Üniversiteye çarşaf ile girilebiliyor mu
bilgisi olan var mı
bilgisi olan var mı
Girersin girmesine de sınava girerken kimlik kontrolümde yüzünü görmek ister gözetmen orda sıkıntı olabilir. Peçw takmıyorsan hiç bişey olmaz
Ya bu soruyu soracak ne yaşadın çarşaf ne ya çarşaf giyecek kadar örümcek beyinliysen okumak ilim irfan senin neyine
Örümcek kafalı olan sizlersiniz özgürlük mzgürlük diye bağırırken çarşaflı insanları dışlamanız ayrı bir ironi zaten
Ki kuran dan bir ayet taşımak mrümcek kafalılık ise evet örümcek kafalıyız
Bak anlamak istemeseniz de ayete en uygun örtü şekli çarşaf ben yüzünü gözünü kapatsın demiyorum kapatmak isteyen peçe takar o ayrı
Hiç kimsenin diniyle alay edemezsin nasılki kimse orasını burasına açana karışmıyor çarşaflılara asla karışamaz benim örtüm senin göz zevkini bozuyosa doğru yoldayım demektir.
ben hiç denk gelmedim bizim üniversitede şahsen lakin girersin heralde öyle bir kural oldugunu düşünmüyorum
Cevap
24Cevap
Ah atam ah ülkemizi kimler sarmış ah okurken icim acıdı ahki ne ah
Kusura bakma senin ataların da sarıklı cübbeli insanlardı ne ironi ama
benim atam ulu önder GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
Evet evet tek savaşan ataturkundu zaten fikirleriyle savaşı kazandırdı Allah razı olsun da yapma be atalarına soyuna saygısızlık yapma utan azıcık
sana cevap bile yazmam.
Meraklı değilim cevabına at gözlüklü güzel insan
polemige girmeye bile degmezsin cevap verdikçe kendimi kücultüyorum sen gözlerini acıp bir dunyayı gor etrafı gör ama carsaftan göremezsin pardon hadi seninle kaybetcek vaktım yok
Girmeyi denesen çıkamazsın zaten
Orası burası dövmeli olan piercingli yaratıklar bile gidiyorsa sen de girersin
Ulan ne meraklasınız milleti dış görünüşe bakıp yargılamaya
Son zamanlarda gördüğüm en çelişkili cümlelerden biri.
Ve adam gibi adam dkks
Milleti yargilamaya ne meraklisiniz deyip senin de ilk cumlende insanlari yargilaman komik.
Üniversitede çarşafı ne yapcan, orada mı yatıp kalkmayı düşünüyosun? Yorgan yastık da al madem.
Dalga amaçlı mı yazdın anlamadım sksksk
ulan arkadaş ya :D
Girersin tabikide. Özgür bir ülkeyiz. Böyle bir duruma karışan olursada şikayet etmekten kaçınma.
Giriliyor ama henüz tam oturmuş değil. Özgürlük henüz ülkemizde sadece dinsizlere özgürlük şimdilik.
Gebzede var bidefa gormustum carsafli okuyo kız
Ayrıca bende carsafliyim. Herkesin gorusune saygi duymak lazim. digerlerinden bir farkimiz yok bizde insaniz.
Tabi disarida bazen saygısız insanlar olabiliyo onlarda kendilerini küçük düşüruyo
Esarpla herkes rahatca girebiliyor ayrica carsafta mi olmali lutfen yani
Oha artik turbana izin verildi çok şükür ona sevindim ama çarşaf nedir arkadas o kadarda değil yani
Türban türkçe kelime degil nasıl uydurdun bunu
@Kuranın_Dininden niye duymadin mi hic
türkçe konus burası atatürkün ülkesi türban türkçe kelime degil
@Kuranın_Dininden ben atatürkcü değilim 😂 sen rahat ol
Banane türkce konus türban diye bir kelimemi var?
yüz açık şekilde çarşafla girilebiliyor gördüm ama yüzü de kapatacaksan olmaz diye düşünüyorum
Umarım girilmiyordur.
