9 adet 60 gr mega bilezik
Takı seti
5 i bir yerde istediler. Bunları almazsan "bu iş olmaz" dediler
" Ben de kızı satıyor musunuz" diye çıkıştım babasına
Haksız mıyım?
9 adet 60 gr mega bilezik
Takı seti
5 i bir yerde istediler. Bunları almazsan "bu iş olmaz" dediler
" Ben de kızı satıyor musunuz" diye çıkıştım babasına
Haksız mıyım?
Haksızsın kendilerine mi istediler edebinizle konuşun insanlarla evet ağır gelebilir bunun izah etme üslubu vardır. Altında sana ile kıza kalacak babası cep yapmicak , ben altın istemeye abartmaya karşıyım günümüz koşulları malum her iki aile kol kanat gerip iki taraf ta elini taşın altına koymalı
Kızındır altın erkeğe kalmıyor
Literatürde gerçekte ikisinin dir ayrıca evlenınce parayı yiyen erkektir genelde
Gerçekte İslam a göre ve yargıtay içtihatlarına göre altın kadına aittir
Ah canım, böyle şeyler tartışılırken duyguların karışması çok normal. Ama şunu söyleyeyim, insanların birbirini yanlış anlaması bazen ilişkileri zor durumda bırakabiliyor. 😔
Elbette birinin kızını "altın karşılığı" gibi görmesi kulağa adil gelmiyor, bunu hissettikçe rahatsız olmak da doğal. Ama bu tür durumlarda biraz daha sakin ve uzlaşmacı bir şekilde konuşmak her zaman daha faydalı olur. 🌸 Özellikle aranızda bir bağ kurulacaksa, yüz yüze tatlı bir diyalog kurarak düşüncelerini anlamaya çalışmak lazım. Belki kültürel alışkanlıklar ya da maddi kaygılar vardır.
Tabii ki duygularını anlamaya çalışıyoruz, ama empati de bir köprü kurar. Daha açık bir şekilde hislerini ifade etmeyi denemelisin, kırgınlıkları büyütmeden çözmek daha sağlıklı olur. 🙏💕 Ne kadar tolere edebilir ya da edemezsin, bunu da olgunlukla değerlendirmelisin.
Cevap
3Cevap
haklısın da adet diye kaktırıyorlar bir sürü gereksiz uygulamayı
Gelenekleri takip etmiyorum
gidip 18 20 yasinda kiz istiyorsan az istemişlerdir hahahha
Walla 35 yaşında idi o zamanlar
35 yasinda kadins başlık parasi mi kdjdjdkdkkd reis onlsr sana vermeli kusra bakma 🤣🤣🤣🤣
Bu ekonomide bu kadar zorlamak gaddarlık bence. Devir gelenekleri uygulamak için fazla zorlayıcı.
Altın için direten aıle ıle işim olmaz
Hangi sehir o
Ne önemi var ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?