AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
İkinci soru detayin uzerinde kitap yazilir, cok mantikli bir bakis acisi
Internetimde sıkıntı var açamadım videoyu ama çirkin güzel kavramı kesinlikle var. Olmasa herkes katılabilirsiniz güzellik yarışmalarına.
Sen nasıl bakıyorsan onu görürsün:
https://www.turkzeka.com/zeka/optik/13.jpg
Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin kendine işte o zaman kusursuz olursun.
Hz. Mevlana
Çirkin insan vardır. Çirkin bakan çirkin insandır
Bakimsizliga çirkinlik deyip Allah'a saygisizlik eden vardır daha cok
bence yok bakımsız pejmurde insan vardır... her kesde kendine göre bir güzeldir..
Herkezin bildiği o klişe sözü söyleyeceğim:
Çirkin insan yoktur. Bakımsız insan vardır. :D
Tabi ki var ama kimin için ne kadar önemli o tartışılır
İnsanları üzen ve bunaltan kişiler benim için çirkindir. Ama bunlar kendi kendilerini çirkin yapıyorlar.
ferhata demişler ki bu çirkin şirin için dagları delmeye deger mi hiç. ferhatta gel birde benim gözümden bak sen demiş :) göreceli kardeş bence...
Çirkin vardır çooook aşırı aşırı büyük şeyler güzelliği bozar burun, diş, alın, ayak, göbek, kalça, göğüş, dudak gibi. :D herşeyin ortası iyidir.
bence çirkinlik yoktur Allah ın yarattığı her kul güzeldir bakış açısı vardır
Kişi nasılsa karşısındakinide öyle görürmüş. Kalp güzelliği olsun..
Çoğu kişi yok insanın içi güzel olsun vs. vs. demiş de kitabın kapağı güzel olmayınca zahmet edip içine bakan da yok..
çirkin insan diye bir şey yoktur güzellik veya çirkinlik bakış açısına bağlıdır bana kalırsa
Allah'in yarattığı insanlara çirkin demek saçmalıkTıR. Varliklari içinde en mükemmel insanlardir.
bilmiyorum ben pek görmedim internettekiler photoshop mu
flaşların azizliği sanırım :/
:)))
mesele görsellikse elbette çok çirkin var ama her çirkinlikte güzel taraflar bulunabilir
Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır;)
burada kendini yetiştirmiş insanların cevaplarını gördüm mennun oldum. Çirkin demek kibirdir. Kibir de kalbin kararmasının işaretidir.
Guzellik veya cirkinlik kisiye gore degisir. Kimi sisman sever kimi zayif kimi balik etli. Ancak kisiye gore degisen guzel ve cirkin kavrami vardir.
Allah çirkin yaratmaz. Ne haddimize onun yarattığına çirkin demek , aynısını çirkin diyenler yapsın da görelim bakalım :)
"... guzelligine guvenme bir sivilce yeter" atasözümüzdür sonuçta.
yok be tek sivilce bişiy yapmaz hatta benim çok sivilceli çok güzel arkadaşlarım var yani sivilce güzelin güzelliğine bişiy yapmıyo
sivilcenin çirkinleştireceğini düşünen kişinin sözüdür o.. bizim bir komşumuz var yüzündeki sivilceleri v. s hayli fazla.. mülayim biridir. cana yakınlığı v. s anlatamam.. emin ol o sivilceleri konuşurken ona bakarken hiç görmüyorum bile.. dikkatimi çekmiyor yani.. bu zamanla muhabbetten sonra değişiyor.:)
Ben sanki sivilceli insan canayakin degildir kotudur onla konusulmaz falan dedim. Teessüf ederim yani. Benimde yüzümde sivilcelenme var üstelik makyajla kapatmıyorum da, ama sivilcenin hoş bir şey olmadığı aşikar ve bende doğal güzelliği bozduğunu düşünüyorum. Benim düşüncem bu yönde size de saygi duyarim tabi ki.
sivilce hoş değil tabii ama şahsınıza değil güzellik kavramına engel olmadığını ima etmiştim sadece. teşekkürler :)
Sivilce ilaçları kullanıyorum şu an bebek gibi ben yerine tüm sivilceler dısarda dudaklarım kanıyor psikolojim altüst çirkin insan yoktur diyorum yinede Allahın yarattığı herşey güzeldir
Video açılmıyor kii.
Çirkinlik... Ben yalnızca güzelliğin göreceli olduğunu biliyorum.
çok güzel videoydu ya.. valla bir üzüldüm anlatamam..:(
Sorun çözülmüş. Güzelmiş gerçekten =)
aynen. beni etkiledi kıssa... dedim başkaları da faydalansın :)
İyi yapmışsınız =)
Kiminin dis gorunusu guzelken, kimisinin yuregi guzeldir. Yani cirkin insan yoktur.
Çirkin insan vardır. Bir insanın yüreği ne kadar iyi olursa olsun dışı içiyle aynı olmaz.
