Universitede kombin yapmak?

Merhaba ben şu an lise sona gidiyorum kısmetse üniversiteye gecebilrsem insallah istedigim bölüm ve o universitede diye aklima bir sey takildi. İnsanlar hep sosyal medyada falan paylaşım yapıyor universitede kombin yapma vs diye ben bu kombin işlerinden hiç anlamıyorum ve büyük ihtimal hep tisort pantolon veya kazak/sweatshirt pantolon yapcam. O tarz süslü kıyafetlerim de yok ve hep aynı tarz giycem sanirim. Makyaj yapmayi da bilmiyorum malzemem zaten yok ve ailem izin de vermez makyaj vs. Benim sorunum şu ki: mesela bizim okulda çok kokoş olan ve hep havalı ve güzel giyinen gercekten bakımlı olan çok kiz var. Bu kızları ben çok kez duydum birileri için hep aynı giyiniyor vs. Konuşmalar. Bu tarz tipler universitede çok oluyor bi de sanirim. Ben yasitlarima baktığımda da hep kendimi onların yanında çok cocuksu ve bakimsiz hissediyorum onların havali havalı ve bakımlı durmalarindan dolayı. Lutfen ciddi cevap verir misiniz Sadede gelecek olursam eğer UNIVERSITEDE BUNDAN DOLAYI SIKINTI YASAR MIYIM BU TARZ KONUSURLAR MI BENIM HAKKIMDA
Universitede kombin yapmak?