Gizli Üye(30-35)+1 yılYoktur Allah hiçbir şekilde çirkin yaratmaz. Bu anlayış insanların güzellik standartlarına uymadığı için çirkin tabirini kullanmaları sonucudur. Ha daha güzeli vardır muhakkak en güzeli vardır ama çirkini yoktur. Zaten bugüne kadar burunu şurası burası aşırı olan insanların fotoğraflarıyla aksini ispat etmeye çalıştılar mesela www.kavga.net/.../1cirkin_insan_resmi_12- halbuki bu kişinin ağzı zaten normal değil genetik bozukluğu var hasta yani, mutasyonlu olmayan hiçbir organ o kadar çirkin görünmez ve hiçbir insanın her organı çirkin olmaz. Yani kısacası insanların gösterebileceği en çirkini şudur galeri3.uludagsozluk.com/.../...-hikaye_190218.jpg dişleri bunun da olması gerektiği gibi değil yani hastalıklı ama ağzını kapalı düşünürsen en fazla budur işte burunu büyük ve itici onun dışında güzel gelen bir tarafı yok ama kusurlu bir tarafı da yok o da insanlara çirkin gelendir yoksa tuhaf olmadığı sürece alışılmadık olmadığı sürece o da güzeldir her tip kendine göre güzeldir... Yani sana tuhaf gelir çekici gelmez ki sen beğenmezsin. Bu onu farklı yapar ama çirkin yapmaz.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle senin de bileceğin üzere her insanda Allahın c. c tecellileri vardır. Her insanda O'nun bir görüntüsü vardır. Kimisi kadirdir, kimisi güzeldir, kimisi dürüsttür, kimisi güzel sözlüdür vs. Yani kimi insanlarda güzellik bir başka ön plandadır. Mesela Hz. Yusuf un güzelliği. Yani muhakkak her insan güzeldir lakin kimisi daha güzeldir, olabilir yani.
Çirkinlik ise kişinin algisina göre şekillenir. Hep denildiği gibi nasil bakarsan öyle görürsün. Lakin nasil bakarsak bakalım ve kim olursak olalım birini ilk gördüğümüz andaki algimiz ile onu tanidikca meydana gelen algimiz arasında farklar olur. Bazen büyük farklar olur. Yani bir kişiyi bize güzel gösteren sadece et parçaları değil, onun ruhu, kişisel özellikleridir.
Nacizane görüşüm bu yönde :)141 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum. teşekkürler.:)
+1 yılEvet çirkin olan şeyler vardır... Allah güzeli de çirkini de göreceli olanı da yaratandır. .. eğer Allah çirkini yaratmamış olsaydı O'nun yarattıklarına çirkin demek O'nun yaratıcılıgını begenmemek olurdu; ki bu da şirk demektir. .. Allah bizzat kendisi yiyeceklerimizi temiz ve mundar diye ayırmış , giyeceklerimizi barınaklarımızı bu ayrıma tabi tutmuş; adet kanı ve dıskıyı necaset saymıstır. .. Peygamberimiz Ensar kadınlarının gözlerindeki maviliği bir kusur- çirkinlik saymış, ashabına onlardan kadın alırken bakmalarını tavsiye etmiştir. .. kısaca Allah çirkini yaratmışken bende çirkinden lafımı esirgemem !!
04 Yorumla- +1 yıl
ensar konusunu hiç duymamıştım. kaynağını paylaşırmısın?
- +1 yıl
hadis no yu hatırlamıyorum... müslim nesai de geçen bir rivayet
- +1 yıl
vaktin olursa bakar mısın? gerçekten merak ediyorum.
- +1 yıl
Kardeşim inan ki ne zamandır hadis kaynaklarını didiklemiyorum... google ya Ensar kadınlarının gözlerindeki kusur diye yaz inşeallah bulursun
+1 yılpeygamberimizin söylemek istediği karakterdir. peki iyi karakter kimin umrunda.
erkekler hadi teklif edin bu kıza.
www.resimle.net/data/media/296/cirkin-kadin.jpg
kızlar bu adamın teklifine hemen evet diyin
www.estanbul.com/.../...kin-erkek-yoktur_38511.jpg017 Yorumla- +1 yıl
Kendilerini çirkinleştirmelerine epey efor sarfetmişler. özünde çirkin olmadıklarına eminim.
