- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBu biraz kişilere bağlı, yaşlarına (yaş diye belirttiğim aslında olgunluk) ve evliliği algılayış biçimlerine bağlı, kimileri evliliği evcilik sanıyor. Geçinmeye gönlü olan insanlar geçiniyor lakin insanların da geçinmeye karşılıklı olarak gönlü olmalı, bir taraf geçinmeye gönüllü karşı taraf değilse bir zaman sonra sabreden taraf patlıyor, genel olarak şunu söyleyebilirim ki; evliliğin ilk zamanlarında uyum problemi olabiliyor, alışma evresi oluyor ve bu zaman da tartışmalar daha sık görülüyor, çünkü evliliğe alışma evresi bu evre, bekar halinden çıkıp evliliği kabullenme evresi, bu dönemde tartışan çiftler yoğunlukta, çünkü uyum süresi var bu dönemde, beklentiler var, tek başına karar verememek var, bir başkasından sorumlu olmak var, zor iş evlilik, Üstün Dökmen'in de dediği gibi; ''Avrupa'da evlilik tango gibidir, iki kişi arasında yapılır. Türkiye'de ise halay gibidir, aileler arasında yapılır, sülaleler karışır'' Genellikle eşler arasındaki tartışmalar ailelerden ötürü oluyor, senin ailen benim ailem, halbuki eşler birbirinin ailesi, asıl aileleri birbirleri. Birbirlerini eş olarak görmediklerinden aile olamıyorlar, eş olmak takım olmak demektir, birbirine eşlik edenler eştir, ayrı baş çekenler eş değildir ki, bazı insanlar var ki aynı evin içinde yaşayan yabancıdır, tek vücut olamamışlardır, hatta kardeş gibi olmuşlardır. Nedense evliliğin çatırdama sebebini yıllara bağlamıyorum, bu tamamen kişilere bağlı, karşılıklı olarak yapıcı olmaya ve onarmaya niyetli olmaya bağlı. Yorumları da okudum biraz, çocuktan sonra evlilikler de sorunlar başlıyor diyenler olmuş lakin asıl sorun mutsuz bir evlilik varken çocuk yapmaktır, mutlu bir evliliği çocuk ancak taçlandırır, kişiler evliliğinde mutluysa ve birbirlerine güvenmişlerse iki yıl gibi bir süreçten sonra çocuk yapmalıdırlar, mutsuz olan kişilerin çocukları da mutsuz olur. İnsanlar en başta düşünmesi gerekeni en sonda düşündükleri için, evliliğe hazır olmadıkları için, evlilik için yeterli olgunlukta olmadıkları için , geçinmeye karşılıklı olarak gönüllü olmadıkları için , üçüncü kişilerin gazına geldikleri için, üçüncü kişileri hayatlarına dahil ettikleri için, eski sorunları ısıttıkları için sorun yaşıyorlar bence.
15 Yorumla- 1 yıl
Birçok alternatif var sorun çözmeye ama çocuk sorun çözmeye alternatif değil bence daha da sıkıntı.
- 1 yıl
Evlilik sıkıntılıysa çocukla çözümlenmiyor o sıkıntı, hatta sıkıntılar artıyor lakin çiftler mutluysa dünyaya gelen o çocuk o mutlu evliliği taçlandırır ancak diye düşünmekteyim, sadece mutsuz evlilikler için sıkıntı çocuk yapılması.
- 1 yıl
Evliliği kurtarır diye düşünce var ama olmuyor gerçekten.
- 1 yıl
Mutsuz giden bir evliliği kurtarmıyor
- 1 yıl
Aynen öyle.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlilikte sorunların ne zaman başlayacağı belli olmaz ama genel olarak bilgi verecek olursam:
İlk 2 Yıl: Evliliğin ilk yılları çiftlerin birbirlerine uyum sağlama sürecidir. Bu dönemde farklı ailelerden gelen iki insanın ortak bir yaşam kurması alışkanlıklarını ve beklentilerini dengelemesi zorlayıcı olabilir. Özellikle maddi konular aile ilişkileri ve iş hayatı gibi konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir.
