Evlendiğimizde aile apartmanında yaşamak istemiyorum diye sevgilimin ailesini istemiyor mu oluyorum ve isteme hakkım yok mu?

Aile apartmanı bana göre kabus resmen sevgilimin ailesi bulunmaz hint kumaşıda olsa hepsi bütün gün bana hizmet edecek ayaklarımı yıkayacak bile olsalar istemiyorum aile apartmanı yani ben o samimiyeti istemiyorum aile apartmanı demek çekirdek aile olamamak demek tüm bina birlikte yaşıyor günün sonunda yani böyle bişey isteme hakkım yok mu o nasıl benim ailemle yaşamak istemezse bende istemiyorum ama bu onları sevmediğim ya da istemediğim anlamına gelmiyor bence ailesinden ayrılamayan erkek evlenmesin bi zahmet ben ayrılıyosam sende ayrılacaksın (bana git ev al o zaman paranız yok eviniz yok anca erkeklerden istiyosunuz edebiyatı yapmayın sevgilimden zenginim istesem ailem apartman alır direkt ama sevgilim benim evimde yaşamak istemez bende aile apartmanı istemiyorum)

Evlendiğimizde aile apartmanında yaşamak istemiyorum diye sevgilimin ailesini istemiyor mu oluyorum ve isteme hakkım yok mu?