Dedem yeğenimle aramızda söz kesti?

Merhaba arkadaşlar ben mühendislik okuyorum 3. Sınıfım finallerim yeni bitti memlekete dönünce annem hadi köye gidelim dedi tamam dedim gittik dedem ağzımı yoklamaya başladı biri var mı felan diye yok dedim benimde hiçbir kötü alışkanlığım yok tam bir kızın istiyeceği erkek profilindeyim sadık haram birşeyim yok bakirim herseyim tam dedemde sana dayının kızını alalım dedi annemin babası kendisi bende yok dede öyle şey olur mu ya dedim ama olur olur gelin bakalım dedi babamida çağırdılar aramızda söz kesti dedem ama bir sorun var benim boyum 177 civarı iken yeğenimin boyu 187 civarı nasıl olacak sizce ve ne yapmalıyım düşünceleriniz nedir söyler misiniz lütfen

Şunları da eklemek istiyorum benim hiç sevgilim olmadı şimdiye kadar bir kızın elini bile tutmadim

Güncellemeler
1 yıl
Kızda tertemiz yeğenim kuzenim herneyse işte oda tertemiz çok iyi biri ama boy farkı düşündürücü oluyor benim için ben ise turkiyenin en iyi üniversitesinde en iyi mühendislik bölümünü okuyorum şuanda part time olarak kurumsal bir sirkette çalışıyorum aylık ortalama 90 bin civarında alıyorum henüz mubendis olmadim
Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar sözlümle beraber oldum bozdum 21 yaşında milli olduk haberiniz olsun iyi geceler dilerim
Dedem yeğenimle aramızda söz kesti?