3-5 Yıl: Bu dönemde çiftler genellikle çocuk sahibi olmaya başlar. Çocukların doğumuyla birlikte, roller değişir sorumluluklar artar ve uyku düzeni gibi konularda sorunlar yaşanabilir. Ayrıca çiftlerin birbirlerine ayırdığı zaman azalabilir ve bu durum ilişkiyi olumsuz etkileyebilir.
6-10 Yıl: Bu dönemde çocukların büyümesiyle birlikte yeni sorunlar ortaya çıkabilir. Okul hayatı ergenlik dönemi ve kariyer gibi konularda stres yaşanabilir. Ayrıca çiftlerin birbirlerine olan ilgisi azalabilir ve iletişim sorunları yaşanabilir.
10 Yıldan Sonra: Evliliğin uzun yıllar boyunca sürmesi çiftlerin birbirlerine alışmasına ve bazı konularda monotonluğa yol açabilir. Bu dönemde çiftlerin birbirlerine olan sevgisi ve saygısı azalabilir ve ilişkiyi canlı tutmak zorlaşabilir.
13 Yorumla- 1 yıl
Eline sağlık ✌️👏
- 1 yıl
Rica ederim 🌹😊
1 yılEvliliklerde sorunların başlama süresi, çiftlerin dinamiklerine, iletişim tarzlarına ve yaşam koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak, birçok araştırma, evliliklerin ilk birkaç yılı içinde, özellikle de 3 ila 5 yıl arasında, sorunların daha belirgin hale gelmeye başladığını göstermektedir. Bu dönem, çiftlerin birbirlerini tanıma sürecinin yanı sıra, birlikte yaşamaya alışma ve sorumlulukları paylaşma aşamasıdır. İlk başta her şey heyecan verici görünse de, zamanla günlük yaşamın getirdiği stres, finansal zorluklar, çocuk sahibi olma gibi büyük değişiklikler ve hatta birbirinin alışkanlıklarına alışma süreci, sorunları tetikleyebilir. Ayrıca, iletişim eksiklikleri ve duygusal bağların zayıflaması da bu dönemde sıkça karşılaşılan sorunlardır. Dolayısıyla, evliliklerde sorunların ne zaman başlayacağı, her çiftin kendi ilişkisine ve yaşadığı deneyimlere bağlı olarak değişir. Ancak, bu sorunların üstesinden gelmek için sağlıklı iletişim ve birlikte çözüm arayışı, ilişkinin güçlenmesine yardımcı olabilir.🦋✨
22 Yorumla- 1 yıl
Cevap için teşekkürler. Güzel bir cevap olmuş.
- 1 yıl
Rica ediyorum. ✨
- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılEvliliklerdeki sorunlar, çiftlerin ilişki dinamiklerine, iletişim biçimlerine ve kişisel farklara bağlı olarak farklı zamanlarda başlayabilir. Ancak, bazı araştırmalar ve gözlemler, evliliklerde belirli yıllarda sorunların artabileceğini gösteriyor. Genel olarak, evliliklerdeki sorunlar, 3. ve 7. yıllarda daha fazla belirginleşebiliyor.
İlk 3 yıl: Çiftler genellikle uyum sağlama, alışma sürecindedir. Bu dönemde, birbirlerinin alışkanlıklarına ve yaşam tarzlarına uyum sağlamak zaman alabilir.
7. yıl: "Yedinci yıl sendromu" olarak bilinen dönemde, pek çok çift ilişkilerindeki rutinleşme, monotonluk ve iletişim eksiklikleri nedeniyle daha fazla stres yaşayabiliyor.