- +1 yıl
dışardan bakıldığında kimse özü olasılığıyla seninle varım demez :)
- +1 yıl
Allah günah yazmasında neden koydun sevgili din kardeşim bu fotoları camdan atlıycam açılın :D
- +1 yıl
@remembrance sakın :DD
- +1 yıl
artık duramam buralarda soruya girip yorumları okumak istemiştim sadece. taaaki bu yoruma gelene kadar omg!!! o. O
- +1 yıl
@remembrance yorumumu şikayetmi etsek acaba. ortada bir hayat var.:D
- +1 yıl
kesinlikle bu iyiliği bana yapsınlar bu yorumu görenler hayır evde beni tutacak birileride yok ölücem gidicem bu dünyadan vebalide senin boynuna al :D:D:D:D
- +1 yıl
@remembrance ışıkları kapat korku filmi izle. sessiz ol hiç biryere kımıldama ihtimalin kalmasın. :D
- +1 yıl
bu yorumu yapmadan önce düşünecektin şimdi sus ve cinayetinin sessiz çığlıklarını duy!!! :DD:D:D
- +1 yıl
@remembrance intihar sebebi yorum yapacağımı bilemezdim. ambulans gelene kadar oyalamalıyım :D
- +1 yıl
oyalama beni veda et artık :D:D:D:D
- +1 yıl
@remembrance hayır nnayırr nnnn
www.kralcaps.com/media/created/250/2lqsh1.jpg - +1 yıl
tamam bu kadar çaban yüzünden atlamıycam zaten dükkan üstünde oturuyoruz ölmezdim biyerim kırılırdı sakat kalırdım :D:D:D:D:D
- +1 yıl
@remembrance tuu bende ağlamıştım. hayatımda böyle keklendiğimi hatırlamıyorum. :DDD
- +1 yıl
ben böyle yaparım işte ayağını denk al :D:D
- +1 yıl
@remembrance aldım. büyüksün. :D
- +1 yıl
:))) :DD:D:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
+1 yılRabbim biz sizi en güzel suret üzere yarattık buyuruyor. Buradan yola çıkarak güzellik ve çirkinliğin ahlak düşünce ve niyetlerde olduğuna inanıyorum. Fiziksel olarak çirkin denebilecek kişileri bile gözlemlediğimde mutlaka güzel bir yanı olduğunu tespit etmişimdir (elleri , kirpikleri vs) Hayranlık uyandıracak kadar güzel birinde de insanların kuyusunu kazmak ve kötülükleri için uğraşmak gibi bir haslet tespit etmiştim. Sevdiğim sözdür;güzel bakan güzel görür güzel gören lezzet alır. Mevlam kalbi, ahlakı. niyeti güzellerden etsin öyleleri ile de muhatap etsin.
31 Yorumla- +1 yıl
amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında video güzel olan peygamber efendimiz üzerinden en güzel şekilde sorunuzu yanıtlamış :) ben herşeyin algısal olduğuna inanırım algılara yansıyanın da ruhumuzdan , kalbimizden , zihnimizden olanlarla yansıdıgına inanırım... o nedenle eger bu saydıklarım kirlilik barındırıyorsa çirkin görmeniz mümkündür ama bu baktığınızın çirkin olduğunu göstermez... ruh halimizin bile iyi -kötü oluşuna göre kendimizi çirkin ve güzel görebiliyoruz... ya da bir davranış zihnimizde çirkin bir yer edinmişse o tavrın nedenini önemsemeden çirkin diye hitap edebiliyoruz... mesela bazı çelişkilerimiz bile zihinsel kirliliklerden kaynaklanır
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılezberlediklerimizi zihnimize öylesine itmişizdir ki yanlış olanı bazen yapmaktan vazgecememenin nedeni de odur... ön yargılarımız bile hep bundan... yani neyi niçin algıladığımıza dikkat edersek belki de güzelin de çirkinin de nerden geldiğini anlarız : )
- +1 yıl
Sizden iyi psikolog olur. teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılest. ben teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim :) fikrime ortak bulmam ne güzel :)
+1 yılbence cirkin insan yoktur.. dedigin gibi bakista dir
cunku tanimadigim insanlari ilk basta "cirkin" diye baksamda .. tanidikca isindim sevdim dostluklar olustu ve o "cirkinlik" ortadan kayboldugunu gözlemledim..
