Çocuklarımı yuvaya aldılar verilmez diyorlar onlardan başka kimsem yoktu sizce geri verirler mi?

3 çocuğum var büyük kızım 12 yaşında rehberlik hocasına eve gelen erkek arkadaşımın ona tacizde bulunduğunu söylemiş şahır benim normal bi arkadaşımdı ve evimize kızım davet etti bende kızdım fakat ergenlik çağında ve baba sevgisinden uzak diye susmuştum o akşamı anlatarak söylemiş baş başa kalmaları 3 dk filan oda oğlum uyudu mu diye ona bakmak istemiştim 3 çocuğumj birden elimden aldılar vericez dediler şimdide oğlunun yürüyüşü değişik bu çocuk cinsel birliktelik izlemiş diyerek tekrar savcılığa yazı yazmışlar ve verilmez büyük ihtimalle diyorlar anne baba olarak ayrıyız baba asla ilgilenmiyor başına bu tarz bişey gelen çocuğunu alan var mı nolur yardım edin annemde babamda vefat etti çocuklarım ne isterse yaptım tek yaşama sebebim onlar eve dönmek istiyorlar fakat sürekşi bişeyler çıkıyo artık napacağımı şaşırdım

Çocuklarımı yuvaya aldılar verilmez diyorlar onlardan başka kimsem yoktu sizce geri verirler mi?