10. yıl ve sonrası: Bu dönemde çocuklar varsa, onlara odaklanma, kariyer baskıları veya yaşam hedeflerinin değişmesi gibi faktörler de ilişkiye yansıyabilir.
Tabii ki, her evlilik farklıdır. Bu sayılan yıllar sadece genel eğilimlerdir. Birçok çift, bu dönemlerden önce ya da sonra da ciddi sorunlar yaşayabilir. Evlilikteki sağlıklı iletişim ve karşılıklı anlayış, ilişkilerin uzun vadede güçlü kalmasına yardımcı olabilir.12 Yorumla- 1 yıl
eig için teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ✌️😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBizim türk toplumunda ne zaman ki çocuk oluyor , ozaman eşler birbirinden kopmaya başlıyor
49 Yorumla- 1 yıl
Evet ya aynen çocuk olunca erkekler de konuşmaları bile değişiyor ne söyledikleri ne anlatıyor ne saçmalıyor sorun bence Chacaron macaron.
https://youtu.be/IuCstvXBRlU?si=x9lzgWOB15Gb3rWE - 1 yıl
- 1 yıl
Kadınların bütün ilgisi çocuk oluyor çünkü.
- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 bizler çocuk yaptıktan sonra kadın olmayı bırakıyoruz ve sadece anne oluyoruz , eşleri ikinci plana atıyoruz
- 1 yıl
@zorundamiyimefsane sen şunu paylaşımı okumamışsın san ki kadına yaşayacak ne kalmış?
Türkiye'de Kadın ve Erkek Eşitliği ve Hakları Var mı? Sorusun da tam olarak neyi kast ediyoruz? ↗ - 1 yıl
- 1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yıldoğru evlilikse sorun olmaz
21 Yorumla- 1 yıl
Sonradan ne çıkacağını bilsek.
- Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
1 yılBen evliliği bir imza olarak görüyorum sadece basit ve anlamsız, asıl konu ahlaklı bir hayat yaşamak ve o insana ömrünü adamaktır son anına kadar elini tutmak korkma yanındayım diyebilmektir, insanı sevgi hayatta tutar sevgi sonsuzdur sadece bu dünyaya ait değil seninle birlikte ahirete gider o yüzden karşındaki insan çok önemli sevmek zor iş öyle konuşmakla ya da yazmakla ıspat edemezsin bakmadan görmek, dokunmadan hissetmek, konuşmadan duymak gerekir gerisi falanlar ve filanlardan oluşur hayatın.
31 Yorumla- 1 yıl
Evlilik büyük bir dünya
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu kişiye bağlıdır genelde evlendikten 1 sene olmadan daha sorunlar oluyor çünkü her ikisi farklı aileden geldikleri için çiftler evliliği alışma sürecine giriyor. Tartışma kavgalar mutlaka olur bunun doğasında vardır diye düşünüyorum. Daha sonra zamanla alıştıkça normale döner.
21 Yorumla- 1 yıl
Zamanla ayrı yatmalar başlıyor :D
Evlilikte sorun yaşamamak sizin elinizde yani çiftlerin elinde olduğunu düşünüyorum çiftler Eğer evliliğim monotonlaştırmazsa sorun yaşanmaz bir kadın her zaman evlilikte bakımlı olmalı her zaman kocasına hitap etmeli her zaman kocasına cilve yapmalı
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle haklısın. Birbirine nasıl davranırsan öyle gider.
Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Çocukca Tıp kı Çocukluk ta oynadığımız evcilik gibi bir oyunu bir ömür boyu oynayamayacak iseniz oyunu baştan bozun sonradan oyunbozanlık etmeyin.
https://www.youtube.com/embed/9-rfYctOZUM11 Yorumla- 1 yıl
Deneme yanılma yöntemi gibi :D
1 yılÇevremde gördüğüm kadarıyla 2 veya 3 yıldan sonra başlıyor. Bu sebeple ilk 5 yıl çocuk önermezler.
