Diğer Arkadaşım intihar etti sanırım nasıl haber alıcam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Google a yaşadığı şehirdeki intihar haberlerini arattım ama bişey bulamadım Arkadaşım intihar etti sanırım nasıl haber alıcam? Cevapla Google Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AtarsızGenç Takip Et Guru Yaş: 33 11 ay Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şimdi olayı tam bilmiyorum yargılamak doğru olmaz ama intihar edecek o psikolojide olan insan sağa sola haber vermeden sessizce yapar bunuNerden biliyorum diye sorma 0 1 Yorumla Soran 11 ay Umarım öyledir Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Belki intihar etmemiştir eğer haber almazsan polislere haber et birde ambulansa 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 11 ay Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. ailesini ara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi olayı tam bilmiyorum yargılamak doğru olmaz ama intihar edecek o psikolojide olan insan sağa sola haber vermeden sessizce yapar bunu
Nerden biliyorum diye sorma
Umarım öyledir
Belki intihar etmemiştir eğer haber almazsan polislere haber et birde ambulansa
ailesini ara