o yüzden cirkin insan yoktur dis görünüs olarak..
en fazla bakimsizdir vs
icimiz cirkin olmasinda dis görünüs gelip gecici ve degistirebilinir zaten21 Yorumla- +1 yıl
bravo
- Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinlik yoktur kardeşim. Kalpte vardır o. Kişiyi olduğu gibi görememek, öyle kabul edememek vardır. Çirkin dediğin biri bir başkasıyla evlenip aşk yaşayabiliyorsa demekki ona göre güzel! Yani çirkin değil. Veya yüzü olmasa eli güzeldir, saçı güzeldir, ayağı güzeldir. Ama her kişi mutlaka güzelliklerle yaratılır. İnsan kafasında bir kıstas oluşturmuş onun altına inene çirkşn deniyor. Bu yanlış
32 Yorumla- +1 yıl
güzel bakışaçısı :)
- +1 yıl
😎😎
İnsanlara çirkin demek/görmek bu ayrımı yapmak hiçbir kulun hadine değil. Allahın yaratığı kuluna görünüşü için önyargılı bakmak bile yanlış bana göre. Unutma her insan durusu ile kalbinin temizliğini yansıtır, yani birini çirkin bulmak asıl kendi çirkinliğini ortaya dökmektir bence.
Videoda denildiği gibi böylelerinden olabildiğince uzak olmalı insan... insanin dış görünüşü bir şekil toparlanır, lakin ruhun çirkinliğini hiçbirşey onarmaz...41 Yorumla
+1 yılAllah kullarını çirkin yaratmamıştır. Fakat içindeki kötülük ve fesatlar yüzüne yansıyan insanlar var. Birde bakış açısına bağlı bu. Kişi kişinin aynasıdır diye bir söz vAr. Güzel bakarsan güzel görürsün.
83 Yorumla- +1 yıl
aynen.. video da bununla alakalı idi.. ama sorun oluştu sanırım.
- +1 yıl
Mobildeyim ondan izlemedim. birazdan pc geçip izlicem.
- +1 yıl
Aha bunu ver peter jackson'ın yanına sana hobbit 4'ü çeksin
vardir tabi cirkin insanlar
kalpleri cirkin
zihinleri cirkin
hareketleri cirkin vs.
bana göre cirkinlik bunlar ile alakalidir daha cok
siz fiziki acidan cirkinlikten bahsediyorsaniz da
insanlari bu acidan degerlendirmemeye calisiyorum
yukarida saydigim cirkinliklerin karsisinda fizigin esamesi okunmaz20 YorumlaÇirkin insan vardır. Önemli olan kalp çirkinliğinin yüze yansımamasıdır. Video çok güzelmiş.
Ey başkasının yüzünde çirkin bir ben gören! Yazık ki o ben, senin yüzünden yansır..
Allah seni çirkin yarattıysa, kendine gel de bari hem yüzü çirkin, hem huyu çirkin olma!
Hz. Mevlana20 Yorumla
+1 yılvide o cok gizelmis.. Allah in yaraytigi hersey guzldir.. Allah insana nefis vermis iyiyi guzeli cirkini kotuyu ayrit etmekteyz. fizksel olarak ayri emtmez icin nefsimizi gozumuzu kullaniyrz. Bir insan guzl oldugu halde ona cirkin diyrsak bu o insana olan nefretimizn nedendr hasedn kiskanclign urundr..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. Çirkin insan yoktur temiz kalbli insan vardır,
Şöyle düşün dünya güzeli bir kız olsa ne yazar?
Kalbi güzel olmadı sürece!
Çirkin insana bakarsın güzel değil ama kalbi temiz kimseyi küçümsemeyen dalga geçmeyen her seferinde insanlara sevgi vermeye çalışan biridir..
