Canlarım ben norveçte üniversite okucam okulu bitirdikten sonra İstanbul'a gidicem tamamen ama açıkçası depremden cok korkuyorum sağlam binada oturursam bisey olmaz demi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aklını ekmek peynir ile mi yedin otur oturduğun yerde Norveçi bırakıp gelmek nedir. deli misin divane misin.
İstanbulu cok seviyorum o yuzden
tatile gelirsin arkadaşım mantıklı ol.
Tmmda kral tatile gelmekle yasamak ayni degil
Haklısın haklısın da ablacım şartlar çok farklı. Yaşam kaliten düşecek. Yine de sen daha iyi bilirsin
Aslinda bi yandan korkuyorum heleki depremden sonra orada hiç yasanmaz İstanbul'da
Zemin etüt araştırmaları pek iç açıcı değil
nasil yani kral
Yani siz şu şekilde Allah göstermesin bir deprem olursa İstanbul'un %67'si yıkılabilirmiş
Ney oha 6 milyon kişi ölümle burun burunami
Okuduğum makalelerin yalancısıyım. 97 depremi ve Van depremini yaşadım
anladim ama 6 milyon kişi ölümle burun buruna o zaman
99 depremi ve Van'daki depremi yaşadım Van depreminde enkaz altında kaldım
Allah korumuş sizi
Evet
Sen önce bir okulunu bitir de sonra düşünürsün bunları
Haklisin aşko
Mümkün olduğunca 20 30 yıllık binalarda oturmayın
Beykoz acarkent taraflaro nasıl yeni binalar
Oralar gayet güzel, sadece 10 yıldan fazla olmamasına dikkat edin binada.
ama dedigim gibi memet bey ben 3 4 yil kalicam norvecte 24 25 yasinda dönerim İstanbul'a dönersem ama o zamana kadar İstanbul'da deprem olursa daha gelemem depremden sonra İstanbul'da yasanmaz
İstanbul zaten bir deprem bölgesi bu çok bilinen bir şey, tabi o zamana kadar ne olur bilinmez, isterseniz buna 3-4 sonra geldiğinizde karar verin çünkü bir çok değişebilir belki farklı bir şehir tercih edebilirsin, aslında Norveç kısmen daha güzel belki hayatını orada kurarsın... yinede endişe etmeyin sağlıklı karar verirsiniz elbette 🙏
çok tesekkur ederim haklisiniz ama norveçte kalmayi dusunmuyorum okulu bitirdikten sonra geri dönücem turkiyeye norveç surekli yasanicak yer degil vatanin daha iyi İstanbul dişi biyerde yasamayi hic dusunmedim acikcasi ama dedigim gibi mehmet bey deprem olursa İstanbul'da zor donerim cunku depremden sonra zor toparlanır İstanbul
kesinlikle öyle 18 milyon insan var bir sürü bina 10 15 20 kat çoğu kentsel dönüşüme görmedi, binaların sağlamlığı belediyeler tarafından denetlenmesi zemin etüdü yapılmış olmasına dikkat etmek gerekiyor örneğin Hatay'da bir yıllık binada yıkıldı çünkü kötü ve eksik kullanım yapılmış ama mesela Tokinin yaptığı evler genelde sağlam oluyor, İstanbul'da yaşamak aslında kolay değil orada büyük bir deprem bekleniyor sizi endişelendirmek istemem elbette eğer başka bir şehirde yaşama fikri belki zamanla oluşabilir buna geldiğinizde daha net fikirler aklınızda oluşur😊
Hayırlısı ama dedigim gibi İstanbul aşığı bi insanım ama depremden sonra daha yasanmaz demi mehmet bey yoksa toparlanırmi
mucize ortadaki bir deprem büyüklüğü düşününce ve binaların toplarlanmasi ve aklıma bile getirmek istiyorum cidden çıkılması zor olabilir çok fazla bina ve insan var
Yasanmaz diyosunuz yani
Yaşanır ama nerden baksan toparlanması yıllar sürer
evet orasi öyle ünluler olsun işi gücü orada olanlar mecbur yasicak
Orası öyle iş yorgunluğu olan bir şehir yaşamak isteyen mecbur yaşıyor
ben beykoz tarafina tasinirim acarkent yeni binalara
oralar sağlam
Oralar güzeldir aynı zamanda neden olmasın
bu arada 2030 dan önce olma ihtimali yuzde 65 miş her an olabilirmis cok korkunc
evet buna dikkat etmek lazım, zaten bekleniyor... doğru tercihler yaparak en azından riski aza indirme şansın var
ben şu norveçte bi üniyi bitiriyimde hayirlisiyla
önce hayırlısıyla bitirin, planlamanizi ona göre yaparsıniz dilerim her şey olumlu olur hayatinda
Cok tesekkur ederim
Rica ederim..
Norveçte kalsana ne işin var burada
Ben istanbulu cok seviyorum o yuzden
Ben de seviyorum ama artık yordu. Astronomik kiralar, mülteciler, deprem korkusu vs... Norveçte yaşayabilme şansım olsa bir saniye düşünmezdim. burada insan hayatının değeri yok bildiğim üzere.
Haklisin evet bende cok korkuyorum acikcasi depremden hemde baya o yuzden İstanbul'a dönüp dönmemek arasında kaldım
Yeni yapılan binaların da çok sağlam olduğunu düşünmüyorum. Sen bilirsin yani, iyi düşün bence.
Haklisin heleki depremden sonra orada hiç yasanmaz
Bitir konusalim
Haklisiniz ama dedigim gibi ben vatanimi birakmam norveçte olsa surekli yasanicak yer degil kendi vatanin gibi olmuyo orada okulu bitirip donmeyo düşünüyorum
Doğmamış çocuğa dön alma boyke
Niye oyle dediniz
Ya bu okulu bitir
Tmmdir
Planlar olur ama bu kadar detay gerek yok
Haklisiniz
Yaş kac
Biraz mükemmeliyetcisiniz galiba
Evet öyleyim 20 yasindayim 18 haziranda 21 olucam
Ayrıntılı 😁
Ayruntici
anlamadim
Ayrinticisin
Erkek arkadasin yandi
Haha bilemem artik yandimi😂
Bu arada ben 28 29 yasindan once evlenmeyi dusunmuyorum
Geç evlenmiş biri olarak geç evlenme
28 29 yaş geç değil gayet normal bi yaş bende zorlaşmaz çünkü benim reglim düzenli hormonlarım iyi yani
Ok
Korkuyorum diyorsun ama yapacak bişey yok
Haklisin ama ben istanbulu cok seviyorum vatanimi norveçte olsa vatanin gibi olmuyo norveçte oyle surekli yasanicak yer degil vatanim daha iyi orada üniversteyi bitirip gelmeyi düşünüyorum
Güzel yer ama Soğuk ya
İstanbulmu
Hayir ya Norveç dedim:)
Evet işte dedigim gibi surekli yasanicak yer degil ben üniyi bitiriyim geri dönücem turkiyeye kendi vatanin gibi olmuyo
Bilemeyiz