Aile & Toplum Sevgiliniz/eşiniz isterse saçınızı ojenizi istediği renge boyar mısınız? İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz/eşiniz isterse saçınızı ojenizi istediği renge boyar mısınız? Sevgiliniz/eşiniz isterse saçınızı ojenizi istediği renge boyar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Saç rengine müdahale etmesini istemem. Şu ana kadar bile tek boya değmemişken. Oje rengine karışabilir. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saç rengime müdahale edebilemez ama oje konusunda sıkıntı yok her renge boyayabilirim aşkım için ajsjsjdjdjdkdfkk 1 3 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Hayırlara vesile olsun ne diyim 😀 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Diyecek bişey bulamayınca ben ahajdjdkdkdkfkck Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Yani böyle durumlarda tebrik etmekten ileriye gidemiyorum 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Oje sürmüyorum tesettürlüyüm eğer oje sürmem konusunda diretiyorsa kaşını çizdirmesi konusunda diretirim bana da o seksi geliyor 1 2 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Geçen ben çizdircektim yapim mi dedi kuaförüm dur hazır değilim dedim kaldı öyle 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Psikolojik hazırlık önemli kıl bu habire çıkıyor habire kırp dur zahmetli şey Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Absürt bir renk istemediği sürece bende kendime o rengi yakıştırdığım sürece olabilir seviyorum saç boyamasını 1 0 Yorumla
visneeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl istediği renkte oje sürebilirim ama saç rengimi değiştirmemi istemesi ayrılık sebebi 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onu mutlu etmek beni de eder. Ama saç rengime karışmasın, boyaya karşıyım. 1 0 Yorumla
XxCuntistanaxX Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Hayır boyamam bana itaat edicek o saçını istediğim renge boyayacak 1 1 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl 🤦🏻♂️ Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İsteyemez oyle beğendiyse öyle kalacak , canım isterse değiştiririm. 0 0 Yorumla
Sarimsakli_pankek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl O istesin tum tienaklarima onun adini yazdirim 0 0 Yorumla
Rojinn35 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yokk zaten siyah dışında Bi renk yakışmıyor ki dnndndnd 0 0 Yorumla
senacimmsakami Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Ne renk istediğine bağlı eğer benimde hoşuma giderse olabilirir 2 0 Yorumla
nazliiilii Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Saçımı sarı dışında istediği her renge boyarim. Oje rengimi de seçebilir 1 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Ojemi evet saçımı hayır 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet istemesi yeter. 1 0 Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 592 cevap paylaştı. Oje olabilir ama saç olmaz 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oje evet saç hayır 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Saçıma tırnaklarıma karışamaz hayır gay mıyım ben 1 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yaparım ama değiştirmeyi sevdiğimden 😄 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Canım sevgilim nasılsın ne derse o😎😋 1 1 Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Her bi parmağını farklı renge boya derse😉 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet tabiki hoşuna giden şeyleri yaparım 1 0 Yorumla
Zeitgeistf Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fikrini mutlaka alırım tabikisi 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 532 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Nellis92 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Boyarım tabii ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saç rengine müdahale etmesini istemem. Şu ana kadar bile tek boya değmemişken. Oje rengine karışabilir.
Saç rengime müdahale edebilemez ama oje konusunda sıkıntı yok her renge boyayabilirim aşkım için ajsjsjdjdjdkdfkk
Hayırlara vesile olsun ne diyim 😀
Diyecek bişey bulamayınca ben ahajdjdkdkdkfkck
Yani böyle durumlarda tebrik etmekten ileriye gidemiyorum 😀
Oje sürmüyorum tesettürlüyüm eğer oje sürmem konusunda diretiyorsa kaşını çizdirmesi konusunda diretirim bana da o seksi geliyor
Geçen ben çizdircektim yapim mi dedi kuaförüm dur hazır değilim dedim kaldı öyle 😂
Psikolojik hazırlık önemli kıl bu habire çıkıyor habire kırp dur zahmetli şey
Absürt bir renk istemediği sürece bende kendime o rengi yakıştırdığım sürece olabilir seviyorum saç boyamasını
istediği renkte oje sürebilirim ama saç rengimi değiştirmemi istemesi ayrılık sebebi
Onu mutlu etmek beni de eder. Ama saç rengime karışmasın, boyaya karşıyım.
Hayır boyamam bana itaat edicek o saçını istediğim renge boyayacak
🤦🏻♂️
İsteyemez oyle beğendiyse öyle kalacak , canım isterse değiştiririm.
O istesin tum tienaklarima onun adini yazdirim
Yokk zaten siyah dışında Bi renk yakışmıyor ki dnndndnd
Ne renk istediğine bağlı eğer benimde hoşuma giderse olabilirir
Saçımı sarı dışında istediği her renge boyarim. Oje rengimi de seçebilir
Tabiki evet bakır istedi yaptım
Ojemi evet saçımı hayır
Evet istemesi yeter.
Oje olabilir ama saç olmaz
Saçımı boyamam da oje olur
Mümkün.
Oje evet saç hayır
Saçıma tırnaklarıma karışamaz hayır gay mıyım ben