Video daki vaiz de demek istiyor ki dış görünüşe değil insanların iç güzelline bakındiyor..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir akrabamız gördügümde aa ne kadr güzel falan hoş derdim arkamdan o kadar atmış ki şimdi igreniyorum her baktıgımda bir kusur bir fesatlıgını yüzünden okuyorum resmen güzelligini artık görmüyorum zayıf boyu kısa eti kemigi falan yok gibi insan tiksinince kusur görüyor işte
sonra kız evde kalmıştı atandı memur oldu koca aradı resmen evlendi herkesin yanında aşkım canım derdi sonra ögrendim hergün kavga ediyorlarmış suddan sebeblerle layıgını bulmuş adam parası için evlenmiş kavga ettikleri belli ama hala mutlu görüntüsü veriyor kız02 Yorumla- +1 yıl
Ve görüyoruzki bilinçaltı görselliğe yön veriyor :/
Cevap sahibi+1 yılaslında görsel olarakda çirkin ama memur ya insan iyi güzel görüyormuş halbuki çirkin içide dışıda
evde kaldı dedim ya
+1 yılkirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş. güzellik görecelidir. çirkin insan olduğunu düşünmüyorum. senin çirkin dediğin insanı dünya güzeli gören bir ana var evde onu bekleyen
21 Yorumla- +1 yıl
güzel bakış :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların çirkin bulduğu insanlar vardır.
Erkeğin çirkin olması daha kötüdür. Kadınlar ne kadar karakterli olsun, iyi olsun adam olsun dese de çirkin adamı bunları aramaya değer görmezler. Kadınlar ise bu konuda çok şanslıdır. Bir erkek bir kadını hanım hanımcık olduğu içinde sevebilir, seksi olduğu içinde ve bunu söylediğinde doğrular söylüyordur.
Bir kadın "karakterli , adam gibi adam seviyorum " diyorsa yalan söylüyordur.
Tarkan, Kenan İmirzalıoğlu gibi yakışıklı, zengin bir adamın aynı zamanda karakterli olmasını bekler.
Zaten kadınlarla bir ilişkimin olacağını düşünmüyorum. Sevilmeden de sırf evlilik garantisi verdiğim için ya da param için gelenle evlenmicem. Benle sevişmek için evliliği ve parayı bahane eden kadının ruhu satılmıştır.00 Yorumla
+1 yılBen kimseyi çirkin olarak göremiyorum bir türlü...
en ćirkin dedikleri de diğerleri gibi geliyor en yakışıklı dedikleri de...
içindeki bakışı değişirirsen her şey değişiyor.11 Yorumla- +1 yıl
ne güzel bakıyorsunuz öyle :)
+1 yılçirinlik ve güzellik tamamen bir görüştür. Kafamızda betimlediğimiz ve kendimizin isimlendirdiği bir durumdur. yaratılan herşey aynıdır. bir pislik böceği dahi görünüşte ne kadar iğrenç olsada bir başka bakış açısıyla ekolojik dengedeki bu davranışı bu bilgisi ilim sahiplerinin gözünde en mükemmel varlıklar arasına koyar. kısaca çirkin olan bizim görüşlerimizdir.
10 Yorumla
+1 yılÇirkin insan yoktur Allahın yarattığı herşeyde bir güzellik vardır görmesini bilene.. Çok güzel bir video teşekkür ettim kardeşim.
11 Yorumla- +1 yıl
eyv kardeşim ben teşekkür ederim:)
+1 yılbazı ınsanlar cırkındır ıste. mesela ben. gıdıyorum, aynaya bakıyorum ve... tek gördüğüm çirkin, sevımsız, memnunıyetsız bır surat. ruh guzelliği vs gıbı çirkin tesellılerını de sooon derece gereksız buluyorum, geçın bunları. cırkın ınsan vardır. keza guzel de.
