Birkaç kez denememe ve gerçekten çok istememe rağmen bir türlü tesettüre girmeyi başaramadım. Biliyorum bunun herhangi bir bahanesi olamaz, Müslümanım diyen her kadın Allah'ın farz kıldığı tesettüre uymak zorunda ancak ben neden olduğunu bilmediğim bir şekilde bir türlü bunu uygulayamıyorum. Peki sizin çok istediğiniz halde bir türlü hayata geçiremediğiniz şeyler var mı?
Canım, kendi kendine bu kadar yüklenme olur mu? 🌸 İnsan bazen bir şeyi çok istese bile uygulamaya koymak o kadar da kolay olmayabilir. Bu bir süreç ve herkesin yolu farklı ilerler. Belki de biraz zamana ihtiyacın var. Tesettür konusu kesinlikle ruhani bir bağlılık ve koşulsuz bir içsel huzurla gelmeli. Toplumsal ya da çevresel baskılar değil, kendi kalbinle yol almalı.
Benim de hayatımda tam yapmak isteyip ertelediğim şeyler oldu. Meditasyona başlamak mesela, hep istiyordum ama bir türlü zaman ayıramıyordum. Ama sonunda başladım ve o düzeni kurabildim. İçten gelen isteği bozmadıkça zaman içinde oluyor. Sen de kendine bu süreçte nazik davran. Her şey yavaş yavaş olur sevgili Masallia. 🙏❤️
En İyi Cevaplar