Bu soruya @gizlibirisiişteeeee seni eklemek istiyorum yani umarım bu şekilde yapılıyordur bu çağırma işleri ve umarım hayattasındır.
Yani mesajlarınız ulaşıyor ama günlerdir yanıt alamıyorsunuz falan intihar edip etmediğini anlamak için ne yaparsınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ailesinden tanidigin falan yokmu
Kendisini bile tam olarak tanımıyordum ki yeni tanışmıştık zaten galiba şu an fark ettim de buradaki hesabını falan silmiş ama bende numarası vardı ben wpden de yazmıştım mesajlar ulaşıyor ama cevap yok. Görüldü bilgisinden de haberim yok.
Ya acaba feyk falan miydi
Numara var ama
Bana çok gerçekçi geldi her şey hatta numaralarımızı bile verdik hatta verdiği numaranın profil fotoğrafı bile gayet gerçekçi yani hem insan böyle bir konuda neden yalan söylesin ki söylese anlardım herhalde sanmıyorum doğru söylediğine inanıyorum. Ama aklıma benimle tanışmaktan vazgeçme ihtimali geldi o yüzden öyle de yazdım eğer benimle konuşmak istemiyorsan bunu söylemen yeterli sana yazmaya devam etmem dedim ama hayatta mı onu bile bilmiyorum. Aramaya da çekiniyorum. Ailesi açısından sorun çıkartmak istemem.
Başka bir numaradan ara
Yalan söyle
Anket felan de
@Fetih2024 ay hiç beceremem ki ya ama üzerine çalışırsam yapabilirim galiba mantıklı bir fikir teşekkür ediyorum
Ya bilmiyorum bir anda terk etmesi biraz supheli geldi. Sahte olabilecegini dusunuyorum hala. Isim yas gorunus degil kastettigim. Yasami hakkinda yalan soylemis de olabilir
Bana yaz gelişmeleri
@Fetih2024 bu soruya güncelleme yaparım tamamdır
Neden?
Ulaşamıyorum kaç gündür ondan yani başka neden olabilir ki
Neden intihar etsin
İntihar düşünceleri vardı çünkü yani ben öyle biliyordum
Tüh ya üzüldüm
Neden noldi
Aile sevgili
Hiçbir fikrim yok son konuştuğumuzda içinde umut yeşermiş gibiydi sanki sonda iki güne yakın mesaj atamadım yani o da bana hiçbir şey yazmadı ondan sonra bir hâlini hatrını sormak istedim ve birkaç gündür yazıyorum ama cevap yok. Buradaki hesabını da kapatmış sanırım emin olamıyorum. Ben wpden yazıyordum ona ama.
Telefon numarası var mi
Erkek kadin
Kızdı hatta aynı yaşlardaydık ve konuşmanın sonu olumlu bitmişti. Arkadaş olmuştuk falan ihtiyacın olursa arayabilirsin herhangi bir saatte demiştim. İntihar edecek olsa en azından arardı herhalde ya bilmiyorum ki.
Kadın mi erkek mi
E söyledim ya benim yaşlarımda bir kızdı yani sorunun cevabı: Kadın
Pardon görmedim
Bana yaz başka şeyler buluruz
Ama üzme kendini
Ya hiç tanımaya da fırsatım olmamıştı ki buraya attığı depresif bir yazı üzerine bir daha intihar düşünceleri gelirse ve arayacak kimse bulamazsa araması için numaramı vermiştim ama o günden sonra bir daha hiç konuşamadık bir gün hatta birkaç saat tanıdım sadece. İntihar etmemiştir umarım.
Teşekkür ediyorum ben yardımcı olduğun için.
Ama yaz bende merak ettim
Bu konuya
Bir şeyler öğrenebilirsem haber edeceğim
Tamam
Ya defalarca kez aradım hepsinde sonuna kadar çaldı birisinde de başka birisiyle konuşuyor olarak çaldı hiçbirisi reddedilmesi ya da meşgule atılmadı telefonu kapalı değil kesinlikle yani ama düşünüyorum intihar etseydi bile ailesi vardı yani en azından telefonu kapatmazlar mı ya da açmazlar mıydı bilemiyorum ya kafam çok karışık ne olduğunu anlayamıyorum bu meseleyi nasıl çözeceğim ben HATTA bir arkadaşımdan rica ettim aramasını ona meşgul çaldı ondan sonra ben aradım yakın bir zamanda yine sonuna kadar çaldı zaman aşımından kapandı yani noluyor hiç anlayamıyorum şu an
Hala haber yok
Arkadaşıma dönmüş iki dakika sonra ben tanımıyorum ki o kızı falan demiş başka bir numarası daha varmış ayyy iyicene yandı beynim neler oluyor inan hiç bilmiyorum ama hayatta olması iyi haber. Hatta benim bir teorim var: Verilen bilgilerin hepsi doğruymuş bunu öğrendik bu nedenle bana kalırsa birisi yani o kız dışında başka ama onu tanıyan birisi bir şekilde bir oyun oynamaya kalkıştı. Onun ismini verdi, numarasını verdi benimle oymuş gibi konuştu ve amacı ya eğlenceydi ya tahmin edemeyeceğim bir şeydi ya da zorbalıktı. Kız çünkü benimle konuştuğunu hatırlamıyor sanırım. Daha kendisiyle konuşma fırsatım olmadı ama arkadaşıma böyle söylemiş ben onu hiç tanımıyorum ki demiş. Çözerim umarım şu meseleyi ya aşırı ilgi çekici bir vaka olmaya başladı.
Offf