Ferhat ile sirin hikayesinde oldugu gibi guzellik gorecelidir :)
Cirkin insan yoktur. Ben nice güzel insan gördüm kisilikleri tarafindan ezilmis, cirkinlesmis.
Çirkin insan yoktur Allah herkesi özene bözene yaratmıştır.
Çirkin demeyelimde her insanın mutlaka bir kusuru vardır
begenmediğmiz insanlar tabı ki vardır ama şunu öğrendim ki insan sevince asş gözüyle bakınca çirkin biri cidden çok tatlı ve sempatik görünüyor..
Çirkin insan yoktur. Bakışlar çirkin olabilir. Güzel çirkin kavramı yaratılıştan gelir ki bunu tartışmak sanmıyorum kimsenin haddine olsun.
Kesinlikle katiliyorum :)
2 tür cirkinlik vardir
Bazilarinin dis görünüsü bazilarin ise ici cirkindir
videoyu izlemedim ama çirkin insan var. mesela ben. hayat herkese adil davranmıyor :D
var ama bnu aşagılamak amaclı sölemek yargılamak eleştirmek bize düşmez
içi çirkinse o kesinlikle çirkindir hiçbir şey onu güzel yapamaz..
vardır neden olmasın ki. bu giderilebilir mi o ayrı mesele. ama çirkini nsnlar vardır.
Guzellik elbetteki gorecelidr ama su lafada bazen katilmiyorum hani cirkin insan yoktur bakimsz insan vardr. Bakiyorum kimisi oyle bakimli ki bakiyorum gene guzrl dedirtmiyor bana :/
Evet. İçinin çirkinliği kötülüğü yüzüne vurmuş insanlar tanıyorum...
Her malın alıcısı çıkar dengeler sağlanıyor bir şekilde neye göre çirkin kime göre çirkin peh
Allah yarattğı herşey güzeldir. Sanat eseridir. Nasıl bakarsan öyle görürsün.
bence çirkin insam yoktur varsada bakımsızdır Bakış açısıylada alakalı bir durum bu mesela Güzel bakan güzel görür.
genel olarak göreceli bir kavram. ama bazılarında görecelik olmuyor genel geçer bazı standartlar var. mesela ben aşırı çirkinim :(
öyle ama dünyanın gerçekleri çok başka kendimizi kandırmaya gerek yok dışı güzel olmayanın içini kimse merak etmez
Böyle bir kavram var ama kime göre neye göre çirkin? Ne demiş Aşık Veysel ''Güzelliğin On Para Etmez Şu Bendeki Aşk Olmasa''
Konusan adam çirkin mesela. O yüzden belli ki zügürt tesellisi yapıyor din adı altında. İzlemedim.
Cilalı aynaya bidaha bakmalısın :/
Gerçekçi olmak gerekirse bazı insanlar çirkindir. Onları yanında gezdıremezsın zaman geçiremezsın. Ama saygı duyarsın yardıma ıhtıyacları oldugunda kosa kosa gıdersın. Korursun guldurursun ama beraber zaman az gecırırsın.
cirkin insan vardır. aksini ispat edene kadar bu boyle :D
Çirkin insan yoktur ama konuşmalarıyla tavırlarıyla hareketleriyle güzel bir kız çirkinleşebilir
Ünlü bir rus atasözü derki: Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır :)))
Çirkin insan yok demekte biraz show bence. ama önemli olan içimizin çirkin olması
çirkin insan vardır
ve tanrı yaratmıştır
Bütün Suç Tanrı'nın ! ! !
Tamam
Ben çirkinim bence ve Allah beni sevmediği için hiç bir şeyim yolunda gitmiyor diye düşünüyorum her olumsuzluk benim üzerimde..
bence çirkin insan yoktur herkesi Allah yaratmıştır
ama bakımsız insan diyebiliriz bir çiçeğe ne kadar bakarsan o kadar güzelleşir
tabikide vardır yüzüne bakamadığımız baylar bayanlar oluyor onlarda oyle dunyaya gelmiş yapacak bişey yok
Elbette Allah güzel yaratır da cirkinlerde var ama şimdi inkar edelim
inkar edelim derken :)
Insan mı edelim mı yı yemiş telefon
Yaaaaa sinir oldum
inkar mı edelim...
valla o kelime de sanki oraya uymuyor :)
ya da benim türkçem kıt :/ :D
Kesin senin türkçen kıttir.:))
peki öyle olsun :)
Çirkin insan yoktur bakımlı ve bakımsız vardır bence.
İçinin güzelliği yüzüne vuranlardanım ben.
Cok Doğru :)
@emre00 teşekkürler:)
Nerden biliyor :/
Arada koyduğumda fotoğrafıma denk geldi demek.
Anladım :)
Insanları karakterlerine göre güzel ve çirkin olmak kaydı ile ayırıyorum :)