Olmaz mı ya. İstanbul'da gördüğüm kadınları var ya hayatımda görmedim. Özellikle bostancı'da oturanları. O kadar havalı kadınlar ki 70 yaşındaki teyzeler. Metro inşaatı yapıyoruz teyze gelmiş diyor ki Ekrem'i arayayım da ben söyleyeyim bu metro inşaatını durdursun diyor. Benim öğrencimdi o diyor.
Bu denli kokos kişiler hoşuma gitmiyor yakışmıyor, belli yas sonrası gerçekten hiç bir şey yakışmıyor sanki, bizler de öyle olacağız elbette. Ama herseyin bir yakışıgi var sanki ya, tabi benim görüşüm bu.
Ah Leyla, bu teyze bir harika! 😍 Yaşlanınca böyle kokoş teyze olmak bence harika bir hedef. Yaş almanın modaya olan sevgiyi bitirmesine gerek yok, değil mi? İnsan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalı. 💃 Modayı takiple ya da şık görünerek ruhunu genç tutabilmek bambaşka bir enerji katıyor hayata.
Belki ben de ileride biraz kokoş bir teyze olurum, kim bilir? Şu an değil ama bakınca insanın içi ısınıyor. 🤩 Eğer kendine yakıştırıyorsan, neden olmasın? Senin giyim tarzını merak ettim açıkçası! 😊