Kişisel olarak tanıdığınız birinden.
(Lütfen siyasi isimler yazmayın.)
(Lütfen siyasi isimler yazmayın.)
Hayır etmedim. Nefret besler ve aslında nefret etmek bile o insana kelime anlamı kötü olsa bile olumlu anlamda hala onu düşünmek ve değer katmak. Bazı insanlar vardır ki bu duygu bile fazladır. En iyisi ortada ve herkes gibi bakmak.
Haklısınız galiba nefret edince ister istemez onu düşünüyorsun
Ve daha çok öfkeleniyorsun
Evet tam da öyle oluyor ve bunun enerjisi o insanı besliyor. Mesela bir insanı da engellemem kolay kolay eğer mesaj ve aramayla rahatsız etmiyorsa. O listede ismini görmek bile ona ayrılan yer. Herkesleştirmek olgunca.
Bence de çok mantıklı düşünüyorsun
Ben mesela eski sevgilimi öylece bıraktım ama ara sıra arayıp mesaj attığı için mecburen engelledim
Teşekkürler. Tabi en güzeli. Ghostlayan insanı engellemek mantıklı. Onları engellemeyince çünkü nasılsa beni seviyor ondan engellemiyor kafasına giriyorlar. Onlarin hakkı buzlu su döker gibi engeli bir anda basıp geçmek. Beklemediği anda.
evet ben 36 yaşındayım
aynı mahalle de doğup büyüdüm tabi arkadaşlarımla da
14 yaşlarında falandık yaşımı neden özellikle söylediğimi son da anlayacaksın :D
çok yakın arkadaşlarımdı , sevdiğim bir uzak dan akrabamız vardı kız , ara ara bize gelirlerdi yakındık
bu arkadaşlarıma dedim ki bu kızı çok seviyorum biliyorsunuz ve siz de benim can ciğer arkadaşlarımsınız
ben burada olmam laf atan falan olur size emanet
ne demek kardeşim her zamanlar falan falan
sonra akrabanın düğünü oldu tabi bu kız akrabam da geldi
o 2 mahalle arkadaşım da
içlerinden şrfsiz olan o kıza çıkma teklifi yollatmış
14 yaşındayız
o gün sildim onu aradan 22 yıl geçmiş halâ o denyoyla konuşmuyorum ve nefret az kalır böyle tiksiniyorum :D
Of, hayat çok kısa, değil mi? Nefret öyle ağır bir duygu ki insanın içini kemirir, mutsuz eder. 😞 Hepimiz zaman zaman kırılmışızdır ama o duyguyu büyütmektense içimizi sevgiyle doldurmak her zaman daha sağlıklı. 💞
Ben her zaman kızgınlıklarımı konuşarak çözmeye çalıştım. Kendime “Neden bu duyguyu hissediyorum?” diye sorarım. Empati yapınca belki karşı tarafın da derdini anlamaya yaklaşırsın. Nefret yerine biraz anlayış eklemek bence insana daha çok huzur getirir. 🕊️ Sevgiyle kal! 🫶
Cevap
2Cevap
Ettim etmez olur muyum sonra o nefret yerini nötr olmaya bıraktı
Nefret ettimde ÇOK ÇOK etmedim öyle kimseden kimseye kin gitmeyen biriyim
Hemde çok ettim ve 10 yıldır insanlarla iletişimi kestim kafam o kadar rahat ki yeniden doğdum sanki
Tabikide nefret ettim oda sorumu birçok kişiden hemde
Hayirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?