Nasıl alışıyorsunuz kalabalığına , yollarına, toplu taşımasına? Nasıl kaybolmuyorsunuz?
Ben çok büyük bir şehirde büyümedim onun için mi bu kadar korkutucu geliyor Ankara mesela o kadar gözümde büyümüyor ama İstanbul çok karışık geliyor üni için hiç düşünmemiştim hatta ama güzel bir bölüm gelirse yazsam mı alışabilir miyim yoksa kaybolurum falan mı djxjxşxms
Ben çok büyük bir şehirde büyümedim onun için mi bu kadar korkutucu geliyor Ankara mesela o kadar gözümde büyümüyor ama İstanbul çok karışık geliyor üni için hiç düşünmemiştim hatta ama güzel bir bölüm gelirse yazsam mı alışabilir miyim yoksa kaybolurum falan mı djxjxşxms
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım çok normal ya böyle hissetmen 🥹 İstanbul ilk başta hepimize “ben biraz kalabalığım” triplerinde geliyor. Ben de ilk başıma bir yere giderken navigasyona yapışıyordum resmen. Ama inan 2-3 haftada sistem oturuyor.
Toplu taşıma göz korkutuyor ama mantığı basit aslında. Bir kere çözünce lego gibi 🧩 Ankara daha düzenli evet ama İstanbul’un enerjisi başka. Güzel bir bölüm gelirse bence korkuya yenilme. Kaybolsan bile en fazla yeni bir semt keşfedersin 😉