Anne denilecek kadından bıktım?

Arkadaşlar başta beni eleştiricek olan olabilir ama kendi annenizle bir tutmayın, minnet ettiğim tek konu beni bu günlere kadar getirip besleyip büyütmesi ama onun dışında hiçbi konu yok. Kendisi sürekli sorunların içinde büyümüş zatem 17 sinde evlenmiş babannem halalarım sıkıntılıymış vesare oralara fazla değinmicem şu an ama hep susmuş babasına söylememiş çocuklar var diye, babamda başta çok sıkıntılıymış çok sonradan düzelip durulmuş, ama pinti biri yani, neyse ben bu kadınla sorunum şu, oğlu var sürekli her bku yemesine rağmen her zaman yine onu savunuyor zamanında en çok haksızlık ona yapılmış diye, ama benimle de sürekli uğraşıyor benden önce de evlenmeden ablamla uğraşırdı, giyimine erkeklerle konuşmasına sigara içip kafeye gitmesine karışır herkesi doldurup saçını zorla keserdi, bana o kadar yapmasa bile sürekli laf sokuyor, imalı şekilde tersliyor, eleştirir aşağılama hakaret küfür her şeyi ediyor, hep beni seni kimse almaz alan geri bırakır, işte de hiçbi iş böyle almaz alsa da sen yapamazsın gibi konuşup her anlamda beni kötülemeye çalışıyor, geceleri geç kalkıyorum diye interneti kapatıyor, bilmiyorum 22 yasındayım ve artık bişeyşer dank etti, daha ne kadar bu kadın ve ruh hastası oğluyla aynı evde yaşamak zorundayım merak ediyorum, evlensem koca bulmak dert çalışsam bu devirde ev almak, sanki çemberde kaldım yani

Anne denilecek kadından bıktım?