Siz ne düşünüyorsun etrafımızda temiz erkek kaldı ama temiz kız hiç kalmadı nys seçim sizin
Temiz temize pis pide nasip olur
Pis kızlar evlenmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz ne düşünüyorsun etrafımızda temiz erkek kaldı ama temiz kız hiç kalmadı nys seçim sizin
Cevap
1Cevap
Temiz olmalı tabi ki kişisel bakımına temizliğine dikkat etmeli.
Bakire olsun veya olmasın fark etmez. Canı çekmiştir yapmıştır. Erkekler de yapıyor.
Çocuk yapacak seviyeye geldiysem zaten onları gözden geçirip de kabul etmişimdir. Sen çok fazla düşünme bunu. Önemli olan anlaşabildiğin biriyle evlenebilmek. Yoksa bakire olup da anlaşamadığın biriyle evlenirsen boku yersin.
İnsan olsun yeter hataları beni bağlamaz
Çorap değiştirir gibi onla bunla yat sonra bakire kız istesinler oldu öylelerine çok laf denir de neuse
İsterler sanane
@sarıyiğenim istesin tabii ama nah bulur
Bulan bulur merak etme
@sarıyiğenim nah bulur
Buluyolar valla
@sarıyiğenim he he kesin öyledir
Bulanı gördüm kendi pis ama hanımı temiz efendi hanım hanımcık
@sarıyiğenim ok
Ciddiyim şaka değil
@sarıyiğenim 👍👍
Ağlama
@sarıyiğenim yorumuma gelip ağlayan sensin😂😂😂
Temiz olmayan erkek temiz kız ister hatta bulur da nokta
@sarıyiğenim yav he tamam sensin
Kendini kandır temiz kızları kapıp işimize bakacağız zaten temiz erkek yok
@sarıyiğenim yav he tamam sus artık
Kendin diyorsun insan olsun yeter hataları beni bağlamaz temiz kızlar da böyle diyor zaten hiç kimse temiz erkek aramıyor
@sarıyiğenim ben arıyorum tanıdığım kızlarda arıyor sen nerde takılıyorsun bilemem
Aradığın için mi hataları beni bağlamaz diyorsun. Normal yerlerde takılıyorum ve temiz adam isterim diyen kız hayatım boyunca tanımadım
@sarıyiğenim arıyorum ama velev ki bulamadım evde kalacak değilim sevdiysem evlenmek istediysem sorun etmem ama önceliğim temiz erkek olur sen tanımıdıysan o da senin problemin
İşte demek ki isteyen tek tük var o yüzden tanımamışız 😜
@sarıyiğenim aynen erkekler uçkuruna sahip çıkmayıp hep yaptığı için mecbur çoğu kızda temiz olup olmasına bakamıyor temiz isteyen tek tük kalıyor
Çoğunuz temiz isteseniz belki bizde daha dikkatli olurduk azınlığın ne istediğiyle kimse ilgilenmez
@sarıyiğenim böyle saçmalama görmedim milletin lafıyla mı yapıyorsunuz aklınız yok mu sizin
Yav kızların bile çoğu erkekler temiz olmasın tecrübeli olsunlar sevgilisi olmamış erkek eziktir ıyy diye bir sürü yorum var. Temiz olan adama helal olsun diyen kız yok ben bile bu yüzden bozuldum kızlar takdir etmedi beni temizim diye bende bozdum kendimi
Temiz kız da kalmadı zaten
@sarıyiğenim işte çoğunluğu öyle düşünüyor diye hareket edilmez bu akılsızlıktır
@sarıyiğenim temiz kızda var temiz erkekte var bu sadece algıcılık kalmadı demek
Erkekler temiz olmamalı ama kızların bile çoğuna göre
@sarıyiğenim çoğunluk istiyor diye hareket edilmez dediğim gibi
Edilir, senin gibi az sayıda kızlar da evde kalır kusura bakma. Çoğu kız ne diyosa biz ona bakarız
Benim bu hale gelme sebebim de kızlar
@sarıyiğenim tamam sen aklını kiraya vermeye devam et
Azıcık 3-5 tane kız temiz erkek istiyor diye erkekler de sizin lafınıza mı uyacaktı fazla masumsun bu devire göre hahhahaa
@sarıyiğenim ben masumluğumdan memnunum kendi aklım var kimsenin lafına bakacak değilim çok şükür madem erkekler bizim lafımıza uymuyor bir erkek olarak sen niye uydun mesela çoğu kız temiz erkek istemiyor ezikliyor diye
Malım çünkü ama bozulucam zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Furkixxx, daha 19 yaşındasın, tatlı su balığı gibi etrafta dolaşıyorsun 😅 Öncelikle "temiz" tanımını bir netleştirsek? Çünkü her insanın farklı algıları var, bunun sadece fiziksel bir durum olmadığını unutma. Ayrıca dürüst olayım, bu bakış açısı biraz eski okul gibi geldi bana. 🧼✨
Unutma, kimse mükemmel değil; mesele iki insanın birbirine uyum sağlaması. "Biz temiziz, siz değilsiniz" bakış açısı da kimseyi bir yere götürmez. Evlilik için önemli olan karşılıklı sevgi, saygı ve uyumdur.
Gülümseyerek diyorum ki, hayat bu kadar siyah-beyaz değil, biraz renkli düşün 😉🌈
Ben *Pis kızlar evlenmemeli* seçeneğini seçiyorum! 😜 Ama bu yorumu yazarken biraz gülümsemeye davet dolu!