14 Yorumla- 1 yıl
Çocuk ilk 1 yılda olmalı bence. En azından ayrılınca bir çocuğumuz var deriz 😂
- 1 yıl
Anne olmak istemeyen ben bu sırada😂👀👀
- 1 yıl
Bak yine anlatırım ballandıra ballandıra 😂
- 1 yıl
Yookk bende o güdü ameliyatla alındı galiba😂😂
1 yılEvlilikte sorun olması gayet normal bir durum. Önemli olan sorunun çözüme kavuşması için karşılıklı gayret öncelik incelik bla bla gösteriliyor mu? Yoksa sorunsuz evlilik gelişmeyen , dönüşmeyen rol yapan bireylerden ibaret diye düşünüyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
Zaman ve süreç işte burada asıl mesele
- 1 yıl
Kişiye bağlı. Evliliğin ilk gününde de olabilir. İkinci ayında yılında da sorun olabilir. Karşılıklı adımlar önemli. Geçinmek isteyen bir yolunu bulur geçinmek istemeyen ise bahanesini bulur. Sorun ancak soruna sorun dersek ortaya çıkıyor. Yoksa çözümü var olan sorun değildir. Çözümü yok olan bir durum ise zaten sorun sayılamaz.
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çok severek evlenir hemen ayrılır bazen yılar gecer ayrılır. Spesifik bir zaman verilemez. Değişiyor ama genel sorun iletişim noksanlığı, güven problemi, önemsiz hissettirmeler. Evliliği güzelleştirme sürprizlerin olmamasi
12 Yorumla- 1 yıl
Aynı eve girmeden tanıyamıyorlar birbirlerini.
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 5 yıl sonrası olabilir veya şiddetli geçimsizlik mevzusuna göre o drama evli çiftler arasında değişebilir hatta bazıları sonradan uzun yıllar sonra evlendiği bilinmektedir
11 Yorumla- 1 yıl
Ooo 1 hafta süren var.
- Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı.
1 yılBence bu yapı olayı sene değil başlıcak oldumu bazı şeyler daha en başından belli en sonu gidip gitmicegi herşeyiyle de kendine gelince kör olur insan diyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Çok zor süreçler değil mi?
- 1 yıl
Kesinlikle öyle
Bu tamamen kişilere ve çiftlerin anlaşmasına bağlı 2 günde de başlar 2 yılda da net bi zamanı yoktur.
21 Yorumla- 1 yıl
Evet tabii ki.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlilikte ilk biriyle somrada ilk beş yıl çok önemliymiş bu yollarda boşanma oranı daha yüksekmiş
23 Yorumla- 1 yıl
Tanımaya başlayınca soğuyor insan tabii.
- 1 yıl
Ayni evin içinde yeni bir hayat sorumluluklar zor tabii gençler daha sabırsız bu konuda daha anlayışsız
- 1 yıl
Evet çok sabırsız. Hemen her şey olsun istiyorlar. Ya bizim gibi mektup atmak zorunda kalsalardı zamanında :D
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çoğunlukla;
Bebek sahibi olunca sorunlar başlar.
Bir de çocuk büyüyüp, tek başına hareket etmeye başlayıp, aileye yükü azalınca
11 Yorumla- 1 yıl
Çocuk çok etkiliyor evet.
1 yıl11 yıldır sevgiliydik ve evlendik.. Zamanı artık umursamıyorum ve bilmiyorum sorunun cevabını.
12 Yorumla- 1 yıl
23 yaşındasın ve 11 yıllık sevgilimiydiniz.
- 1 yıl
evet 13-14 yaşlarında tanışmıştık öyle gitti:))
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılYeni evliyim, bu kısmı ben de merak ediyorum. Çevremde gördüğüm genelde çocuk olduktan sonra çatırtılar başlıyor
11 Yorumla- 1 yıl
İnşallah çıkmaz
Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Tanıdığım akrabalarımdan gördüğüm kadarıyla birinci yıl içinde cicim ayları bitiyor sonra hayatın gerçekleri ortaya çıkıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle ✌️👏
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk gelince.
