Annenizin bu dediğinizden ne anlardınız?

Eşimden şiddet gördüğüm için bosanıyorum, aileme tekrar bana baskı yapmayacaklarsa gelecegimi söyledim. Eşimde geri getirmek için en azından ben sana karışmıyorum istediğin gibi giyersin dedi. Demin annemle tartıştık anneme dedim ki benim gezmeme giyimime karışmayın ben kendini bilen biriyim güvenin dediğim de annem “sen bu evde kuralları kendin koyuyorsun anne baba yok sayıyorsun” dedi. Bu lafın üzerine bende benim kıyafetime gezmeme karısamazsınız sizin yüzünüzden sosyal dönük oldum dediğim de sana öyle mi dedim senin anlama bozukluğun var dedi. Bu lafın üstüne daha ne anlayabilirim dediğim de öyle yatağında yaslanıp uyumanı istemiyorum evde iş yapmanı istiyorum demek istemiştim diyor bunu söylemezsen nereden bileyim o cümlenin üzerine dediğim de benim doğru anlamadığımı ima etti siz olsanız nasıl anlardınız? Lütfen görüşlerinizi açık dile getirin annem beni anlamıyor ve algılamamda kıt olduğumu düşünüyor

Güncellemeler
1 yıl
Annem soruyu doğru soymadığımı düşünüyormuş tekrar güncellememi istedi tekrar yorum yapar mısnız Annenizin bu dediğinden ne anlardınız? ↗
Güncellemeler
1 yıl
Kafayı yicem 😭 çalışmanı istiyorum demek istiyormuş onu eksik yazmışım diye demiş Yinede o lafın üzerine kıyafetime ve gezmeme karıştığını düşünmez miydiniz?
Annenizin bu dediğinizden ne anlardınız?