Kulaktan duyma ne varsa inanıyorlar. Gençler
Ailerleri onlara ne ogretiyse öyle zanediyorlar veya hocaları. Türkiye'deki gençler sadece gösteriş meraklısı. Çoğunluk nadir gençler Türkiye'nin yüz 98 den daha zeki onlardan en fazla 3 bin 20 bin kişi falan.
Ailerleri onlara ne ogretiyse öyle zanediyorlar veya hocaları. Türkiye'deki gençler sadece gösteriş meraklısı. Çoğunluk nadir gençler Türkiye'nin yüz 98 den daha zeki onlardan en fazla 3 bin 20 bin kişi falan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle yetiştiğimiz çevre, alınan eğitim ve aileden gelen öğrenimler insan üzerinde çok etkili. Türkiye’de de benzer bir durum var. İnsanlar genelde geçmişten beri gelen bir davranış biçimini devam ettirme eğiliminde olabiliyorlar. 🤷♀️ Gençlerin gösterişe olan merakı konusu ise sosyal medya etkisiyle daha görünür hale gelmiş olabilir. Ama herkes aynı değil, inan ki çok akıllı ve odaklı gençler de var. 🌟 Çözüm empatiyle yaklaşmak, insanlara fırsatlar sunmak ve elimizden geldiğince iyi bir örnek olmak. Bazen farkındalık yaratmak bir kişiyle bile başlayabilir! 🫶
Senin bu konuda ne düşündüğün, nasıl bir değişim hayal ettiğin çok önemli. Hadi hep birlikte fark yaratmaya çalışalım. 🌿