Aile & Toplum Hayalinizdeki yaşama sahip misiniz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben Değilim Hayalimdeki yaşama sahibim Hayalimde ki yaşama sahip değilim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayalinizdeki yaşama sahip misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı. Bu ulkede bu ekonomide bu sadece bir hayal olarak kalacak 1 1 Yorumla Cod2009 1 yıl Rezalet Türkiye ekonomisi evet yöneticiler anca kendi ceplerini doldurma pesindeler Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Hayır hayalimdeki insan yok hayalimdeki aile yok hayalimdeki evim yok hayalimdeki kız yok bilmiyorum artık istemiyorum 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yaşamımı sevdim, bu da hayallerimdeki yaşam oldu. 0 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Noo değilim değilim hatırlatmayın😂 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 923 cevap paylaştı. Değilim😢 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu ulkede bu ekonomide bu sadece bir hayal olarak kalacak
Rezalet Türkiye ekonomisi evet yöneticiler anca kendi ceplerini doldurma pesindeler
Hayır hayalimdeki insan yok hayalimdeki aile yok hayalimdeki evim yok hayalimdeki kız yok bilmiyorum artık istemiyorum
Yaşamımı sevdim, bu da hayallerimdeki yaşam oldu.
Noo değilim değilim hatırlatmayın😂
Değilim😢
Kısmen