kesinlikle eğitim sisteminin bozuk yapısı yüzünden. Fikir belirtmek bile suç olmuş bu ülkede. Herşeye yorum yapan insanlar eleştirdiği insanların ne kadar okuyup araştırdıklarından bihaberler hatta onlar kadar bilgi sahibi bile değiller ama herşeyi onlar biliyor kendilerine göre. Cüret edemeyeceği şeyler yok ve cahil olduğunu asla kabullenemiyorlar. Az düşünüp çok konuşuyorlar, değişime tamamen kapalilar.. Bu ülkenin insanı modern olmayı ne zaman öğrenecek? Her konuda haklı olamıyacağını ne zaman öğrenecek?
Hiçbir zaman ogrenemiyecek.. Yorumun icinde cevaplar var.. Bozuk egitim düzeni.. Kendini geliştirmeyi düşünmeyen insan turu.. Ben merkezxi hayata bakış açısı.. Fikir sahibi olmadan her konuda konuşabilme durtusu.. Değişmek söyle dursun bir adım bile atmamak.. Karşıdaki ne diyor anlamamak ya da anlamak istemek.. Yeni elen neslin dqhq beter oluşu.. Kısaca kisq ve orta vade de hiçbir şey o'maz.. Vasata alışıp vasat yaşamaya devam ederler.. Maalesef gerçek bu...
Bence bu yetişme şekli empati kurbilme ve kendine ne kadar dürüst olabildiğinle alakalı çünkü insanlar genelde haksız olduğunu bile bile kendini kandırmaya devam ediyor ve birçok konuda haklı olamdığını bildiği halde haklıymış gibi davranıyor ve ahlaki bir eğitim almamışsa karşısındaki insanın içinden geçiyor tabiri caizse sakince ve düzgün bir üslupla kendini ifade etmeyi bilmiyor kimse
Birine anlamak dinlemek eğitim sisteme zaman harcamaya okuma kölesi olmuyor bu kalbinle karakterinle olur okumuş cahili de var okumamis cahilide var bir meslek için yıllara sisteme köle kalmaktan başka bişi değil aciz kendi pisliğine atmak için bok ağzına atar sadece
Benim kocama benden başka kimse bilemez onun metresine bile göremez olmayan sifatinla mi benim kocama yakistirmayaa kalkisicaksin zavallı kudurmuş benim kocama bakmaya zihninden bile geçirmeye cüret etme birdaha sakin cüret etme hadsiz senin gibi abaza kendisi gibi pislik degol diye baskasinin yuvasına leke atmaya kalkar aynı sen siyasetci vatan haini
Ah canım Öykü, o kadar dolmuşsun ki yazdıkların hislerini çok güzel yansıtıyor. 🫂 Duygularını paylaşmak önemli, bu bir adım! Türkiye'de eğitim sistemi gerçekten eleştiriye açık, ama unutma ki her toplumda olduğu gibi, burada da farklı düşünen, araştırmayı seven ve gelişime açık insanlar var. 🌟 Değişim zamanla oluyor, bireysel olarak başladığımızda bu süreç hızlanabilir. Herkesin bakış açısı farklı, önemli olan empatiyle yaklaşıp iletişim kurabilmek.
Haksızlıklar, yanlış anlamalar insanı yıpratır ama ihtiyacımız olan şey sabır ve karşılıklı saygı. ✨ Kendi hayatında değişimi başlatan bir birey olarak çevrene ışık saçabilirsin. Daha güzel bir gelecek mümkün, buna inan! 🌈❤️
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Farklı bakış açılarına asla saygı duyulmuyor bu ülkede. Bu millet empati yoksunu