10 Yorumlagöreliliğe göre düşünürsek benim için gerçekten çirkin olan bir insan başka birine çirkin görünmeyebilir herkesi çirkin bulmayan en az biri varsa bu durumda kimseye çirkin diyemeyiz, tabii başına bence eklemeden :)
20 YorumlaBuradaki çirkinlik sadece dış güzellik kapsamında değil ki dış görünüş kapsamında da belli çirkinlikler ortak olabilir Ama genel olarak çirkinlik bilinç altıyla bakış acısıyla hayat tecrübesiyle zevk anlayışıyla vs. Belirlenir
11 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum
+1 yılÇirkinlik yaratılmış kimse yok. Zamanla cirkinlesen cirkeflesen insanlar var. O da davranislariyla.
31 Yorumla- +1 yıl
bence de
Gizli Üye(30-35)+1 yılALLAH ın yarattığı her şey gerçekten de güzel oluyor , bence yoktur toplum kalıplarına göre değişiyor çirkinlik güzellik zaten çok felsefi bir konu. Yaradılanı sev Yaradan dan ötürü son cumle alakasız oldu ama demek istedim
12 Yorumla- +1 yıl
:))
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
+1 yılİnsanların çirkin yaratılması söz konusu olamaz ama ilk bakışta göze hoş gelmeyen insan vardır
Ancak ilk bakışta beğenilmeyen bebek çok nadirdir
Demekki insanlık çirkinliği kendi çekiyor diyebiliriz
#V10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMalesef çirkinlik denen bir şey vardır. Çirkin insan vardır. Çirkin bakan, çirkin gülen, itici hareketleri olan... insan vardır. Keşke olmasa idi ama var... Belki bu insan çok iyi kalpli ya da çok zeki ya da çok... vs vs... Ama var.
10 Yorumla
+1 yılÇirkin insan yoktur , bakımsız insan vardır diye bir laf vardır tam yerinde hemde :)
11 Yorumla- +1 yıl
o da bir bakışaçısı :)
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılİç güzellik önemli aslanım..
Gerisi Berberin İşi :)14 Yorumla- +1 yıl
peki salamura :/
- +1 yıl
Salamura?
- +1 yıl
tuzlu su sdafgsdg iltifat ettim:)
- +1 yıl
Eyw Saolasın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsanlarin cirkin yaratildigini düsünmüyorum ama bazi insanlar Allahin yarattigi bedene iyi bakarlar bazilarida bedenini önemsemezler, bundan dolayida gözümüz bedenine iyi bakanlari secer veya arariz, cirkin insan yoktur evet bakimsiz kendine bakmayan insanlar var ama buna ragmen bile Allah kimseyi tek yaratmamistir her kör saticinin bir kör alicisi vardir :))
Emek hirsizi degilim hih :(04 Yorumla- +1 yıl
:)) sonunu ilginç bağlamışsın teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılSonu dogru degilmi ama :( misal bak
www.gelinlikvitrini.com/.../...in-damatlar-41.jpeg- +1 yıl
ya dur kötü örnek oluyorsun tezimi ezdin geçtin resmen dsafgh
Cevap sahibi+1 yıl:))) ben bir sey yapmadim yaptiysamda bilmeden yapmisimdir asfajj
+1 yılyakışıklı olmayan ama giyimi kuşamı duruşu hali tavrından dolayı aşırı çekici olan erkekler var zaten güzellik geçici önemli olan KARİZMA KARİZMA KARİZMA
20 Yorumla
+1 yılÇirkin ademoğlu yoktur zaten bu inancımıza ters, yaradan kötü ya da kusurlu yaratır mı? Herkesin ayrı güzellikleri vardır Hiç bir şeyde tesadüf değildir.. Velhasıl kelâm insanoğlu güzeldir fakat iyi midir? asıl soru bu :)
20 Yorumla
+1 yılÇirkin insan yoktur, bakımsız insan vardır. Bir de başka bir türden olan karaktersiz insanlar vardır, Allah onları başımıza vermesin :)
20 Yorumla
+1 yılÇirkin insan olduğuna inanmıyorum. Ama erkek kadın ilişkilerinde denklik kavramının varlığına inanmaktayım.
21 Yorumla- +1 yıl
Denklik kesinlikle önemli.
Dış güzellik insanların birlikte olurken aradığı birkaç kriterin sadece biri. Her şeye dış görünüş yön vermemeli ve mutsuz olmaya neden olmamalı.