Evlilikteki bütün sorunların baş sebebi çocuktur. Eşlerin çok fazla yüz göz olması da evliliğin ömrünü kısaltır. Arada bir ayrı kalmak gerek, kalınamıyorsa yataklar ayrılmalı en azından bir süre
11 Yorumla- 1 yıl
Çocuğa ilgi oluyor çünkü
1 yılEvli olmadığım için bu sorunun cevabını bilmiyorum 😄
22 Yorumla- 1 yıl
Evlenince bekliyoruz :D
- 1 yıl
neden evli diğilsin 🙄
1 yılBilmiyorum bir fikrim yok hiç başımdan evlilik filan geçmedi
22 Yorumla- 1 yıl
İleride inşallah. Dikkatli ol.
- 1 yıl
Şimdiden dikkatli olmak lazım yoksa dolduranlar çok olur evlendikten sonrasına bir şekilde ayak uydurulur belkide
Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. bazısının sorunu daha gelin arabasıyla eve giderken başlıyo asdfasdf
24 Yorumla- 1 yıl
Aaa aynen. Bizim kuzen ertesi gün kavga etmişti. Takılar yüzünden.
- Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılİlişkilerde genellikle 1-2 seneden sonra insanların gerçek yüzü ortaya çıkmaya başlıyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet kesinlikle ✌️👏
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hep var ve ola bilir aslinda... Her dönem kendince farkli...
12 Yorumla- 1 yıl
Evet 40 yıl sonra ayrılan var.
- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yıl3. yıldan başlar 8. yıl kırılma noktasıdır onu atlatan ömür boyu gider
12 Yorumla- 1 yıl
Kaç kere evlendin acaba 🤣
- 1 yıl
hahaahha hiç ama duyduma göre profesörümm😂
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBazen ilk günden başlar ama genelde ilk beş yıl risklidir derler
11 Yorumla- 1 yıl
Evet ya ilk günden başlaması da tuhaf
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hemen başlayan da var hiç başlamayan da zamanı yok ki
11 Yorumla- 1 yıl
Özellikle 1. aydan sonra
1 yılSorunlu kişilerse bence sorunların başlaması için zaman gerekmez diye düşünüyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Aynı eve girmeden bilemiyorsun hiç bir şey
- 1 yıl
Evet orası da çok ayrı bi konu
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAnlayış ve karşılıklı EMPATİ olmadığı yerde her türlü her gün sorun başlar bence reis😉
14 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle empati yok oluyor.
- 1 yıl
Aynen varsa bir eig alırım
- 1 yıl
Unutmazsam söz :D
- 1 yıl
Eywallah 🫢
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılBence ilk dakika altın para problemi başlıyor daha öncesinde eşya 😅😅
13 Yorumla- 1 yıl
Evet ya biz eşya markasıyla bir tartışmaya başlamıştık nişanlılık döneminde. O zamanlar kampanya olan bir marka vardı bizimki onu istemiyorum diye tutturmuştu ben bunu istiyorum diye tutturmuştu o zamanlar. Daha sonra değiştiririz desem de inat etti kendi istediğini aldırdı yani.
- 1 yıl
O hep öyle gider işte
- 1 yıl
Gidiyor evet. Nereden bildin.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimisinin evlenmeden önce başlıyor ve devam ediyor. Çoğu kişiyi belli ediyor kendini
11 Yorumla- 1 yıl
Evet bile bile evleniyorlar.
Gizli Üye(18-24)1 yılBu sorun hakkında daha sonra görüş bildireceğim dostum
11 Yorumla- 1 yıl
Bekliyorum :D
1 yılBir seneden sonra cicim ayları bitmeye başlayınca
41 Yorumla- 1 yıl
Evet aynen öyle
Her yıl ayrı bir sorun oluyordur
32 Yorumla- 1 yıl
Genelde diyelim.
