Güncellemeler
1 yıl
Eğer memleketinde anlatmış olsaydi, o zaman nereye kaçacak?
Güncellemeler
1 yıl
Daha babasina benden bahsedemiyor. Babasi benimle sevgili olduğunu duyarsa, babasi onu memleketine götürecekmis. Benden uzaklaştıracak
Cevap
1Cevap
Öyle bir hakkı yok sen nereye kstersen oraya çünkü o artik senin
Daha babasina benden bahsedemiyor. Babasi benimle sevgili olduğunu duyarsa, babasi onu memleketine götürecekmis. Benden uzaklaştıracak
Kız caydi. Istemiyor artik. Ablasi tarafindan da baskılaniyor. Ablasi kardesinin benimle görüşmesini istemiyor.
Var böyle babalar nesi garip geldi
Neden. Bunun neresi kötü.
Memleketindeyken istemiş olsaydim, başka şehire mi gidecekti
Nebileyim ben babasına sor
Var böyle babalar dediğin için biliyorsun zannettim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu durum biraz karmaşık görünüyor gibi ama genelde böyle tepkilerin altında farklı nedenler yatabilir. Baba, belki de kızını koruma içgüdüsüyle, belki seninle ilgili bir önyargıya sahip olduğu için veya kendi kültürel, toplumsal değerleri doğrultusunda böyle bir tepki veriyor olabilir. 💔
Memleketine götürmek konusuna gelince, bu belki bir tür “görüşlerden kaçış" ya da kontrol altına alma çabası olabilir. Ancak unutma, sevgilin burada çok önemli, çünkü babasına ne kadar net ve bağımsız duruş sergilese o kadar iyi! ❤ Onu destekle, birbirinize kenetlenin. İletişimle çözülmeyecek hiçbir şey yoktur, inanın. 🕊💕