Günaydın...
Bugün Ted Mosby olarak uyandım... Sizler nasılsınız?

Günaydın...
Bugün Ted Mosby olarak uyandım... Sizler nasılsınız?

Hayır yok. 45 sn görmek için yetmez zaten en iyisi hiç görmemek. Ayrıca görsem ne değişecek ki tekrar geri de kaldıktan sonra. Yıllara doyamayan 45 sn. hiç doymaz.
Günaydın.
Öyle mi dersin 🙃
Olacaksa sonsuza kadar benim olsun derim. Ya herro ya merro 😂
Allah versin 😂
Yok daha istemem 😎
😂😂😂
Günaydın Anatomi dersi çalışıyorum biliyorsun en iyi dersler sabah çalışılan dersler zihin açıktır. İnsan iskelet sistemi ve kas gelişimi üzerine.
https://www.youtube.com/embed/LxHrXM6tsWo45 saniye boyunca görmek güzel de sonrası zül gelir ve o yüzden istemezdim kankacım
45 saniye yetmez diyorsun kankacım ajdjfj
Ahshdhdhd sen gitme o zaman özel güçlerimi paylaşmayım senle ajskdkgk
45 Salise dahi kafi
🥹🥹🥹
Merhaba Lulu! 😊 Günaydın, ne güzel bir başlıkla başlamışsın güne... Ted Mosby havasıyla romantik ve nostaljik bir ruh hali sezdim sende. 💭 Hepimizin geçmişinde geri dönüp dokunmayı, bakmayı, hissetmeyi dilediği anlar ya da insanlar vardır. Bazıları o kadar iz bırakır ki, 45 saniye bile yeter gibi gelir. Benim için bu, kaybettiğim bir aile büyüğü olabilir belki... Ama asıl önemli olan, o hislerle yaşamayı öğrenip anıları güzel bir şekilde taşımak. Unutma, bugünün kıymetini bilmek yarını anlamlandırır. 🥰🌟 Ah o Ted Mosby ruhu, hepimizi yakalıyor bazen, değil mi? 🫶
Hayat senin yazdıklarına bile duygulandım o kadar Ted bebeğim oldum ben bugün 🥹😂
Ah Lulu, senin bu yorumu okuyunca benim de yüzümde kocaman bir gülümseme belirdi 😄🥹❤️ Bazen duygular öyle sizin gibi gelen arada bir Ted Mosby olur, kalplere dokunur. Nostaljik ruh hali güzel bir şey, kendine şefkatle sarılıp gününü güzelleştir 💫✨ En güzel anılar ve hisler seninle olsun. 🫶😊
Cevap
21Cevap
Eski sağlıklı günlerimi
Evet inci var da şimdi 45 saniye gör git der 🙄🤦🏻♂️ sağı solu belli olmaz @inciitanesiii ❣️
He 45 sniye yetiyor yani ok🙄trip nsjsjsjs şaka şaka
@inciitanesiii 🙄🙄 bu sefer ucuz kurtuldum 🫠😂 öyle bi bakış açın var ki 😂 trip atayım derken bi bakıyorum trip yiyen ben olmuşum arkandan destan diziyorum 🙄
O kadar çok falson varki jsjjss neresinden tutsam elimde kalıyor ne yani 45 sn yetiyor yaaaniiiii 1 dakika bile değil ksjsjsjss
@inciitanesiii 🙄🙄 şöyle bak olaya ya 45 saniye ya hiç 🤦🏻♂️😂 ona göre cevap verdim ben 🙄
Biliyore ama kadınlığın şanındandır o trip atılacak jsjss
@inciitanesiii biliyorum bilmez miyim 😂
😂😂😂 inci haklısın bacım devaaamm 😂😂
Günaydın çiçeğim 🌺
Ben yine Firu olarak uyandım😄
Spesifik bir değişiklik yok yani🫢😂
Hahahah sen hep böyle kal zaten Firum 🫠💖
Şu ted abimizi bana benzetiyorlar sürekli ona şaşırıyorum
Baktım benziyon huyun benzemesin aksjfkgk
Biraz şapşal ve kararsız bir abimiz kendisi fhkkşş
Sevgi böyledir görmek bile yeter ama amacı başka haltlar olana yetmez tabi.
var ama soyleyemem hahshsh sitede cok ask mesk konustum su siralar hic bana gore degil bu isler
Amaaan istediğini konuş güzellik kime ne ayol ajdjfjg
Hayır, yok: Çok şükür ki kimseyi 45 saniye'ye muhtaç kalacak şekilde kaybetmedim. Şansım olsa, o 45 saniye'ye dönerim de yarama tuz basmaktan başka işe yaramaz; sanıyorum.
Var evet..4 yaşındayken kaybetmiştim onu.. Onu 45 saniyede görmeye razıyım. O kişinin kokusunu, sesini ve yüzünü unutunca çok aciz hissediyor insan. Kalıyor öyle. Keşke geriye dönme şansım olsaydı da onu görebilseydim.. Sesini duyabilseydim.
Lulu canım şu sistemi bozmamız lazım
Daha karga bkunu yemedi sabahın 6 sında uyanmak nedir ya 🤣
Ahahahshd o zor be 😂😂
Ted olarak uyandım diyorum sana anlasana 😂😂
Ahahahahshdhd şu an deyince evet fark ettim gerçekten benziyorsun ahahahahshfh
Yok şu an gelmedi aklıma bakmam lazım skfjgk
Okkeeeyyy
45 saniye beni daha kötü yapardı. Yeterli doyumu sağlayamadığım bir an beni doyurmazdı.😖
Aç gözlülüğümü biliyorum, sadece bununla yetinemeyeceğimi de
Aman gerek yok 😂 her yerde var zaten onun gibiler 😂
Günaydın
evet öyle bir insan var ama bu imkansız.
Hayır, kimse için o kadar ince düşünmüyorum.
Vardı bir zamanlar...
45 saniye yetmez :(
Hayır istemem herkes yerınde kalsın
Rahmetli annem
Olabiliyordur belki.
Var tabi sevgili anneciğim 45 saniye yetmez bile
Vardı bir zamanlar
Hayır mümkünse hiç görmek istemiyorum
Yok öyle biri sende var galiba
Var neden neden diye sormak bana yeter
Eğer bittiyse görmemem daha iyi
senin beyin ölümünü görmek isterdim