Neden
Bomba falan patlar aman
Hangi bombayı çarşaflı patlattı acaba
Biraz haber izlersen gorursun.
Emin ol her gün haber izliyorum haberlerin hiç birindede çarşaflı kadın bomba patlattı yazısına denk gelmedim ya da öyle bişey duymadım
Belli izledigin
Bence daha fazla rezil etme kendini bir yorum attın kanıtlayamadın da polemiğe gireceksen dolu bilgilerle gel
Yobaz lutfen
Benim hepsine vercek cevabım var sen neden veremiyosun direk yobaz sözde müslümanlar
hiç görmedim umarım girilmiyordur
Neden girilmesini istemiyorsun ki
Özgürlük istiyorda ondan
o çarşafın altında niyeyse sürekli bir bomba olduğu hissine kapılıyorum ayrıca o kadar kapalı insan üniversiteye herşeyi sokar
Nerdeyse hergün bomba patlıyor bir yerde kaç tanesi çarşaflı soktu
Ülkemiz için savaşta mermi taşıyan kadınlar da çarşaflıydı ve çarşaf giyen okuyamayacaksa nerde özgürlük
o kadınlar o kadar geride kaldı ki emin olabilirsin
Susbe gece gece bunalım yapma
Öarşaflı kaç insan görüyorsun hangisi ülkemize bir zarar verdi
Çarsaf arap gelenegidir islamla alakası yoktur
Emin misin nur suresindeki örtünme şekline en uygun olan kıyafet çarşaf şu an ve bir hadiste örtünme emri geldiğinde hz Aişenin kara bir örtü alıp sadece gözleri için delik açıp giydiği yazıyor tekrar bulursam kaynağını da yazarım
Peygamberin hanımının giymesi çarsaf giymeni gertektirmez
nur 31 de baş örtüsü vardır
yeterlidir kardeşim
Ehlisünnet farklı oluyor tabi 😉 Allah korusun dikkatli konuş çıkma ehlisünnetten
Ehli sünnette dinden dönen öldürül bunuda gördünmü
Peygamberin sümügünü sakalını putlaştırıp ölüden medet uman ehli sünnet
tabi sen sorgulamadıgın için bilmessin
yazık üzüldüm sana
Hadislerde bile kadının yüzü kapatması yok bunu nasıl uydurdularsa artık
ehli sünnet diyor sanki biz şiiyiz :d
Sadece yurtkura alıyorlar diye duydum
Yurtkur?
Öğrenci yurdu
Haşema ile de girilebiliyor diye duymuştum :D
Girilir tabi herkesin dusncelerine saygi duyulur
Şu an adamsın demek istiyorum sjsjksj dimi özgür bir ülkede isek herkes istediği gibi girer
giriliyosa vay ulkenın halıne
Ülkenin vay haline dediğin ülke çarşaflı kadınların da yardımı ile kurtuldu
bırak sımdı bu lafları burası turkıye cumhuriyetı laık olcak herkes carsaf ıstıyosan arabıstana gıt
Laiklik din ve devlet işlerinin ayrılması şeriat istiyoruz demedim ben özgürlük istiyoruz
Öyle özgürlük olmaz medreseye mini etekli gidilmiyo sa üniversiteye Çarşaflı da gelinmez
Medreseye mini etekle girilmez kuralı yok denedin mi hiç benim yanıma kimler geldi medresede biz hiç sen mini eteklisin git demedik
kıyafet ekarışılmıyor diye biliyorum
Ahzap suresi 59. ayet çarşafı şerifi tarih eder
Nevresim takımıyla bile girersin
yorgan ve nevresim takimida lazim 😂
bir o eksikti
yatmaya mı gidiyon kardş
ben çarşaflı kimseyi görmedim ama girerler sanırım
kyk yurtların kendi veriyor
Umarım girilmiyordur
Niye sen istedigini yapabiliyorsun?=
@Kuranın_Dininden katılıyorum sana
Var giyen gördüm