Kendi hesabımı öduyorum yanlis mi? Bulustuklarim ne dusunuyordur?

5 aylik gorustugum sevgili gibi oldugumuz biri vardi. Ayrildim bazi davranislarindan dolayi. Ibanini atip bugune kadar yiyip ictiklerin 600 tl tutuyor diye para istedi. Hicbirinde de bana kahve icir, doner yedir vs demedim. Kendisi hesap tutmus istedi sonra. Bende attim parayı. Ama kotu hissettim. Sanki zorla yedim parasini. Bunu yasatmaya kimsenin hakki yok.

Simdi de bu travmadan dolayi hicbir erkege hesabimi ödetemiyorum. Herkes kendi odesin diye ısrar ediyorum. Yok olmaz oyle, bir kahvenin lafimi olur vs diyen oluyor ama yemiyorum bu cumleleri. Artik aramizda 5 dk hesap muhabbeti oluyor diye yedigimi ictigimi bitirip ben tuvalete gideyim diyerek hesabimi ödeyip masaya donuyorum. Ben ödedim kendiminkini sende öde de kalkalim diyorum.

Bu hareketi yaptigimla tekrar bulustuysam o once odemeye kalkarsa diye onceden konusuyorum benim hesabimi ödeme diye. Paramda yok, calismiyorum. Baba parası. Karsimdakilerinde kendi parası ama bir erkegin diline dusmek istemiyorum. O kadar zor varliklar ki yani bir kahve icerken bile tedirgin oluyorum nasil hesap odesem, ne desem vs diye.

Bir tanesi de bana hesap odetmemisti. Cebine kendi hesabimin parasini koymustum. Eve gidince sag cebine kendi hesabim kadar para koydum demistim. Fircalamisti beni ne onemi var vs diye ama iliskide boyle davranıyorsunuz ayrilinca o kadar cirkinlesiyorsunuz ki beyler. En azindan ağzınıza laf vermeyeyim tum cabam bu vallahi. Yoruldum artik ya. Ekonomik siddetiniz yillardan beri bitmedi, giderekte artiyor.

Kendi hesabımı öduyorum yanlis mi? Bulustuklarim ne dusunuyordur?