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evliler karar versin 😂
31 Yorumla- 1 yıl
Karar veremedik :D
1 yıl1 yıldan sonra başlıyor bazen 6 bile oluyor
22 Yorumla- 1 yıl
Ay *
- 1 yıl
Evet haklısın.
- Aile & Toplum konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılRahat batıyor bazılarına
11 Yorumla- 1 yıl
İlk günden hem de
1 yılİlk bir yildan sonra başlıyor.
11 Yorumla- 1 yıl
evet katılıyorum
1 yılBazısı 1 yıl, bazısı 10 yılda bişey olmaz
11 Yorumla- 1 yıl
Evet hiç belli olmuyor.
1 yılBasit sorunlar genelde düğünde başlar ahahahshhd
13 Yorumla- 1 yıl
Ertesi günü takı ile 🤣
- 1 yıl
Bizde o hiç sorun olmadı şükür amdmgm
- 1 yıl
Ne güzel 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıl“Git öte “den sonra 🤭😆
15 Yorumla- 1 yıl
ahahha güzeldi :D
- 1 yıl
🤓bir şey biliyoruz da yazıyoruz 🤣🤣
- 1 yıl
Tecrübe konuşuyor desene 🤣
- 1 yıl
Tecrübe konuşmaz öttürülür 🤣🤣
- 1 yıl
Ahaha maşallah döktürüyorsun 🤣🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yıl5yıl dıyorlar 🤷♀️🤭
12 Yorumla- 1 yıl
Bazen en fazla 1 hafta
- 1 yıl
Yok yaa ne yaptın 😀😀
- Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı.
1 yılAnlayış yoksa yil değil bir gün sonra 😅
18 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle oldu bizim kuzenin :D
- 1 yıl
Aa gerçekten mi 😅
- 1 yıl
Evet gece otelde ertesi gün kavgada :D
- 1 yıl
Yok artık yaa 🤣
- 1 yıl
Valla öyle oldu. İnsan 1 hafta bekler yani :D
- 1 yıl
Sonra ne oldu hala birlikteler mi 😅
- 1 yıl
ayrıldılar tabii ki 12 yıl filan sürdü evlilikleri ama :D
- 1 yıl
Baya sürmüş
Tam dördüncü yıl patlar
11 Yorumla- 1 yıl
4 altın yıldan sonra 😂
1 yıl2-3 yıl
28 Yorumla- 1 yıl
Çok geç :D
- 1 yıl
Daha mı erkene çekelim😂
- 1 yıl
1 gün diyorum :D
- 1 yıl
Yok artıkk
- 1 yıl
Yazdım ya detaya :D
- 1 yıl
Ben soruyu okuyorum sadece detaylara bakmıyorum fazla dikkat bozukluğu var bende😂
- 1 yıl
Aaa olmaz ama :D
- 1 yıl
Olur olur
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİmzayı atar atmaz
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen takılar ile :D
- 1 yıl
Bu devirde evlilik ateşten gömlek aw yaklaşmamak lazım
1 yıl1 sene bile sürmez başlar
11 Yorumla- 1 yıl
Evet bazıları 1 haftada
1 yılYılı mılı yok para konusu oldumu bitiyor zaten
11 Yorumla- 1 yıl
Bak bak doğru söyleyen birisi
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yıl5. Yıldan sonra
13 Yorumla- 1 yıl
1 gün diyorum okudun mu :D
- 1 yıl
😀nikahtan hemen sonra
- 1 yıl
Ahaha arada bir gece otel de uyudular :D
Gizli Üye(30-35)1 yılBence çocuktan sonra
12 Yorumla- 1 yıl
Çocuktan sonra da evet ilgi çocuğa kayınca oluyor
Cevap sahibi1 yılAnnelik iç güdüler ağır basıyor..
1. hafta 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
Bazıları öyle evet :D
o da var.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım