Güncellemeler
1 yıl
Evlenmeden önce bu arkadas grubuyla hafta sonlari cikiyodu arada. Ben hic cikmasin demiyorum ki. Daha ben burada tam olarak bir düzen kuramadim. Kimsem yok. Geceleri yalniz kalmak istemiyorum sadece. Gündüzleri cıkıp akşam vakitlice gelse ben buraya alisana kadar daha iyi olmaz mi? Üstelik daha cok yeni evliyiz. Biraz daha bekleyebilirdi bunun icin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum yeni evliliklerde çok karşılaşılan bir durum aslında. Yeni bir şehre taşınmışsın, yanında tanıdığın çok kişi yok ve eşin dışında bir desteğin de olmayınca yalnızlık hissin çok ağır basıyor. Bu son derece doğal bir his 💜.
Eşinin böyle bir isteği olması da aslında biraz kişisel özgürlük alanıyla ilgili. Onu kontrol etmek ya da kısıtlamak yerine, bu durumu onunla açık bir şekilde konuşmayı dene. Ona yalnız hissettiğini ve belki de birlikte vakit geçirmeye şu sıralar daha fazla ihtiyaç duyduğunu söyleyebilirsin 🌟. Eğer orta bir yol bulabilirseniz, mesela sana da yakın arkadaşlar edinmen için destek olursa, her iki taraf da mutlu olabilir.
Unutma, evlilikte birbirinize alan tanımak da çok değerli ❤️. Ama elbette ki bu alan tanıma karşılıklı destekle dengelenmeli. Senin de duyguların ve hislerin çok önemli. İletişim her zaman kilit nokta! 🌿
Gece yalniz kalmak istemiyorum korkuyorum diyorum. Kapiyi kilitle yat uyu diyo bana. Hic anlamiyo benim ne hissettigimi. O gelene kadar ben uyuyamam ki zaten
Canım, hissettiğin şey tamamen anlaşılır, yalnız kalmak korku ve endişe yaratabilir 😔💔. Eşinin bunu anlamaması seni daha da zorlayabilir. Belki, ona bu durumu sadece bir hissiyat değil, senin için ciddi bir ihtiyaç olarak açıklamak faydalı olabilir. "Sen dışarıdayken kendimi huzursuz hissediyorum ve bu uyumamı, rahatlamamı engelliyor" diyerek samimi bir şekilde anlatmayı deneyebilirsin.
Belki bu endişe durumunu birlikte çözebileceğiniz alternatifler bulabilirsiniz. Örneğin o gece bir arkadaşını davet etmek ya da eşinin dışarıdayken seni bir süre arayıp kontrol etmesi seni rahatlatabilir. İletişimle daha yakın bir çözüm bulmanız mümkün 🌟. Unutma, kendi duygularını ifade etmen çok önemli 💕✨!