- 22 gü
Birinin para düşkünü olmadığını anlamak, davranışlarına ve değerlerine bakarak mümkündür. Ahlak ve maneviyat öncelikli kişiler, maddi kazanç yerine insan ilişkilerine, dürüstlüğe ve yardımlaşmaya önem verir. Örneğin, bir arkadaşınız ihtiyaç halinde size destek oluyorsa veya parayı araç olarak görüp paylaşmaktan çekinmiyorsa, bu onun para odaklı biri olmadığını gösterir.
01 Yorumla- 21 gü
Neden kötü bir şey mi dedim farkında olmadan neye kızdın ki
En İyi Cevaplar
s
22 güBir kadının para düşkünü olmadığını anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Eğer bir erkek çok çok canımsın seviyesinde değilse orta halli zekada bir erkek en fazla ilk görüşmede anlar. alışveriş eğiliminden ve davranışlarından. Bu tarz kadınlar zaten normalde para harcamayı ve saçmayı severler ve genelde de tutarsızlardır. Çünkü tutarsız olduklarından zaten bunu para harcamakla telafi ettiklerini zannederler. Finalde bu tarz kadınlar parayı yönetmeydi bilmedikleri için eninde sonunda yokluğa mahkum olurlar ve züğürtün birine muhtaç kalırlar. Bir erkek için ise hesabı sürekli kendi ödemek istiyorsa, aşırı ısrar edince alman usulünde karar kılınıyorsa para düşkünü değildir.
10 Yorumla
- 22 gü
Maddi şeylere aşırı değer vermeleri❌️❌️
Paraya aşırı bağımlı olmaları❌️❌️
Bencil düşünmeleri❌️❌️
Yardımcı olabilecek durumdayken kaçınmaları❌️❌️
Sizin üzerinizden geçinmeye çalışmaları ❌️❌️01 Yorumla- 22 gü
Bunlar paraya düşkün insanların belirtileri. Buna göre değerlendiriyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
u
22 güSürekli dilinde para lafı yoksa düşkün değildir. Para düşkünü insan konuşma yaparken rol yapamazlar. Şu demek bu para düşkünüyse bunu kamufle edip, manevi değerleri ön planda tutan konuşmalar yapmayı beceremez. Özellikle erkek cinslerde en belirgin özellik her kadını parayla yanında tuttuğunu, ne hediyeler aldığını, harcadığı paraları her fırsatta dile getirir. Değişmez bu.
10 Yorumla- 21 gü
Sevmediği halde seviyormuş gibi, iyi bir insan olmadığı halde, iyi bir insanmış gibi rol yapabilenler o kadar çok ki. Bu nedenle paraya düşkünken değilmiş gibi, cömertmiş gibi rol yapanları anlamamız çok zor.
Menfaatler, maddi çıkarlar çatışmadıkça ve bu durumda ne yaptığını görmedikçe çok zor diyorum.
10 Yorumla - 22 gü
Minimalist seven ve lüks takıntısı olmayan biri ise bu en önemli ipucu niteliğinde olur.
Çünkü para düşkünü olan herkes en kaliteli, en pahalı ve gösterişli şeyleri sever ve ister.
Fakat kültürel olarak gösterisi sevmediği halde paraya düşkün olan tipler de bulunur. Onlar da üç kuruşun lafını bin kez dillendirir.10 Yorumla m
21 güSürekli mal varlığını anlatan.. İşte ben şunu yaptım şunu aldım.. Şöyle böyle diyen adamdan uzak durmak gerek.. Görsel ne kadar da güzel.. Güzel seven insanları haketmeyen insanlar hayatlarına girmesinler..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 756 cevap paylaştı. Maddiyata tapan kişilerin belli oluyorda.
Genelde zengin olmayan yani maddi imkanıyla geçinenlerde pek yok o kadar
10 Yorumla- 22 gü
Devamlı borç isterim parası kiymetliyse cimriyse vermez
10 Yorumla - 22 gü
Parayı Amaç olarak değil araç olarak kullandığını anladığın zaman
10 Yorumla - 21 gü
onunla alışverişe çıkarım ve bunu da alalım bunu da alalım gel şuna bir bakalım derim bakalım tepkisi ne olacak
ne gerek var mı diyecek yoksa Gratis canavarı gibi mi olacak :D :D00 Yorumla - 22 gü
Her konu paraya gelir, sürekli biriktirmek istiyorum yalanıyla harcama yaptırır ve dünyadaki tek hedefi zengin olmaktır ve bu uğurda herşeyi heba etmeyi göze alır.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Valla bana bakma ben para yok olsa dükkan senin.
https://www.youtube.com/embed/h3nd22ArkvQ00 Yorumla- 22 gü
Kimse anlayamaz başta kimse belli etmez. Sonradan tanıdıkça ortaya çikar. Tabi anlayacak kişi de jeton köşeli değilse. Tabi bazıları da başlangıçta kendinden belli eder.
00 Yorumla Tanımadan anlayamazsın bunu. Para düşkünü değil beni alakadar etmez benim ona yaklaştığım gibi yaklaşmalı
00 Yorumla- 21 gü
Çoğu kişi soruyu anlamamış.
Para düşkünü olmayan insan, para konuşmaz, kimseden beklentiye girmez. Eli açıktır. Cömertliği özelliğidir.00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)22 gü
Hiç para muhabbeti yapmamasından anlarım. Para düşkünü insanlar bir şekilde sürekli parasını vurgular. Ayy çok para harcıyorummm birikim yapamıyoruuum sözde serzeniş yapanlar aslında ne kadar para düşkünü olduğunu hemen belli ediyorlar.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Borç iste veya yardım etmesi gereken bir bahane uydur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. gerekli 1 şeyi almak için pazarlık yapmadığında
00 YorumlaO videoya katılıyorum kesinlikle GÜZEL SEVENE DOKUNMAYIN
00 Yorumla- 22 gü
Aklı fikri lüks yaşamda olanlar para düşkünüdür sanırım
00 Yorumla - 22 gü
Herkes öyle anlamak zor
10 Yorumla u
22 güFakirse anlarım 🙄
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tok gönüllü olmasından 😊
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. harcamalarindan
00 Yorumla- 22 gü
Para araç olarak kullanan dan anlarım
00 Yorumla - 22 gü
Sürekli parasını anlatan para düşkünüdür
00 Yorumla - 22 gü
Hesap numaramı vereyim mi 🙄
00 Yorumla Yolculukta alışverişte..
00 Yorumla- 22 gü
paraya tapmayan var mı
gerçekçi olalım!00 Yorumla - 22 gü
Bana ne kadar değer verdiginden
00 Yorumla - 22 gü
Evlendikten bi süre sonra
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Lux bir yere goturup davranislarini izlerdim
10 Yorumla- 20 gü
Anlayamam
00 Yorumla - 21 gü
Deşme yaramızı 😊
00 Yorumla sefilleri oyna bu kadar zor mu
00 Yorumlaanlayamazsın
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)22 gü
Ne istediğinden amaçlarından anlarım
00 Yorumla
Detaylı bilgi