Evimiz 8 odalı. Her gün her gün evi temizliyorum
Temizlemesem. dunyanin küfürünü yiyorum iki kardeşiz ben ve ikiz erkek kardeşim ona hiç bir şey yaptirlmazken herşeyi ben yapıyorum.
Bu gün yaptığım işler. 8 odayı süpürge yapmak sonra paspaslamak tüm dolapları. Temizlemek tüm tuvaletleri yıkamak banyoları yıkmak camları silmek. Halılarda leke varsa onları temizlemek. Televizyonları silmek. Yatak örtülerinin değiştirmek. İki tane salonumuz var ikiside çok büyük onları temizlek. 10 kere makineden çıkan elbiseleri kurutma makinesi atmak gece hepsini katlmak. Bide gece börek kurabiye pasta yapmak bıktım benden insanım. Çalışmaktan iki kere burnum kanadı 7 kere bulaşıkları yıkadı akşam yine ben yıkayacam
Temizlemesem. dunyanin küfürünü yiyorum iki kardeşiz ben ve ikiz erkek kardeşim ona hiç bir şey yaptirlmazken herşeyi ben yapıyorum.
Bu gün yaptığım işler. 8 odayı süpürge yapmak sonra paspaslamak tüm dolapları. Temizlemek tüm tuvaletleri yıkamak banyoları yıkmak camları silmek. Halılarda leke varsa onları temizlemek. Televizyonları silmek. Yatak örtülerinin değiştirmek. İki tane salonumuz var ikiside çok büyük onları temizlek. 10 kere makineden çıkan elbiseleri kurutma makinesi atmak gece hepsini katlmak. Bide gece börek kurabiye pasta yapmak bıktım benden insanım. Çalışmaktan iki kere burnum kanadı 7 kere bulaşıkları yıkadı akşam yine ben yıkayacam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Klasik türk anneler işte oğullarının kılına dokundurtmazlar kızlarına olmadık şeyi yaptırırlar
Ölmek üzereyim
Kül kedisi olmuşsun bu ne
Evin önünde bahçemiz var orada çiçekleri suluyorum evn önünü temizliyorum çimleri biçiyorum. Ben evin kölesi oldum bıktım
Ya kariyer ya evlilik tek kaçarı maalesef
Evlik yapmam annemin eve hizmetçi tutması gerekiyor. Annem izin vermiyor babama eve çalışan tutusun diye. Benim annem Kürt ve Kürtler çok küfür ediyor ben bıktım bu durumdan sürekli bana küfür ediyor. Temizlemeyi geçtim. İnsanların yanında beni asgliyor hiç bir şey beceremez işe yaramaz
Annen biraz takık mı sana acaba
Evet. şu an bana küfür ediyor misal sebebsiz yere bıktık artık intihar etirecek bana
Saçmalama, canın hepsinden kıymetli
Dayanamıyorum. Bu kadına
Bazı anneler aşırı mal
Evde kaç kişi yaşıyoruz
4 kişi annem babam ve ikizim
Niye o kadar büyük ev
Misafirlerimiz çok
Oluyor 2 oturma odası 3 yatakta odası. 2 misafir odası 1 mutfak. 2 salon.
Oha nerelisiniz siz 😂
Diyarbakırlı annem. Babam Ankaralı
Ben İstanbuluyum
Az çocuk yapmışlar hayret 😂😂
Ne kadar yapılanlardı
Yapicaklardı
Beş altı
Yok keşke benide doğurmasaydi. Sabahtan akşama kadar küfür ısıtıyorum sebepsiz yere
Yaşları kaç anne babanın
Babam 50 annem 45. Ben 19 yaşındayım
Bi kardeş daha geliyormuş 😂
Olmuyor bu yaşta. 🤣🤣🤣
Menopoza girmemiştir ya daha olabilir yani 😂😂😂
Olmuyor bu yaşta olmuyor bu yaşta.
Beni zor yapmışlar tedaviyle doğduk tüp Bebek tedavisiyle gelmek istemiyordum zorla getirdiler
Benide köle olmam için doğrudu
Hmmm ev büyük de hiç duyduğun anladığın oluyor mu yakalandılar mı hiç sana 😂
Malmisin bu yaşta kim sevişir
Saçmalama daha çok gençler 🙄😳
Annanen baban sevişiyorlar mi 🤣🤣🤣😭
Kanka senin haberin yok demekkiiii 😂😂😂
Olabilir
Üç tane yatak odası var iki hangisinde git ki 😂😂😂😂
Anlamadım
Evde üç tane yatak odası var dedin ya git ki gece hangisindeler oda taaa nerde ses duymaman normal diyorum 😂
Olsa bile beni ilgilendirmez özel hayat deninlen bir şey var
Kanka annenin gerginliğinin sebebide belki budur yaniiii 😂