Herkes birlikte olmak için dış görünüş yani bir çok kriterden sadece birini dikkat alıp dış görünüşü iyi olanların kıçını kaldırıp, kendi mutluluklarını erteleyeceğine hak ettikleriyle ilişki yaşamalı.
Zaten hayat evlenme çağına gelen kadınlara bunu öğretiyor.
bazıları var cidden felaket yani naparsan yap düzelmez ama yinede her bakımlıyı düzgün birine benzetebilirsin bence
20 Yorumlaçirkin kadın yoktur az votka vardır :D güzellik çirkinlik tabiki var. ama göreceli bişi ya. herkesin zevki farklı. bana çok güzel gelen başkasına gelmiyo. yani ne demişler her kör satıcının bide kör alıcısı olur :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn başta, insanların yaratılmış olduğunu düşünmüyorum..
İkinci olarak, evet haklı olabilirsin, bence de çirkin insan yoktur. Bizim gözümüze çok çirkin gelen bir insan bile kendisini güzel bulmaktadır. Ama çok da göreceli bir kavram değildir bu :)07 Yorumla- +1 yıl
leylekler mi getirdi bizi :)
- +1 yıl
Yaratılış iddaları da leylek teorisi kadar saçma bence :D
- +1 yıl
nasıl oluştuk peki senin düşünceni de merak ettim şimdi :D
- +1 yıl
Düşüncem değil de bildiklerim diyelim. Evrim teorisini az araştır, sen de öğrenirsin. Yazamam şimdi buraya :)
- +1 yıl
evrim teorisini çok iyi biiyorum :) mesaj yazamıyorum bir mesaj atsana bana
- +1 yıl
Ama helal eti tercih etmeni tebrik ettim :)
- +1 yıl
Of uğraşamicam seninle hiç işim gücüm var hadi by :D
Çirkinlik sadece insan için değil. Çünkü insanlar göz zevkinin beğenmediği her şeye çirkin diyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Cirkin insan yoktur. Guzellik goreceli kavramdir. Onemli olan kalp guzelligidir. Allah kalp guzelligi nasip etsin...
21 Yorumlaçirkin insan vardır bence. ama davranışlarıyla kişiliğiyle karakteriyle bakımla kendisini ne kadar hoş gösterdiği önemli..
10 Yorumla
+1 yılister olsun ister olmasın çirkinlik baktıgın yerde ne oldugu değil ne gördügündür nasıl düşündügündür
10 Yorumla
+1 yılBence cirkinlik guzellik kavrami kisinin bakisina gore degisir guzel bakan guzel cirkin bakan cirkin gorur
10 YorumlaZahiren bakislarda bazi insanlar cirkin gorunebilir ancak eig tede belirtildigi gibi her insanda allah in tecellileri vardir.. o yuzdendirki kisileri gorunumune gore degilde kisilige gore secersek bu bakis acisiyla cirkin. olmadiklarini goruruz
10 YorumlaÇirkin yoktur çirkinlik bazı insanalara göre güzel olabiliyor yani güzelliği o çirkinliktedir :)
11 Yorumla- +1 yıl
bu da bir bakış:)
çirkin insan yok ama günümüzde ikiyüzlülüklerinden en güzel dediğimiz şahıslar son derece çirkindende öte oluyo
10 YorumlaKime göre neye göre çirkin? Çirkin gören göz vardır diyorum.
20 Yorumla
+1 yılMakyaj yapan hatun çirkindir. Yapmayanı da çirkin olabiliyor. Çirkine örnek gösterebileceğim çok kişi var. Bunlardan bir tanesi fox tv'de aktörlük, bir diğeri moda programında jürilik yapıyor.
Sen de çirkinsin. Tipin bir fareyi andırıyor.00 YorumlaYani çirkinden kasıt beğenmek veya beğenmemekse vardır ya kesinlikle. Bazı arkadaşlar şey diyorlar : 'ya hani içi güzel olsun' ben bu kavrama kesinlikle katılmıyorum istediginiz kadar huyunu beğenin yatıp kalkıp vucudu yüzü size hoş gelmedikten sonra ne anlamı var ki?
