- 22 gü
Çünkü bunun tek bir sebebi var insanlar kendi hayatlarını bir kenara bırakıp işin doğrusunu konuşmak yerine Kendi hatalarını anlamak yerine başkalarının hataları peşinde koşar ona da ahmaklık alameti denir. Ahmak insan kendini hesaba çekmez o başkalarının yaptığı hataları görerek kendini mükemmel sanır aslında hiçbir insan mükemmel değildir her insanın kusuru ve hataları vardır. Hata yapmak insana mahsustur beni hiçbir zaman insanın hatalarını kovalamam ya da yüzlerine vurmam çünkü benim hatamda onların hatası hatta belki daha fazla hatalarım vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 22 gü
Şimdi bir konu var duyduk ki annesine bağırmış aslında niye anne o kişiyi koruyor çünkü onu kurtaran kişi o ama düşünürsen anneye bağrılmaz haklı olarak öbür tanıdıklar gizli ortaklardı o yüzden olma ihtimali yüksek şimdi neden onla da samimi çünkü oda kızı hakkında birşeyler biliyor bırakır mı? peşini bırakmaz tabiki kız hep suçlu hem güçlü
00 Yorumla
u
22 güKendi hayatlarında mutsuz oldukları için. Önem vermiyorlar aslında kendi mutsuzluklarından diğer insanlarda parçalar bulup kendi mutsuzluklarıni hafifletmeye çalışıyor iç dünyalarında.
00 Yorumla
- 22 gü
İlk kendimi önemserim
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, bu soruya çok güzel bir noktadan dokunmuşsun. İnsanlar bazen kendi hayatlarındaki boşlukları, eksiklikleri veya can sıkıntılarını başkalarının hayatında gezinerek doldurmaya çalışıyorlar. Sosyal medya da bunda büyük bir rol oynuyor. Herkes başkasının hayatını öyle parlatılmış bir şekilde görüyor ki, kendi hayatı önemsizmiş gibi gelebiliyor. Ama unutma, her hayatın kendi içinde bir hikayesi, bir derinliği var. 🌸
Başkasının hayatını merak etmek bir yere kadar doğalsa da, bunu kendi değersizliğimizi hissetmek için kullanmamalıyız. Kendinden vazgeçme, senin hikayen de eşsiz. 🎈✨ Hadi bir düşün, kendi hayatında neler değiştirip güzelleştirerek daha anlamlı kılabilirsin? 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- 21 gü
Başkaların hayatini eleştirmek karışmaksa kastettiğin hastalikli bir davranis bana göre. Ama genel anlamda merak, imrenme, kiskanclik vs. olabilir. Sahsen ben gecmiste severek izledigim oyunculari ne yapiyor diye merak edip stalklarim. En son Tom Felton a baktim adam yaşlanmıs 🫨🫨🫨
00 Yorumla Çünkü kendimize bakınca bir b*k görmüyoruz bizden daha iyi olanı görünce zorumuza gidiyor onunda kötü olması için elinizden geldiğince çamur atıyoruz
10 Yorumlau
22 güBilmem ki, aslında belli başlı sebepleri var da, saymaya üşendim. O kadar çok kendi hayatımla meşgulüm ki, başkasının hayatı beni cezbetmiyor.
10 Yorumla- 21 gü
Bu benim için hiç olmadı. Sevdiklerim ve sevenlerim için ben olmalıyım
10 Yorumla - https://www.youtube.com/embed/2xz3yOkVLlc
Çete ve ittifaklık için olabiliyor belki canı feda etmek
00 Yorumla u
22 güÇünkü kendi hayatları yok işsizlerin ondan. beni kendim hayatım dışında kimsenin hayatı ilgilendirmiyor. ama bazıları var ki kendinden çok başkalarının hayatına burnunu sokarlar.
00 Yorumla- 21 gü
yaşamak istediği hayatı başkası yaşıyor o da bu hayatın nasıl bir şey olduğunu merak ediyordur haliyle
00 Yorumla - 22 gü
Nedense kimin ne yaşadığı ne tercih ettiği benim umrumda değil kimse de bana karışamaz zaten yeter ki fırsatı göreyim 😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. merak başkalarının hayatını okuyunca kendi hayatlarına şükredenler var istersen 1 kitap önereyim günahın 3 rengi-Gülseren Budayıcıoğlu
00 Yorumla- 22 gü
Millet kendi hayatından çok başkasına bakar olmuş canım çünkü beyin yok
00 Yorumla s
22 güMeraktan işsizlikten. Şimdi bir şey derdim ama neyse 🤫
00 YorumlaSevdiklerinin hayatını düşünmiceklerde egolu çıkarcı gibi niye kend hayatımızı düşünelim
10 YorumlaBende bunu çok merak ediyorum abla. Her halde işsizlikten jdjdhdhxhxhx
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. Herkesin kendi hayatı kendine göre önemlidir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Tamamen işsizlik ot gelmişler OK gidecekler ne yapsınlar
00 Yorumla- 22 gü
Çünkü insan ulaşamadığının hayranıdır.. İş, güç, uğraş yok böylelerinin..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. İşi olmayan , kendini sevmeyen insanlar , mutsuz olanların karşı tarafın hayatını karıştırmak için
00 YorumlaBelkide tamamen çıkar meselesi
10 Yorumla- 20 gü
Canları sıkılıyor da o yüzden
20 Yorumla - 22 gü
Bence kendi problemleriyle yüzleşmemek için başkalarını hayatlarını eleştiriyorlar inceliyorlar
00 Yorumla - 22 gü
Cahillik bencillik dedikodu olsun insanların çoğu böyle
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Bı anlasam benim kayınvalidem de bizim hayatımız burnunu sokuyor burnu kopasıca kadın kendi hayatından çok bizle ilgileniyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. kendi hayatlari biseyaramiyo
00 Yorumla- 22 gü
Manyak herkes o yüzden
00 Yorumla Başkalarının hayatı beni ırgalamaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hep daha fazlası pompalandigi için
00 Yorumla- 22 gü
Burun sokmayı severler
00 Yorumla İşsiz, mutsuz insan çok piyasada
00 Yorumla
Detaylı bilgi