- 12 gü
Hayır Tanrıya inanmıyorum ben Ateistim.
12 Yorumla- 12 gü
EİC için teşekkürler
En İyi Cevaplar
- 12 gü
Arap tanrisina inanmiyorum insana inaniyorum. Insanin gelisimine falan inaniyorum. Bence bu daha mantikli bir inanc.
11 Yorumla- 12 gü
Bir arap'in tasvirledigi seyleri isteyecek degilim cunku kotu hissettiriyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- 13 gü
Evet elhamdülillah müslümanım 🤲😇🙏kimsenin lafına bakmam inancına saygı duyarım benim inancıma da saygı duyulsun isterim
40 Yorumla Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. Kainatta dönen bu muhteşem dengeyi yaratan bir zat elbette var..
Elhamdülillah inanıyorum..
20 Yorumla- 12 gü
Elhamdülillah Müslümanım Zamanında çok sorguladım inanmadığım dönemler oldu ama şimdi namaza bile başladım tahmin etmezdim hiç 😀
20 Yorumla - 11 gü
Tabiki Allah'a inanıyorum bu yüzden bu kadar kötülüklerden kurtuluyorum yeteneklerim var dualar ediyorum
10 Yorumla Elhamdülillah Müslümanım Allah'a inanıyorum
20 Yorumla- 11 gü
Tabiki inanıyorum elhamdülillah Müslümanım çok şükür. 🙏🏻🩷
10 Yorumla Evet inanıyorum. Ama inanıp Heretik olan birçok Teistliğin yüz karası insanlarda var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı. Allah’a inanmıyorum ama dinin varlığından emin değilim
11 Yorumla- 12 gü
İnanıyorum her kim ne derse desin adaletine de inanıyorum ve tek sahimin O olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla Çok şükürki o itikat ve imanı nasip etti rabbim. Şüphesiz kuşkusuz ınanıyorum Elhamdülillah.
10 Yorumla- 12 gü
toplumun Allah algısı ile benim Allah algıma göre uyumsuzluğu olunca bu konuda arafta kaldım
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. İnanan varlığını, inanmayan yokluğunu kanıtlayamıyor.
10 YorumlaEvin sahibine inanamamak olur mu? Ben kendimi Ona görüyormuşum gibi teslim ettim. Beraber yürüyoruz bu sıratım müstakimden. O yoluma yoldaş, Ben yoluna yoldaş olduktan sonra Bizi kim malup edebilir? O her zaman Bana yetecek olan Sevgili Yaratıcım… 💙
00 YorumlaNeye inanıyormuyuz, allahın varlığına mı yoksa allahın söylediklerine mi?
Yoksa bir yaratıcının varlığına mı? Allah, tanrı, göktengri vb.
Herkes müslümanım inanıyorum demiş ne güzel👍00 YorumlaBu ara bir sayısal öğrencisi olarak; biyoloji fizik kimya dersleri görüyorum ve inanılmaz bir düzen olduğunu gördüm. Bilinçsiz atomlar bilinçli fonksiyonel varlıklar ortaya çıkartamaz bence.
10 Yorumla- 12 gü
Elhamdülillah evet inanıyorum varlığına birliğine
10 Yorumla - 12 gü
Evet inanıyorum son zamanlarda hele fazlaca inanıyorum
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Elhamdülillah Müslümanım Allah'a inanırım elbette ki
10 Yorumla- 12 gü
Sorguladığın duruma bak senin engellenme zamanın gelmiş
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)13 gü
Adaletli ve merhametli olduğunu düşünmüyorum Kuran'da anlatıldığı kadar
23 Yorumla- 13 gü
Bu düşüncenizin sebebi nedir
- Cevap sahibi13 gü
Hayatta olanlar ve haketmedigim durumları yaşamam sürekli, etrafımda ki kişilerin sürekli psikolojik ve diğer hastalıklarla. ugrasmasi artı kan bağımın gözümün önünde int*hari denemesi
- 12 gü
Çok üzüldüm yaşadıklarına ama din konusu bence en temel konu en azindan mensup olacagin din skalasi icerisinde islamiyette var ve imansiz olursen hic bir caresi yok geri donuşu yok avrupai dusuncelere kapilipta hayatinin hatasini yapma etraflica arastir imkanim yok deme youtube ne gune duruyor
Elhamdülillah inanıyorum tabikide 🤲🏻
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. İnanıp inanmadığımı çözemedim halen
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. o bana inandigini kanitlarsa bende ona inanirim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı. Evet inanıyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Çok çok ufak bir parçam inanıyor
10 Yorumlaİnanıyorum Müslümanım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı. ALLAH'A inanıyorum tabiki çok şükür 🙏
10 Yorumla- 12 gü
Elhamdülillah Müslümanım
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Elhamdülillah tabi ki ALLAH'A inanıyorum.
10 Yorumla- 12 gü
Her dilde evet; Allah'a inanıyorum.
10 Yorumla - 13 gü
Cok sukur muslumanin Allah a inaniyorum tabikide
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 gü
Elhamdulillah çok şükür inanıyoruz
10 Yorumla - 12 gü
İnanmak istiyorum
20 Yorumla - 13 gü
İnanıyorum çok şükür 🤲
20 Yorumla Allaha inanıyorum
20 Yorumla- 13 gü