Her insanın bu hayatta bir gayesi vardır ve bu gaye insanı hayata bağlar. Siz hayalini kurduğunuz hayatı yaşıyor musunuz, yoksa bu hayatın heyecanı meyecanı yok mu diyorsunuz?
Yok burda o gitmez Alman usulüne tapmışlar 😅 gözünü sevdiğim lavaşına sarılıp veriliyor ohh burda Ekmen arasına kat anasını satim yok cacığı yok salatası
Var var da şu an pandemide sıkıntı ya paket servisi yapıyoruz hertaraf sıkıntı yok eleman gelmedi yok sipariş geç kaldı eskiden ne güzel oturup yerlerdi
Var evet yalan yok ama buaralar Almanlar da kesti onlar çok verdiler millet dolandırmaya bile kalkdı o yüzden her şeyi araştırıp belki göndere biliyor onlarda diyor ya kapat ya da başının çağresine bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayalini kurduğum hayat evin karşısındaki camide öylece duruyo ama yaşayamıyorum malesef, Allah affetsin.
Nerede o hayalini kurduğumuz hayatı yaşamak ya bir de bu şartlarda.
Töbe valla 😅 tarım mühendisliğini kurdum Almanya da döner dükkanı açıp dönerci oldum iyimi haha
Hatay usulü yaparsan köşeyi dönersin 😀
Yok burda o gitmez Alman usulüne tapmışlar 😅 gözünü sevdiğim lavaşına sarılıp veriliyor ohh burda Ekmen arasına kat anasını satim yok cacığı yok salatası
Almanlar ne anlasın dönerden. Podolski bile dönerci oldu demek ki para var bu işte 😂
Var var da şu an pandemide sıkıntı ya paket servisi yapıyoruz hertaraf sıkıntı yok eleman gelmedi yok sipariş geç kaldı eskiden ne güzel oturup yerlerdi
Buradaki esnafta kan ağlıyor. Yine size devlet desteği falan vardır. Burada o da yok. Allah yardımcınız olsun
Var evet yalan yok ama buaralar Almanlar da kesti onlar çok verdiler millet dolandırmaya bile kalkdı o yüzden her şeyi araştırıp belki göndere biliyor onlarda diyor ya kapat ya da başının çağresine bak
Bu hayatın heyecanı meyacanı yokk yyoooook😂😂
hayır hayatım bomboş geçiyor mutsuzum
Var bir eksik ama en imkânsızından.
Bir eksikle evet
Hayır yaşamıyorum.