilmiyorum ya inşallah herkes güveneceği bir insan bulur
Umarım daha gençsin zaten bukadar üzülme cokta güzelsin
Bilmiyorum ya kinlendim çocuğa umarım herkes doğru insanı bulur sende çok güzelsin askim
Saol canım Bi çocuk vardı cok ciddiydim dedi evlenmeyi falan düşündük ama benim bakire olmadığı ögrendikten sonra olmaz dedi ya böyle saçmalık olurmu nekadar takıntılı lar kendileri umursamaz ama kızlara gelince önemli oluyo
Evet kendileri saygı duymaz genel olarak ama her boku yaoarkar hayirlisi olmuş kuzum
Evet malesef öyle sende dikkat et kendine görüşürüz ❣️🙏
Görüşürüz sendee
Karakterli biri denk gelmemiş ya da seni sevecek birisi günü kurtarmanın peşinde demek ki
Hiç mi denk gelmez ya valla sıkıldım artık bide gelicem diye mesaj atıyor
Hayatından çıkar bence boşa umut bağlama derim hayırlısı olsun inşallah nasip bu işler
eğer
olgun
anlayışlı
hediyeler alan
size prensesler gibi bakan
anlayışlı ve sevecen tatlı sempatik yakişikli karizma bilgili
bir dediğini iki etmeyen
sizi her anlamda mutlu eden
birini istemisin
Tinder kullanan biri için umarım üzülmediniz
Hayır sadece sıkıldım artık tam istediğim birisi diyorum bi şey çıkıyor
Ama bu 'işte tam istediğim gibi biri' cümlesi için zaman geçmesi tanımak lazım. Çoğu insan sadece dış görünüşe bakarak bu cümleyi kuruyor oysa içi boş çıkıyor.
Tanımak için zaman kalmıyor ki ben tanismak isterdim hani pat diye tinderdan bulduğu kızı almaya gitmesi onu kastediyorum
Anladım da bende diyorum ki 'tam istediğim gibi birisi' cümlesini erken kurmayınız🙂
Ama oyleydi hani fiziksel olarak konuştuk da 5 saat birlikte bira içtik sahilde sonra kalktı gitti
Fiziksel görünüm evet çok önemli evet o olmazsa karaktere bakmıyoruz bu da doğru ama acaba salt dış görünüşe mi bakıyoruz
Ya sen okumuyorsun sanırım tipini beğendim konuşması güzeldi aynı burç bide hersey uyuşuyor tam bu olay patladı
Hanımefendi benim yazdıklarımı anlamadınız ki. Bu tüm olanlar 1 gün içinde olmadı mı? Ben de diyorum ki 1 gün içinde evet aradığım kişi diyemezsiniz biri hakkında 🙂
Üff tamam sensin
Bu resim sana aitse trol torudur bu
Resim benim de ne alaka konu ile?
Senin bu güzellikte yanlız kalma şansın yokki alaka bu sende bulamıyosan digerleri ne yapsın
Her insanın kriterleri oluyor değil mi?
Anlamadın galiba senin kriterin vardır ama sen günde bi 10 kişiden çıkma teklifi alacak kadar güzelsin yani şansın bu kadar çokken ve hala bulamıyosan sorun sendedir
Arkadaş çevrem pek yok iki kez aldatıldım biriyle tanıştım oda aynı onlar gibi çıktı aşık olmak istedim ona beğenmiştim ses tonunu tipini konusmasini yani ama...
Yanlışı orda yapıyosunuz zaten
Yakışıklı sesi güzel alımlı biriyse kabul ediyonuz onlarda zaten herkez tarafından makbul görülen tipler aldatmaya en yakın çünkü şansı yüksek olanlar
Samimi söylüyorum kafayi yeersin aşk falan bos is bend ehic olmadim haa merak ediyorum ama aldatilma korkum daha agir basiyor
Ne yapalım senin için
Tercihlerin kötü. Tam tanımadan ilişki yaşıyorsun
Yakında olursun Merak etme az kaldı
Bırak uygulamadan insanlar mı olurmuş ya
Yüz yüze tanıştık zaten sonra kalktı gitti eşleşti biriyle bide bana gösteriyor cidden sıktı bu durum hayatımı
Ayrıl derim sana kardeşim
Birde senden afedersin cinsel ilişki istiyorlar. mi sende kabul etmiyorsa gidiyorlardir o yüzden de gerçek yüzlerini goruyon isteb
Sadece düzgün biriyle karşılaşmamışsın
ablam yarın kadar güzel olsam şimdiye ohooo
Sende güzelsindir kuzum
güzelimdir dimi 🥺
Evet askim🥰😍
tşklr 💜
Sjdndnndndndndndnd olaya bak mk sjjdndnndndndnd
Komik mi be
AHahahahahahah evet
Güzel bi kız olsan ya da seni beğense kalkıp gitmez emin ol
Eli g0tu titrer yanındayken bırak tinder ı telefonu eline alamaz demekki güzel bi kız değilsin
Teşekkür ederim 🙏
Birde beni dene begenirsin kesin beni
Var bisey sende
Ne eksik onu soruyorum zaten
İtici geliyorsun demekki erkeklere
Hm anladım