02 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik olarak kastetmemiştim :)
+1 yılSoyle bir seyde vardir ki. Simdi burada yoktur diyenlere ithafen. 'Disini begenmedignin, icini merak etmezsin' bu yuzden evde kalan insanlar sizcede enteresan degil mi?
04 Yorumla- +1 yıl
Bakımsızlık çirkinlik değildir bence. göze hitap etmedikleri için halen bekarlar.. vucut şovu yapanlar erken evleniyor.. çünkü erkekler zaaflarıyla hareket ediyor.
- +1 yıl
Yani buradaki mesaj, cirkin insan yoktur, bakmsiz insan vardir he =) valla şu an . biri var benden hoslanmiyor disimdan. Acldm ressetmisti. 2 ay snra Ama cok guzel yurekte bir mesaj attm. Etkilendim. dedi 2,3 gun snra.. Zaman birakalm. hayirlisi dedi kiz.. Yine zor oluyor umut vermek istemiyorm bir sey degismezse hislermde dior.. Bak. fiziksel hoslansa kolay olurdu. Bana yardmin edeblr msn? Tavsiyen varsa. dinliyorm =)
- +1 yıl
Senin yakışıklı olduğunu görmesi için sana zaman vermesi gerek :/
- +1 yıl
Ic yakiskliligmi dimi bencedeee
- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSoruya allahı katmadan sorsaydın herkes çirkin insan tabi var çok çirkinler derdi ama allah diyince hemen müslüman kesilip allah yaratmış çirkin olamaz kimse denmeye başlamış. Yazık sizlere. Evet çirkin insan vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Belki haklısın ama Allah'ı katmadan mantıklı izah edenler var. bence onlar yeterli zihnin müreffeh olması için.
Çirkinlik..
Göreceli bir kavram. Kimine göre fiziki kimine göre davranış biçimleri.
Bana göre çirkin insan var Ama hareketleri ile. Insanların dış görüşüne önem vermemeye çalışıyorum.10 Yorumlaİnsanları güzel çirkin diye kategorize etmekten hoşlanmıyorum
20 Yorumlagüzellik bir bütündür. konuşma, görüntü , karakter vs. birinden biri mutlaka vardır insanda.
20 Yorumla"güzele bakmak değil güzel bakmak sevaptır"
"bi kadının fiziği güzel olsun, gerisini kozmatik halleder." :D10 Yorumla
+1 yılnasıl bakarsan öyle görürsün derler. katıldığım bir sözdür
10 YorumlaAllahın yarattıgı her kul güzeldir. Ama bakım sart.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin olan hiç birşey yoktur. Rabbim öyle bir yaratmışki her insanın bir güzelliği var her bitkinin canlının hayvanın bile bir özelliği var.
10 Yorumla
+1 yılAyy çok duygulandim ya.. :/ Rasulullah (s. a. v.) ne güzel bir örnek teşkil etmiş bize her konuda..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılValla vardır, ne yalan söyleyeyim. Ama kalbi güzelse güzelleşir, çirkinse daha da çirkinleşir.
10 Yorumla
+1 yılÇirkin insan vardır en iyi örnek benim çirkin olmasaydım çirkin denilmezdi değil mi lütfen şimdi bana kalbin güzel demeyin biliyorum işte eksinizi verin ve diğer yoruma geçin teşekkürler.
21 Yorumla- +1 yıl
umarım bigün yanıldığını düşünürsün.
+1 yılyaratılış güzeldir insan düzgün yaratılır fakat kendini çirkinleştirir aşırı yemek kilo kılık kıyafet davranışlar diş bakımı vs temizliğie dikkat etmemek insanı çirkinleştirir
20 Yorumla
+1 yılçirkin insan yoktur sadece kendinin güzel olduğu görüntüsünü daha keşfedememiştir :)
10 Yorumlabence güzel veya çirkin diye bir kavram yok. sadece hoş ve itici kavramları var.
10 Yorumla
+1 yılBence insanları çirkin yapan davranış ve düşünceleridir.
20 Yorumla- Devamını Gör (203)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat